Gizli Üye(30-35)+1 yılo zaman insan ne diye nişanlandın diye sormazlar mı. şimdi çıkıpta sonra severim belki düşüncesi vardı deme bu sadece kendine söylediğin bir yalan olur. Siz kızların hele ki bu Z kuşağının neyaptığı belli değil. Eliniz - ayağınız ayrı , kafanız diliniz söyledikleriniz ayrı bir oynuyor. Asena bu kadar dönüp oynamadı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
işte asıl yanlış burda eğer sevmiyorsan aklın varsa yol yakınken vazgeç derim geçtiğin o köprü yıkılırsa bir daha geri dönemezsin haberlerde görüyoruz olanları hep onların arasına yeni bir tanesinin eklenmesini hiç istemem şahsen
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
+1 yılAnlıyorum seni nişandan ayrılmak kolay değildir ama sevmediğin bir insanla ömrüm geçmez geçse bile mutlu geçmez senin adına bir laf var bilirmisin sevdiğinin ağzı koksa bile fark etmezsin diye. Yanı sen o insani sevmiyorsun sana her hareketi tavrı rahatsızlık verir. Yol yakınken annene bu durumu bahset de anne bilmiyorum ısınamıyorum felan de ailen nasıl biri bilmiyorum ama sevemiyorum desen derler belki zamanla seversin diye ama sende ısınamıyorum olmuyor de bahset eminim ailende senin kötülüğünü istemez inşallah sevebilirsin senin için hayırlısı nişanlın olur. Hem senin için hemde karşı taraf için kolay birşey değil karşı tarafida düşünmek gerek oyuncak değil boyle şeyler düşün taşın mantıklı bir karara ver Allah yardimcin olsun hakkında hayırlı olanı bulursun inşallah kimse kimseyi bir anda sevmez herşey zamanla olur bu sözü doğru buluyorum çünkü öyle ilk görüşte fiziki anlamda seversin zamanla gördükçe aşık olur seversin ya zamana bırak dua et Allahtan ya da yol yakınken bitir hem karşı tarafın hemde kendi hayatını yakma
10 Yorumla
+1 yılYol yakinken vazgeceksin o halde nisanli olmanin amaci ciftlerin birbirini tanimasi evlilik yolunda ilerleyip ilermeyeceklerini anlamasi sorgulamadi anlamina geliyor degil mi?
Emin degilsen sevemiyorsan onla bir hayat yaşama fikri sana zor geliyorsa ayrilmalisin21 Yorumla
Soran+1 yılHemen ayrılalım isttesemde olmuyor o yuzen sevmeye çalışırım yani
Canım o zaman neden evet dedin ki? O an gözüne hoş mu gözüktü ya da kendi kararın değil mi? Bunlar da önemli. Sevmeye çalış sonuçta o seni kalbine almış sende dene. Ama olmuyorsa da yine sen bilirsin yanlış yönlendirmek istemem çünkü hayatın için önemli bi konu
12 Yorumla
Soran+1 yılYa nişanlım ve ailesi ailem çok ikna ettiler tm dedim yoksa benim gönlüm yokturdu genede sevmeye çalışacam ins yuva olursada çok severim ins
+1 yılSanırım biraz hızlı gelişti olaylar. Sevemiyorum diyecek seviyeye geldiysen zaten o adam ağzıyla kuş tutsa kar etmez. Fazla kırmadan, dökmeden güzel bi şekilde bitirin bence. Keşke işler bu raddeye gelmeden önce bunu yapabilme imkanın olsaydı. Ama geç değil hiç bir şey için. Ama hani elle tutulur bir sebep olmadığı için bir miktar tepki göreceğin aşikar. Ama bunu göze almalısın. Ömrünü hiç "sevemediğin" bir adamla geçirmekten iyidir. tercih senin.
00 YorumlaBence bir yolunu bulup sonlandırmalısın sevmediğin bir insanla evlenmek sana ilerde işkence gibi gelecek aynı yatakta yatmaktan bile çekinceksin gözün dışarda olcak bir başkasını sevmeye heveslenceksin en ufak sevgi olmayan evlilikte saygı ve sadakat olmaz.
00 YorumlaGeçmişinde başka sevdan vardır? Ya da bambaşka hayallerin. Bu adam seni tatmin etmiyor hayallerine veda etmek istemiyorsun
24 Yorumla
Soran+1 yılBaşka hayallerim var evet doğru gecmicteku sevdama terk etti o yüzden hayata soğuğum
Soran+1 yılAynen ne yapalım Allah o kiisiler belasını versin terk ettikleri için ins nişanlımı değerinde yuvam güzel olur
+1 yılO zaman neden nisanlsın?
Evlenince aldatma potansiyeline sahip bir kadın örneğisin şu an.11 Yorumla
Soran+1 yılEvlensemdde aldatma onu
Hiç bir zaman sevmiceksik bu olay bana hiç yabancı değil maalesef 😔 vazgeçsen ayrı bir sıkıntı evlensen ayrı bir sıkıntı Allah yardımcın olsun ne diyim 🙄
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen vazgeçerek ailem bana tat aldırmaz şimdi tat aldırmıyor ama nisanlamamida ailemin nisamlimin ve ailesi iknadoyls kabul ettim istiyorym ki bunu sevim yuvam olsun
Eğer sevmiyorsan istemiyorsan evlenme. Zorla yapmak zorunda değilsin mutlu olmazsın.
00 YorumlaEğer sevmiyorsan istemiyorsan evlenme. Zorla yapmak zorunda değilsin mutlu olmazsın.
00 Yorumla
+1 yılAyrıl. Çok saçma bir şey.
Sonra çocuk yapıp, çocuğun hayatını da mahvedeceksiniz, ağır günah.
Sevmediğin insan ile evlilik yapılmaz. Yani yapabilirlik açısından yapamazsınız.
Sadece nikah olur, iki üç imza.10 YorumlaKesinlikle sevemiyorsan evlenme hayatının geri kalanını sevmediğin bir insanla mı yaşayacaksın gerçekten? Eğer yaşın geçiyor diye de evleniyorsan sakın böyle düşünme insan sevdiği biriyle evlenmeli
16 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim oluyor sevgili oluyor beş dk sonra terk edildim o yüzden görücü istedim nasıl istediğim yakisli boylu poslu felan gelen kisikalbi çok temiz merhetli diyelim telefon makja senin için çok mu önemli çok değer veriyorsun o masa yüzüne surermiyorsun ya buda öyle sadece ses kaldı sevebilsem sevdiklerim Allah belasını versin terk ettiler etmezlerdi iyiydi ne yapayim
Soran+1 yılÇocuk bana değer veriyor ben mesela evmis arabamis altinmis hiç hiç gic sormadım bana diyor ki gezmeyi çok severim gezerim kadınlara önem veriyoruz babası annesi ne derse onun yapıyormuş mesela benim babam annemi bir kere denize götürmeniz severek evlenmedi görücü evlendi hucte bosanmadi ne bilim bende diyorum zaman gecsin karar verim
Soran+1 yılAynen evlenmemize çok var zaten ben yazın isterim eğer seversem yuva kurmak istersem tabi yazın kurban bayram gibi ya da seneye ama seneye beklemez yani
+1 yılAyrıl sonra boktan ilişkileriniz üstüne çocuk yapıyorsunuz. Çocukları , boktan bir aile ve boktan bir hayat bekliyor
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani adamın hayatınıda zindan etme açık açık suratına söyle
23 Yorumla
Soran+1 yılAilem zaten kabul etti oğlan annesi zaten kabul etti benim gönlümü baya ettilerde olumlu dedim ilerde bilmiyorum
- +1 yıl
Karar senin kendi hayatın çok umurumda değil
Soran+1 yılSaol
Gücenme ama o nişanı at sevmediğin biriyle hayat boyu geçiremezsin anca hayatının her saati her günü ızdırap geçer
12 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor malesef
Evlenmeden ayril yoksa Sonu cok kotu olur pisman olursun basindan niye bitirmedigine kendini surekli suclarsin kafandan niye ben basinda bitirmedim dersin sevmedigin bir insanla 7 24 saat evin icinde olacaksin ayni yataga gireceksin o dokundukca sana kendinden nefret edeceksin. kendini yiyip bitireceksin sonuc mutsuz bir hayat ve keskeler olacak 🤷🏻♀️
00 Yorumla
+1 yıleğer ki nişanlıyken böyle isen evlenince daha kötü olur ve emin ol cinsel anlamda da eğer ki sevmiyorsam zulüm gibi gelir beraber olmak. neden sevemiyorsun ki?
00 Yorumla
+1 yılBu yüzden görücü usulü sevmiyorum...
Biraz daha birlikte vakit geçirin belki seveceksin hiç bilemezsin aşık bile olacaksındır belki...
Biraz daha zaman...00 YorumlaHiç o yola girme. Hayatın zindan olur. K3ndine bunu yapma. Madem ısınamadın n3den nişsan yaptın be kızım ya
00 Yorumla
+1 yılvalla hemen ayrıl. zamanla seversin evlennince seversin diyenleri dinleme. asla sevemezsin... hayatı zehir etme kendine
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yol yakınken kararını vermelisin, sevmediğin birisi ile bir ömür geçiremezsin karşına çek konuş olmuyor yapamadım de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDaha geç olmadan ayrıl ailenle konuş sevmediğin bir evlilik yapmak zorunda değilsin ilerde daha çok pişman olursun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayatın boyunca sevmediğin bir insan ile yaşamayı nasıl düşünebiliyorsun zaman içerisine sevebilirim diyorsan onu bilemem
00 Yorumla Sevmiyorsan ayrıl ! Evlenirsen hiç anlaşamazsın boşanırsın ama yine de karar senin tabi.
10 Yorumla
+1 yılHiç yakınlık sıcak bir durum yoksa o iş olmaz ayrılmak gerekir evlenince daha kötü olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Ayrıl dicemde yapabilicekmisin belki zamanla seviceksin bilemeyiz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılSakın evlenme, bu hatayı yapıp hayatını mahvetme...
00 Yorumla
+1 yılOlmuyorsa zorlama, ayrıl gitsin. Boşanma olacağına şimdiden ayrılık daha iyidir.
00 Yorumla
+1 yılBüyüklerine dedin kar etmediyse, ona de direk ben sana isinamiyorum
00 Yorumla
+1 yılSevmiyosan ayrıl hem hangi devirde yaşıyoruz ya görücü usulü ne demek kaldımı hala öyle şeyler
01 Yorumla
+1 yılSevemiyorsan ayrıl, evlendiğinde vazgeçmek daha da zor olur.
00 Yorumla
+1 yılNişanlılık süresi birbirinizi tanıma süresidir ve ayrılabilirsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Daha gec olmadan ayril
11 Yorumla
Soran+1 yılAyrılamiyorumn
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl'yontemi var anltirim sana
14 Yorumla
Soran+1 yıl@rahtltandoktor burda anlat
Çocuğun başkasından olmasını istemiyorsan evlenme
116 Yorumla
Soran+1 yılVallah çok şükür ben öyle değilim daha doğrusu sevgilim tanışmam oldu bana dokuak kullaak isyediler izin vermedim diye terk ettiler o yüzden çok şükür aldatmış basksiyla yatmamış kacmakmis huyum yok sadece nişanlımı sevemiyorum yoksa zina yapmak günah ben İslama dine önem veren çarşaf giyen biriyim cemaat yurda giden biriyim sadece dediğim gibi onu seversem tamam
Soran+1 yıl@aykank06 evet abii o yüzden kimseyi aldatmam
Soran+1 yıl@AykAnk06 tamam ama hiç bir zaman insanları duygularını oynamadim hata acikken bile hiç kimseeyi kullanmadım çok şükür bu nişanlım dediğim görücü ben çok beğendi sevdi gelimde kendisini aldatarak galim yok bana derler aldat ya da tüzüğü çıkar deseler ben yüzüğü çıkarım nniye aldattim yani
Soran+1 yılBen antepliyim biraz namusumuza onrm veririz ah birşey olsa ailelerimiz öldürür bizi.
Soran+1 yıl@AykAnk06 sevgilim sevdiğin yok sadece nişanlımı beğenmiyorum
- +1 yıl
@aykank06
Neden “ şahit olduğun bi şeyler var mı, çarşafla alakası yok yapmak istersen yaparsın, gönlün başkasında “ gibi hep 3. Şahıs yani başka erkekle yatmak başka erkeği sevmek muhabbeti yapıyorsun fantazi arıyorsun. Soru soran kız sende fantazilerini anlatacaksan özelden konuşun çarşafını falan bana bildirim geliyor rahatsız oluyorum
Soran+1 yıl@erotltp canım ben herkesle kolay kolay sevgili konuşmam tanışmam yapmma sadece bunda 4 ay önce tanıştığım biri oldu ben ciddi istiyroum oda kullanmadi arkraism dedi eğer arkdaismin tirngina taş gelirse beni orda bukurusn dedi oğlan terk ettti ben o yüzden kimseyle sevgili olmam aldatmam hiç bir zman aldatmamdim zina çok kötü zina yapicagima kendimi oldursem bin kat iyi
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenmeden hemen ayrılmalısın uygun bir dille istemediğini söyle
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmiyorsan aman aman yolun başında bitir. Ne üzül ne üz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmeden mi kabul ettin skabsevnğim kişiyi kabul etseydin
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe yazmış bu klavye ya
Cevap sahibi+1 yılSevmedigin kişiyi oyalama boşver:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılİleri de de sevemezsin. durum vahim
11 Yorumla
Soran+1 yılIns severimde su dusuncede vazgeçerim
+1 yılEvet zorlama aynı evin içinde sevmezsen nasıl ömür geçer
20 Yorumla
+1 yılNişanı at sevmiyorsan bence bu en doğrusu üç ilke vardır boyu boyuna huyu huyuna suyu suyuna uymuyorsa devam etmek mantıklı değil
00 YorumlaSevmediğin biriyle 1 omur mu geçer bende ailenle konus bir yolu bulunur
10 Yorumla
+1 yılSöyle ve ayrıl yoksa hayatın mahvolur neden evlendin sevmediğin adamla zorun neydi
10 YorumlaEvlenince seversin yatakta mutlu olursan evliliğin mutlu geçer merak etme
00 YorumlaBence anlatmalısın yapamıyorum diye evlenme evlenirsen mutlu olamasın sevgi yoksa bir ilişki yürümez
00 Yorumla
+1 yılSevmiyorsan ayrılman lazım yani göz göre göre niye devam ediyorsun ki çok saçma açıkçası..
00 Yorumla
+1 yılHala vazgeçebilme şansın varken bitir gitsin. Çok daha geç olmadan..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılYol yakınken vazgeç
12 Yorumla
Soran+1 yılO iş olmuyor 😏
- +1 yıl
Sevgisiz evlilik nasıl yürüyecek
+1 yılAldat en iyisi seviyorsunuz
12 Yorumla
Soran+1 yılKimseyi asla aldatma yapamam yani
- +1 yıl
Genel konuştum
Sevmiyorsan ayrılmalısın.
11 Yorumla
Soran+1 yılAyrilalmiyorum ama
+1 yılNiye nisanlandin ozmn awk
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörücü usulü evlenmeyi kabul etme hayatının yanlışını yaparsın Kendimden biliyorum. Beni dinle ve sakın görücü usulü evlenme derim sana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılYoll yakınkan ayrılabilirsiniz..
10 Yorumla Ayrıl bence, sonra mutsuz olursun
00 Yorumla
+1 yılNiye Nisan yaptn o zmaan ayrl direk
00 Yorumla
+1 yılSevmiyorsan niye nişan yaptın diye sorarlar adama?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılEskiden severek evlenme mi varmis
00 Yorumla
+1 yılYol yakınken hayır demelisin. Evlilik oyun değil.
00 Yorumla
+1 yılSevmiyorsan sevis.. cen
00 YorumlaDurumu anlat, ne kendini üz ne de çocuğu.
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat