merhabalar 1.5 sene önce askerden gelmiştim geldikten sonra biriyle sevgili olmuştum ama annem beni kızdan ayırmıştı evlencektik boşanmalar öyle fazla oluyor diye ayırdı bizi sonra teyzem antalyada çalışıyordu bir ara oradan kız bulmuş yani eşimi istanbula getirdi kızı ben beğenmedim bana uygun değildi güzel değildi kız aşık olunacak tiptede değildi ama annem beğendi kızı terbiyeli aileye uyumlu diye bende ondan ailemi kıramadım sonra evlendik evliliğin 5. ayında yani 2 ay önce artık eşimden zevk almıyordum çünkü isteyerek evlenmedim geçenlerde de bir müzisyen kıza aşık oldum sonra dün boşanalım dedim eşime ben boşanıp aşık olduğum kızla evlencektim çünkü zerre sevmiyorum eşimi eşim hüngür hüngür ağladı dün bende boşamadım ama ne yapıcam bilmiyorum annemin zoruyla evlendim
Ahmet377 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılBir insanın hayatını karartmaya ne hakkınız var. 27 yaşında olup kiminle evleneceğine kendi karar veremeyecek kadar basiretsiz bir insan mısınız? Madem sevmiyordun ne demeye aynı yatağa girdiniz acaba? Gerçekten şu an sinirlendim. Allah sizin gibi birini çıkarmasın kızların karşısına
63 Yorumla- +1 yıl
Beyefendi iki insanın geleceğini yaktınız tebrikler
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Henüz evliliğe hazır olmayan, anne eteğinin altından çıkamayan çocukları evlendirip kızlara yazık ediyorlar. Umarım o kadın senden kurtulup, evliliği taşıyabilecek ve onu seven, sırf annesine hayır demeyi beceremedi diye hayatını karartan birinden kurtulur.
73 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar Ne Diyor
50
+1 yılYa kız olsan neyse hangi devirdeyiz zorla evlendim diyorsun günümüzde kızlar bile artık zorla evlendirilmiyor sen erkeksin kaçacaktın evlendiğin insana yazık değil mi vicdanın bu kadar mı? Ayrıca hiç sevmeyi denedin mi dış görünüşüne değil iç görünüşüne baktın mı ya denedin mi denedin mi şans verdin mi kıza? Gerçekten senin gibi insanlara yazıklar olsun kusura bakma ama o kızla empati kurdum o kızın yaşayacaklarını hiç düşünüyormusum psikolojisini? Şu an ne yazsam az anlamaya çalışıyorum ama olmuyor
36 Yorumla- +1 yıl
Etseydi ama hakka girmeseydin svmeyi dene dene kesinlikle sana şer gibi görünür ama bir hayır vardır bırakma kadını yazıktır günahtır kaç yaiında
- +1 yıl
Karaktersizsin açık ve net karın varken başka kadınla gezip tozlamalar vs ayrıca sen karından ayrılsanda o vebal sana kalacak mutlu olamayacaksın
- +1 yıl
İlahi adalet var
- Aşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı.
+1 yılBaşta evlenmeyecektin o zaman. Kızın günahı ne? Yuva kurmak istemiş evlenmiş, ne bilsin böyle olacağını? İstemediğini bilse zaten o da istemezdi. Aşık olunacak tip yok ama karakteri düzgün dedin. Kızın iyi yanlarını görmeye çalıs belki ruhunun güzelliği etkiler seni. Olmuyorsa da mecbur ayrılacaksın. Çünkü istemeye istemeye birlikte olursan ileride daha büyük sorunlar çıkar. Sürekli kavga edersiniz. Insan sevmediğine sürekli bahane bulurmuş. Ama önce sevmeyi dene derim. Kız hakli
23 Yorumla- +1 yıl
Onunla her şeyin iyi gidecegini nerden biliyorsun peki? Ya anlasamazsaniz?
+1 yılsen evliligi oyun mu saniyorsun.. oldu canim kullandin bir kac ay at... yaziklar olsun sizin gibi erkeklere.. o kiz hayati boyunca kendini birine sakladi farkinda misin? o kizin gelecegini yikarsan bunun vrbalini odersin
53 Yorumla- +1 yıl
insallah fake sorudur... cunku bak benim esim de simarik zengin bir ailenin cocuguydu. benimle evlendi.. sonra da 6 ay sonra da evlilik icin hazir degilmisim vs seklinde seyler soyledi.. evden playstationunu toplayip kacti gitti.. annesi de şımarık cocugunun ardinda durdu.. peki bana noldu biliyormusun.. bir serefsiz tarafindan evlenilerek kullanildim.. ve atildim.. eve donecek yuzum olmadi ama. mecburen dondum herkesin maskarasi oldu.. omur boyunca hayal kuruyorsun , evlenecegim esimle mutlu hayatim olacak fiyr.. evlilige hazir olmayan bir serefsiz seni kullabip atacak... Allah bunu sana ödetir eger o kiza bunu yasatirsan.. evlendiysen adam gibi adam ol.
Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. Bosanirsan ailen kirilmayacak mi simdi? Ailemi kiramadim ne demek ya? evlilik bu hatir gonul icin yapilacak bisey mi? Erkegin de aile baskisiyla evlendigini hic duymamistim. bence de ayril da kadina daha fazla eziyet olmasin demedigin kalmamis guzel degil, aşık olunacak tipte degil, zevk almiyorum bilmem ne... kesinlikle ayril
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi korkak erkekle gezer birakir muzisyen biri. Isin bu kismi aklina gelmemis galiba. Bir de esini sevmiyodun madem neden iliskiye girdin senden ayrildiktan sonra dul kalacak dogru duzgun birini bulabilecek mi? Yarin bir gun evlendin diyelim kizin oldu ilerde senin kizinin başına aynisi gelse ne yapardin acaba? O damadi öldürürdün sanirim
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKizin olmadigi icin simdi atip sallamak kolay ama vapurda muzik yapandan annene uygun gelin olmaz. Annen yine sana hakkimi helal etmem derse yine ikisi arasinda kalirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi erkek mi olur, erkek dediğin masaya yumruğunu vurur, istemediği şeyi yapmaz. Yuh sana... Bu devirde artık zorla evlilik mi kalmış... Allah'ım ana kuzusu erkeklerden koru. AMİN...
25 Yorumla- +1 yıl
Okudum bütün yorumları merak etme, etseydi inandın sende. Et tırnaktan ayrılır mı hemen korktun. Senden kimseye koca olmaz, yeniye de eskiye de...
- +1 yıl
Yapsaydı korkak. Şimdi hem kendi hayatını mahvettin hemde birinin hayatını. Daha mı iyi oldu.
Keşke onu önceden düşündeydin. Hayatin sonuna kadar sen yaşiyorsun anen-baban değil. Aşik olmak için illaki a super model ya da maço olunması gerekilmiyor. Ne bilim insanın huyunu seversin bir saygı uyanıyor, sonra sevgi. Son 2 ay zevk alamadim diyorsun evlilik sadece zevkten ibaret değil . Çok zor bir durum eşin iyiyse ayrılma derim.
11 YorumlaYani kaç yaşındasın ki sen? Birinin aklıyla hareket ediyorsun. Tebrikler bir kizin daha hayallerini yiktiniz.
21 Yorumlaailemi kıramadım diye evlenmişsin, senin hayatın bu. yazık olmuş kıza biliyor musun? üzüldüm. bir yolunu bul
27 Yorumla
+1 yılya herkes kötü kötü yorum yapmış be bir kerede çocuğu anlayan yok burada çocuk haklı neredeyse annesi zorlamış evlenmiş işte kızda bir türlü geçinir işte geçinemessede nafaka diye bir şey var hadi nafakada olmadı diyelim o zaman kendisi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni anlıyorum, aşk yoksa evlilik hayatta yürümez.
Bide sevmediğin insanla cinsel ilişkide de haz alamazsın.
Bence karına bunları anlat sen onu istemiyorsun oda mutlu olmaya haklı senden boşanınca onu isteyen adam da çıkar ya, oda mutlu olcak. Boşanip sevdiğin kadınla evlenip hayatına bak sevmediğin insanla hayatını geçirmeye mecbur değilsin hayata bir kez geliyoruz be.02 Yorumla- +1 yıl
merhabalar ben oğlumun annesiyim hesabı iptal etti ben yazıyorum burdan o zaman hata yaptım evlendirmekle onu ama boşancak zaten
- +1 yıl
bu arada 48 yaşındayım
Böyle bir evlilik senide öutsuz eder karışındaki kadınıda bence fazla ilerlemedem yani çocuğunuz olmadan bitirmek eğer bir gün çocuğunuz olursa ve sen hâla sevmiyor mutsuzsan o çocuk bundan etkilenir yani onun suçu ne olabilir buna fırsat vermeden boşanmak doğru olur
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılEşinle tanıştığınızda söyleseydin bak seni annem beğendi ben değil benim sevdiğim var sende bu işin olmicağını anneme söyle deseydin iş işten geçtikten sonra
01 Yorumla Üzdü:( tabi şunu şunu yap demek basit de istemediğin bir insanla da bir ömür geçmez önemli olan nasıl mutlu olduğun ayrıldığın kızla mutluluğu hissediyorsan onunla beraber olmalısın
03 Yorumla
+1 yılKızın günahı neydi peki? Sevmiyormus da anası istedi diye evlenmismis. Şimdi anan istiyor diye kızla bir ömür geçirmek çocuk yapmak otur dizinin dibinde
08 Yorumla- +1 yıl
Bir ömür geçir çocuk yap
- +1 yıl
Evlenmeseydin te allam
- +1 yıl
Niye ana kuzusu musun sen annen evlen diye kızdı sende ağlayarak nikah mı kiydin kiza
- +1 yıl
O zaman boşanmaya da hakkın yok otur oturduğun yerde kendi aklınla hareket etseydin annen bir getirir iki getirir 3. de sıkılırdi abartma erken evlendim şimdi gözüm açıldı demiyoda
+1 yılAnneler dogru biliyor bence umarim hakkinda hayirli olur Şu an evli oldugun esine ALLAH yardimcisi olsun 😥
12 Yorumla- +1 yıl
En iyi evlilik görücü usülu bunu bil bunu yapma derim bosanacagin insani düsün bunu yapma derim
+1 yılBoşanma desem karına ısınacakmısın sanki sen yolunu çizmişsin annenler için evlendiğin kızın hayatını değiştrdin umarım senden daha iyisine rast gelir
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 601 cevap paylaştı. Ana kuzusu daha evlenicek kapasiteye gelmemiş bir adam evlenince böyle olur iştee
Yazık o kıza acıdım07 YorumlaKeske basta evlenmemis olsaydınız ama madem durum böyle 1 2 ay uzulup unutur oda sonucta bir omur sevilmemek daha zor
05 YorumlaSen en büyük hatayı başta ailenin sözüyle hareket edip evlenerek yapmışsın.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılHatayı basta yapmışsın cezasını cekiyorsun diyebiliriz
03 Yorumla- +1 yıl
Cekmissin sadece kabul etmek istemiyorsun. Hele bir bosanacaginizi her iki tarafa söyle sonra da annene müzisyen kizla evlenecem de gorucez
+1 yılSen kendin yapmışsın kendine bunu o yüzden kadını üzmeye hakkın yok
Mutlu et mutlu ol bu kadar basit01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarını boşayıp beğendiğin insanla Evlensen bile mutlu olmayacaksın çünkü Ah alarak kurulmuş bir yuvadan fayda gelmez inşallah da mutlu olmazsın
211 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen gotunun rahatı için onun bunun kızının hayatını karartamazsin simdi ailen seni reddetmeyecek mi
Cevap sahibi+1 yılLan bu nasil. Bir vicdan abi
Cevap sahibi+1 yılEee eşine ne olacak senin bacın yok herhalde
Cevap sahibi+1 yılNeyse şimdi sana burdan bir ton şey yazardım da ilk önce yazdıklarımı anlamak için akıl uygulamak icinde vicdan gerekir görüyorum ki sizde bunlardan gram kalmamış.
Cevap sahibi+1 yılNe haliniz varsa görün Allah eşine yardim etsin. Senin gibi birini hal edecek ne yaptı acaba
Cevap sahibi+1 yılIradesizsin.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir şeyi sevmiyorsan onu değiştir, değiştiremiyorsan bakış açını değiştir derlermiş :)
02 Yorumla- +1 yıl
merhaba annesiyim ben ayrılcak zaten
- +1 yıl
he bu arada 39 yaş yazıyor ama 48 yaşındayım
Birde demişsin ailem evlatlıktan reddedecekti bu ne bencillik o kız ödedi bunu cezasını sırf kendini düşündüğün için o kız neler çekecek ederse etsin evlatlıktan zaten böyle bir aile ise 1 dk durmasın
01 Yorumla
+1 yılBöyle yapcaksan hiç evlenmeseydin keşke yazık kadına
25 Yorumla- +1 yıl
Evliyken niye başka kadınlarla görüşüyorsunnki
Evlilik içn evlilik yapılmaz be kardeşim
119 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuk var mi yoksa boşan ya da beraber olmaya çalış kızı unut ya
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO iyi bisey
Gizli Üye(25-29)+1 yılanneni kırmamak için evlenmek ne ya sen nasıl bir malsın yazık değil mi o kıza?
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılIzin almak zorunda değilsin ki? Erkeksen ona karşı gelip sevdiğin kizı savunman gerekirdi. Ama nerde size o cesaret
Cevap sahibi+1 yılEderse etsin sırf ananı mutlu etmek için bir kızı kırmaya hakkın yoktu. Koskoca adamsın hala anandan izin alıyorsun
Cevap sahibi+1 yılgerekirse evet bu hayat seninse kendi istediğin gibi yaşamalısın
Cevap sahibi+1 yılsürekli başkaları için yaşanmaz
Cevap sahibi+1 yılbu sorunun trol olduğunu düşünüyorum çünkü eşinde buraya yazmış. Gerçekmi bu?
+1 yılmerhabalar annesiyim bu arada hesabı kapattı oğlum mesajlara ben cevap vercem burdan bu arada 39 değil 48 yaşındayım
00 Yorumla- Daha fazla (20)
Daha fazla(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kızlar, eşimle görücü usulü evlendim mutlu değilim, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler