+1 yılMerhaba,Elbette insanlar evlilik yaptığı insanlara karşı duygusal açıdan bazı hisler beslemek ister, insan sevmediği insanla birlikte olmak evlenmek aynı yatağa girmeyi bile tercih etmez ama her zaman ilişkiler ya da evlilikler sadece aşk üzerine kurulu olmak zorunda değildir, yaşamış olduğunuz durumu az çok anlayabiliyorum ama düşünün ki bu zamanda hiçbir insan hayatına aldığı bir insana illaki körü körüne aşık ya da severek evlenmiyor. Bir de her zaman için şöyle düşünün eğer aşık olarak evleniyor olsaydınız belli bir zaman sonra insanların huyu suyu değişiyor ve size karşı şiddet uygulayan maddi isteklerinizi karşılamayan ilgisiz bir eşiniz olduğunu daha sonradan farkına var saydınız Bu size daha zor gelirdi, herhangi bir şiddet herhangi bir psikolojik şiddet ya da sizi kırıcı bir durum yoksa bazı zamanlar aşk yerine mantığınızı kullanmanızı tercih ederim. Bir erkek sizi savunuyorsa hayatında size yarı verdiyse ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa bence her şey Aşk ve sevgi değildir en azından mutluluğunuzu düşünün bakın bu devirde severek evlendiği halde eşinden şiddet gören kısıtlanan kadınlar dışarıya çıkamayan kadınlar psikolojik baskı ve bunalıma giren kadınlar boşanma durumu yüzünden öldürülen kadınları göz önüne aldığınız zaman bence bu durum çok hafif kalacaktır.
mutluluklar dilerim sağlıcakla kalın00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Mantık evliliği yapmışsın sonuçta baştan sevmeden evlilik kararı almışsınız. Neden evlendin aklın neredeydi diye ahkam kesmek yerine Bundan sonra ne yapmalısın onun üzerinde durmak daha akıllıca olacaktır.
İnsan kalbi sevgi konusunda sandığımızdan daha karmaşık bir yapıya sahip ama her insanın sevilecek iyi yönleri mutlaka vardır. Sana iyi davranması kibar olması sadık olması ya da dürüstlüğü gibi gözüne hoş gelmese bile gönlünü hoşnut eden noktalara odaklan hep iyi yönlerini ön plana çıkararak, ilerde sevmesen bile saygı de sempati kazanabilirsiniz. Bu noktada dikkat etmen gereken yanlışa şeyler peşine düşmek yerine elinde olanı güzelleştirmek adına bir şeyler yapmak. Umarım mutlu olursun ve en azından önceden aldığın kararı neden aldığını hatırlar ve daha sağlıklı ve daha güzel bir ilişkiniz olur.10 Yorumla
Boşanmaktan başka bir şansın yok. Yani sevmediğin biriyle evlendiysen ve boşanmak istemiyorsan yapacak başka bir şey yok ne yazık ki.. sana aldat diyemem ama illa ki bir gün aldatacaksın. O yüzden sana tavsiyem bu olaylara eşine katlanıp sabretmek yerine boşan ve seveceğin bir hayat yaşa. Sonuçta dünyaya bir kez geliyoruz ve tek bir yaşam sürüyoruz. Umarım seveceğin birini bulur ve eşini boşarsın.
00 Yorumla
Boşanmak dışında bir çaren yok. Eros değilim ki ok atıp aşık edeyim. Sen aşkı değil, parayı tercih ettin. Şimdi de bu yanlış seçiminin bedelini sevmediğin bir adamın yatağına girerek ödeyeceksin. Bunları zamanında düşünüp idrak edecektin. Hayır yani yaşında küçük, hiçbir yakının seni uyarmadı mı, akıl vermedi mi? Senin yaşındaki aklı başında kızlar sırf asalak gibi yaşamamak için en iyi bölümlerde üniversite okuyorlar. Yani geleceği garanti altına almanın tek yolu zengin biriyle evlenmek değil. Yeni nesil hem cahil, hem gurursuz hem de paragöz. Birinin bunları koyun gibi gütmesi gerekiyor. Yoksa hata yapıp geleceklerini mahvetmeye devam edecekler. Sana tavsiyem, ayrılman ve eğitime kaldığın yerden devam etmen. Eğitim konusunda devlet sana yardımcı olacaktır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
119Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. ne dememizi istiyorsun?
kır dizini otur ya da boşan..10 YorumlaMerhaba!
Bu soruyu burda bize değil, evlenmeden önce acaba ben bu adamla evlenirsem onu zamanla sevebilir miyim diye kendine sorman gerekiyordu. şu an olan olmuş, iş işten geçmiş. Görünen o ki rahat yaşamayı seviyorsunuz, o zaman her nimetin bir külfeti vardır diyerek yatak kısmını da hoşlanmamanıza rağmen sineye çekeceksiniz.. Yapacak bir şey yok!80 Yorumla
+1 yılGörücü usulü evlendiniz tamam da hiç mi görmediniz birbirinizi.. Ben de bu olayı anlamıyorum evlenmeden önce neden bir takım olayları sorgulamıyorsunuz ki. Duygusal olarak bir şey hissetmediğiniz kişiyle silah zoruyla mı evlendiriliyorsunuz.. Başka birinin de hayallerini yakıyorsunuz bu şekilde davranarak.. Ne diyim ki.. Sevmiyorsanız burda ki insanlar size sevgi aşılayamaz. O içten gelen bir şey..
20 YorumlaMerhaba,
Sevmiyorum diyorsunuz, sevmiyorum mu sevemiyorum mu? Sevmeyi denediniz mi? Bir şans verip kendinize ve eşinize sevmeye çalışsanız, olmaz mı?
Size iyi davranıyor, maddi durumu iyi daha ne istiyorsunuz ki?
Aşkı çok büyütme gözünde, hoşlanmakta sevmekte aşkın bir parçasıdır. Hepsi bir bütün, sevebilirsin, sevmemek için bir sebep var mı?
Bu devirde düzgün birini iyi birini bulmak inan çok zor, bence sevmeye çalış, sev, yapabilirsin!10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlendikten sonra şikayetçi olmak birşeyler yapmaya çalısmak yerine daha önce yapmış olsaydın bu durumda olmazdın..
Görsele bakarsak aldatman gerekiyor belki niyetinde o ama yanlış düşünüyorsun
Boşanmak dışında yapacağın birşey yok heyecan aramaktan vaz geç eşinle mutlu olmanın yollarını ara trol üye00 Yorumla
+1 yılBak güzel kardeşim bu soruyla ilgili birkaçç saat önce daha uzun yazılmış bir blog okudum ordada aynı eş sıkıntısı vardı burdaki insanlar size destekolmak için vardır evet her kes düşümcelerinden bir kesit paylaşıp size destekte bulunuyorlar ama sizin yaptığınız sırf soru sormak için soru sormak ortada bir eş bile yok herşey hayal ürünü kimse salak değil burda yapmayın rica ediyorum.. Saygılar
30 Yorumla
+1 yılbunu evlenmezden önce düşünmen gerekiyordu sanırım
oyun değil ki evlilik
adam seni gerçekten seviyorsa onun için büyük hayal kırıklığı olacak
sevmiyorsan istemiyorsan aşık değilsen evli kalmanın da bir mantığı yok00 YorumlaOrtada bir sevgi veya ilgi yoksa, her yeni güne mutsuz uyanacaksın. Maddiyat insana mutluluk getirmez, hiç bir günün heyecanla bitmez. Boşanmak dışında yapabileceğin tek bir şey var; Ona bakarken biraz daha farklı bakış açısı edinebilirsin. Sana yaklaşımını değerlendirebilir ve sana verdiği değere göre anlam yükleyebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılBoşanmaktan başka çareniz yok ki ya boşanacaksınız ya da hayatınıza böyle devam edeceksiniz. Hem sevmediğiniz biriyle evlenmişsiniz hem boşanmak istemiyorsunuz o zaman mecbur evliliği devam ettireceksiniz. Aslında bu soruyu kendinizden 11 yaş büyük biri ile evlenmeden önce düşünmeliydiniz... şimdi iş işten geçmiş. Evlilikte illa aşık olmak gerekmiyor ki... iyi birisi ise daha ne istiyorsunuz. Belki sizin aşık olacağınız kişi şerefsizin teki çıkar kim bilir o yüzden hayatınızı böyle yaşayın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı. Sırf parası için babası yaşındaki adamın koynuna giren birisi daha
hiç şaşırmadım
böyle sonlara mahkumsunuz
Sırf parası için evlenenler veya evlenecek olanlar kardeşimize bakın ve
BU KizlarSoruyor
ALEMİNE İBRET OLSUN ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️❓⚠️❓⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hadi sen çocuktun bu kadar detaylı düşünmedin de, 19 yaşında evlilikle ne işin olduğunuda mı düşünmedin? Ailen sana engel olacağına kına yakmış anlaşılan, koşa koşa evlendirmişler. Bu sonuç kaçınılmazdı. Zaten arada koca 11 yaş var. Ilerde olan bir damla insani sevgin bile kalmayacak. Boşanmak bir çözüm değilse senin için ya katlanacaksın ya da sevmeye çalışacaksın. Bari çocuk yapma.
00 YorumlaBelli bir süre ayrı kalmaya çalış, eğer eşinin yokluğunu hissedip tekrar görme isteği içinde varsa bir umut vardır.
Bir çok çifft aşk evliliği yapamıyor zaten
Seninki mantık evliliği olmuş ve zamanla aranızda bşr sevgi oluşursa ikiniz de çok mutlu bir evlilik sürersiniz00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba hanımefendi.. ailenizle konuşmanızı tavsiye ederim aileniz size değer veriyorsa zaten bir şekilde bu işten vaz geçer eğer geçmezler ise tehdit edebilirsiniz ailenizi kendi canımdan olurum vb gibi yoksa başka çözüm yolu yok gibi eşinizle konuşursanız ikna olabilir duruma bağlı bu iki çözüm yollarını deneyebilirsiniz..
00 Yorumla Bak bacım aşık olacağın birinden daha sonra sıkılabilirsin. Evin var durumun iyi kocan iyi geçinmeye bak. Bu soruyu sorduğuna göre büyük ihtimal birisiyle konuşuyorsundur konuşma. daha yaşın küçük hatalar yapmaya müsait başka sözlere aldanma. Eşini sevmeye çalış yok yapamıyorum diyorsanda eşine ailene söyle ayrılın. Ama ayrılsan da bu eşini arayacaksın çünkü sana iyi olduğunu kanıtlamış.
04 Yorumla- +1 yıl
aşık olmadan evlenmek büyük hatadır ilişki koçları bile söylüyor aşk geçici olabilir ama ardında sevgiyi bırakır ve sevgi kalıcır
- +1 yıl
Sevginin de kalıcı olduğuna inanmıyorum. Yani yürütebilmeyi denemesi gerektiğini söyledim söylememin nedeni eşinin iyi biri olması bundan dolayı. Yaş olarak küçük olduğu için yanlış kararlar alabilir tabi istemiyorsa zaten elinde sonunda boşanacaktır eş bunu anladığında kendisi bitirecektir eminim.
- +1 yıl
sevgi kalıcı değilse anne sevgisi diye bişi de yok hem neye göre inanmıyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardımcın olsun. Sevmiyorsan ve hala çocuk yoksa hiç düşünmeden boşanmalısın. Çocuk varsa da boşanmayı düşünmelisin çünkü yaşın henüz 19 ve çok genç sayılırsın. Nereye kadar dayanabilirsin ki bu şekilde. Henüz yolun başındayken bir düşün derim..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHenüz aşkı yaşama fırsatı bulmadan evlendiğin için, mevcut hayatın sana yetmiyor. Bu çok anlaşılır bir durum.
Bizim için ayrıl demek kolaydır, senin için ayrılmak bu kadar kolay olsaydı , zaten evlenmezdin.
Mevcut durumuna adapte olmak ve elindekilerle yetinmek durumundasın00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılCanim bu devirde gecim iyibirini bulmak cok zor baskasiylada evlnsende evlenince deyisiyorlar hersey laylom olmaz soykeyim kimle evlensende hep cilelidir bence sevmeye calis hep oyle dusun ins seversin boyle birseyi birden kestirip atma
00 Yorumla Kesinlikle boşan. Ben eşimden bosanmdigima o kadar pişman oldum ki. Şimdi memur oldum ayaklarımın üstünde duruyorum ama elimi çocuk bağlıyor. Yaşın genç gir bir işe kendini kurtar. Olmuyor sevemiyorsun
06 Yorumla- +1 yıl
Pişman olacak ne var, hala geç değil. Çocuğuna ıyilik yapayım derken, kendini öldürüyorsun. Ki çocuğuna iyilik mi yapıyorsun o da belli değil
- +1 yıl
@Hayatgercek ama tek başıma o gücü kendimde bulamıyorum. Kendimi öldürüyorum ikinci bir çocuğu da asla istemiyorum. Kendini düzeltmeye çalışıyor ama bir daha yaptığı hataları bekliyorum. İnceldigi yerden kopsun misali
- +1 yıl
Güç dediğin şey zaten sende var, sadece farkına var
- +1 yıl
Zaten asla çocuk yapayım deme. Bu büyük hata olur kendini bir kez daha öldürürsün.
- +1 yıl
@Hayatgercek kesinlikle. Çünkü değer vermeyi bilmeyen adamdan hiçbir halt olmaz. Amcasigil yüzünden etmediğini bırakmadı bana. Ailesiyle çok iyi anlaşıyorum ama amca yenge için neler çektirdi. Amcası küsmüştü eşimi aradi geri barıştı. Bana resmen işine gelirse dedi. Soz Nisan zamanından beri uğraştılar. Onlardan da eşimden de nefret ediyorum. Tek bizle değil herkesin yuvasiyla uğraştılar. Midem bulanıyor o yüzden eşimden. Zamanında isim yoktu ki bırakıp vazgeçeyim çok gitmek istedim ama ailemin evine dönmekte zoruma gitti. Keşke zamanında yapsaymisim diyorum. Her şey daha güzel olabilirdi. Arkadaşlarınin eşi iğrenç insanlardı beni zorla götürürdü yeni evliyken. Ağlata aglata götürürdü gitmek istemediğim yere. Şimdi sıkıyorsa yapsın. Ne yapın ne edin ayaklarınız üstünde durun kizlar
- +1 yıl
Iyi de şunu anlamak istemiyorsun. Zamanında olması gerekmiyor. Hiçbirşey için gec değil, nereden dönsen kardır. Hala neden kendine bu işkenceyi yapıyorsun. Son cümlende söylediğin gibi zaten ayaklarının üstünde de duruyorsun, tek yapacağın şey bir dilekçe ile başvuru...
19 yaşındaki kızı 30 yaşında adamla evlendiren ailende suç. Her şey para değildir, yaşı yaşına huyu huyuna biri olsa daha mutlu olurdun
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendin 1-2 hafta yalnız kal. Eşin olmadan dayanabilir musun bir bak.
2. Bir işte çalış, kendine uyum sağla.
3. Eşine arkadaş gibi davran zamanla sevgiye dönüşecektir inşallah.
Allah yardımcınız olsun, vardır bir yolu. Kendin bulmalısın.30 YorumlaGülüm kalbinin olmadı yerde durma.
Hayatını sevmediğin birini sevmeye ayirarak mı geçireceksin. Sirf zengin diye bi kızla evlenmem.
Kalbi güzelse onunla fakirliği ve bir parça kuru ekmeği bile paylasirım. Bu benim en büyük hazinem. En büyük zenginliğim olur.
Kalbinin sesini dinlemiyosan lütfen benim sesimi dinle...10 Yorumla
+1 yılAile baskısıylamı evlendin yargılamak için sormuyorum ve haddimde değil ama neden evlendinki sevmediğin biriyle bi ömür geçmez bu eziyeti kendine neden yaptın
10 Yorumla
+1 yılSevmediğin bir insanla bir ömür geçer mi keşke hiç evlenmeseydin de o insanın hayalleriyle oynamasaydın daha fazla oynama bence ya sevmeyi dene ya da al karşına konuş
00 YorumlaArtık evlenmişsin iş işten geçmiş demek doğru gelmiyor bana ama sevmiyorum sevemiyorum düşüncelerini biraz geri planda tut bi süre daha dene olmazsa ayrıl
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı. Zamanla illa ki alışırsın. Bence pandemi süreci bitince beraber aktiviteler yapın. Yeni yerler keşfedin, gitmek istediğiniz bir yer varsa oraya gidin. Keyifli vakit geçirmek için herşeyi yapın
00 Yorumla
+1 yılBıktık bu hikayeleri duymakran hep aynı hikaye. Adamın maddi durumu iyi rahat edersin diye evlendirdiler sonuç bu.
Önce çocuk doğur sonra boşan. Şeyma subaşı gibi kendini garantiye al00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. O zaman niye evlendin diye sorarlar keşke benim de sevmediğim biri olsa ama parası olsa öyle biri denk gelse hiç kaçırmazdim hayat işte napalım isteyene vermiyor 😒
00 Yorumlane terbiyseiz yatakta istemiyorum ne demek. Zvlenirken aklin nerdeydi. Herkesin bir serefi var ya su hale bak
10 Yorumla
+1 yılevlenmeden önce düşünücektin bunu neyse belki şansına erken ölür parası sana kalır tabi o sırada seninde gençliğin gider o ayrı 🤣🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılSevemiyorsan o hayat size eziyet gibi gelir ayrılın her şey para değil ki dünya da eblendiginiz insan size önce huzur vermeli gerisi boş
10 Yorumla
+1 yılBoşan karşılıklı otur konuş içinden geleni anlat sonuca göre ayrıl ama hislerin buysa ayrılman daha doğru
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNiye evleniyorsunuz o zaman ya, onu gectik 19 yasindasin benle ayni yasitsin bu evlilik nedir ya ailen nasil boyle seylere musaade etti hem de gorucu usulu, onlar bulmus onlarin icinde oldugu bi is yani...
10 Yorumla
+1 yılsevmeye çalışmak elbette... iyi yönlerini ve güzel huylarını düşün.. kim dört dörtlük ki... sende ayni.. onun için olanı sevmeye çalış bence
00 YorumlaEvlenmeden öncede sevmiyordun evlenmeseydin silah mı dayadılar yapacak hiç birşeyin yok kır dizini otur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Ne kadar süredir evlisiniz bilmiyorum. Ama ona zaman tanı. İyiyse, seni mutlu ediyorsa çok detay arama bence
00 YorumlaKimseye cevap vermemiş ve soruyu sürekli güncellemişsin
Azıcık saksıyı çalıştıran trollüğünü anlar
Kaybol00 Yorumla
+1 yılSevmeye çalışacaksın ne yapacaksın sırf para için rahat yaşamak için evlenip. adamin duygularını kullanıp harcamak adaletsizce
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Bunu evlenmeden önce sorsaydın iyi olabilirdi ama şimdi ne söylersek değişen bir durum olmayacak allah sabır versin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAdamm iyi biriyse sende sev adami istekli ol yatakta bedenin alışınca seversin dene bak ondan iyisini bulmzsin bunu bil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYa bu deveyi gödeceksin
Ya diyardan gideceksin
Bununda kararı sende
Düşün taşın10 Yorumla Evlenmeseydin sırf parası var diye evlenirsen olacağı buydu.
10 Yorumla
+1 yılSeni seveni zehir olsa da yut,
Seni sevmeyeni bal olsa da unut demiş Mevlana.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuygularını değiştirip adama aşık ettirecek halimiz yok seni. Evet boşan. Yoksa belli ki ilerde sen o adamı boynuzlucaksın. Sevmeden durumu iyi diye evlenmiş şimdi napıyım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe saçma sapan bir soru ya. Boşanmak dışında ne yapmam gerek nedir :D Evlenmeden önce aklın neredeydi. Ne yaparsan yap. Ama boşanmak dışında :D
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevmeye çalış diyemem. Üstelik 19 yaşındasın. Çocuksun çocuk!!! Ailenin aklına...
00 Yorumla
+1 yılNe diyeceğimi bilemedim ebru gündeş de bu duruma düştü
00 YorumlaSorun sadece yatakta istememekse çözüm yolları var. ama görmeye bile tahammül edemiyorsan işin zor.
00 Yorumlasevgi yoksa mutlaka bi yerden bi şekilde patlak verir o ilişki yatakda nasıl pki
00 Yorumlamaddi durumu iyi olmasa evlenirmiydin? Kizlarin evlenirken yaptıkları en büyük hatası erkeğin mal varlığı için çıkmasıdır. Diziler sağolsun.
00 Yorumla19 yaşında görücü usulü evlenmek mi niye kendine böyle bir sey yaptin ki sen
01 Yorumla- +1 yıl
Sence kendi mi yapmış
+1 yılTercihler kişiseldir.
ya kapak atmayacaktın ya da kafa yapısından dolayı tercih edecektin.00 Yorumla
+1 yılŞeyma Subaşı moduna girmişsin yeni zengin koca istiyorsun
00 YorumlaNe degisiksiniz yav dkdhdkd sevmiyorum meselesini anlayamiyom
00 Yorumla
+1 yılSevmediğin biriyle nasıl olabiliyosun çocuk yoksa ayrılmalısın
00 Yorumla
+1 yılya boşanacaksın ya katlanacaksın para için ama ilerde aldatmaya doğru gider bu durum benden söylemsi
00 Yorumla
+1 yılYaşam her zaman bize umduğumuz hediyeler vermese bile gerçek armağan hayatın ta kendisidir:) s
00 Yorumla
+1 yılZamanla sevgi olur
2. side bulmuşsun iyi ve zengin birini ne konusuyosun yani00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. Boşver ya alışırsın bi süre sonra sevmeye bak başka zengin iyu davranan erkek bulmak kolaymi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. nasıl aynı yataga girip uyuyabiliyorsun böyle... aslında bunu kocanın da anlaması gerek fark eder
00 Yorumla
+1 yılSen ne yapmak isterdin mesela boşanmak dışında? Aklından geçen bir fikir var mı
00 Yorumla- Devamını Gör (127)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat