Çok ama çok mutsuzum. Eşim iyi bir insandir ama ben ondan önce başka birini çok sevdim olmadı onunla çok ama co üzüldüm o anki kafa karisikligiyla kabul ettim. Beni sevdi, ilgilendi. Evliyiz ama ben vazgeçmeyi çok istedim baktım herkes mutsuz olacak mecbur kaldım. Simdi hala aynı her şey. İyi bir insan ama o kadar. Uyusamiyorum. Pek gülmez hep ciddidir. Sevmek istiyorum olmuyor hala eski sevdiğime bakıyorum paylastiklarina çok utanıyorum bunları yaptığım için. Hep onu hayal ediyorum. Cok acı cekiyorum her gün. Kimseye anlatamıyorum. Yazmak istiyorum ona yazmaya yüzüm yok ki. O da beni seviyordu sevgimin arkasinda duramadim. Sevdigimin hayaliyle yaşayan ölü mü olayım? Yoksa bosanayim mi? Dayanamıyorum bu acıya çok zor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılohoooo. tabi ki yıllar yılı müge anlılar esra erollar bitmez. neler var neler. bence siz kıyaslama yapıyorsunuz.çıkmazınız bu. hepsi gelip geçici. sevgiliyle evlenseydiniz mutlu olacağınız garanti miydi siz de o da mükemmel miydi. böyle aşırılıklarla hayat geçmez. oturup bir düşünün iyice hayat mı zor siz mi zorlaştırıyorsunuz. eşinizin ciddi olması boşanma sebebi mi yoksa siz bunu böyle mi yorumluyorsunuz. konuşmak diye bişey var eşinizle konuşun aşmaya çalışın. zaten sevmeyi reddediyorsunuz adamı. durumunuz varsa evlilik uzmanı psikoloğa gidin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bak sana sunu yazayim 5 yillik sevgilim vardi Şu an asik oldugum kiz icin paylasimlarimi gordugu icin bana yazdi hala seni seviyorum diye bende esine soyle bunlari dedim Şu an hamile ve bana gecmisten konusacaksan hic konusma dedim eger boyle giderse esini aldatmaya gider bu olay inan eski sevgilin artik seni arkadasca seviyordur ve bununla mutlu oluyordur bende eski sevgileme Şu an saygi duyuyorum arada yazisiyoruz kizi olacakmis cok mutluyum onu mutlu gordukce fakat ona artik sevgiliymis gibi bakamam sadece arkadasca Şu an benim kalbim baskadina ait HAYAT benim. icin o bundan sonra
00 Yorumla
+1 yılAllah yardım etsin. Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez. Bu da senin imtihanın. Keşke o hatayı yapıp evlenmeseydin aklında birisi varken üzüldüm okurken. Bu da senin için tecrübe olsun biraz daha çabala olmasa boşanma lazım sanırım
00 Yorumla
Hatayı en başta sen yapmışsın düşünmeden evlenmekle sana boşan diyemem ama eşini sevmeye çalış ilgi göster beraber mutlu olduğunuz şeyleri yapın aynı evin içinde 2 yabancı gibi olmayın madem evlendiniz sürdürmeyi de bilin mutlu olup olmamak sizin elinizde biraz da
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
60Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. silah mı dayadılar kafana evlen diye?
ayrıl..00 YorumlaMerhaba!
Açıkçası oldukça zor bir durum. İşte bu nedenle evlilik kararı alınırken kırk kere düşünüp bir kere hareket edilmesi gerekiyor. Bence insanın hayatı boyunca vermesi gereken en ciddi karar ama siz bu kararı hiç düşünmeden, kafanızın karışık olduğu bir dönemde almış olduğunuz için sonuç gayet normal. Burda size sunulacak önerilerin hiç bir faydası olmaz. En doğru kararı yine siz vereceksiniz. Anladığım kadarıyla çocuk yok henüz. Bu zamana kadar çocuk olmadıysa bundan sonra da yapmayın. Bu ruh haliyle o çocuğun geleceğine de yazık edersiniz. Boşanmak en makul çözüm gibi duruyor. Kendinize de eşinize de daha fazla haksızlık etmeyin bence. Kimse prangalarla dolu bir ilişkide kalmak zorunda değil..00 Yorumla
+1 yılMalesef bizim toplumumuzda "sevmiyorum, sevemedim" kelimeleri boşanmak icin yeterli sebepler degil. Hatta sacma ve duygusal sebepler olarak görünüyor. Zamanla degisebilecegi gibi de yanlis bir algi var.
Bu şekilde devam etmen patlak bir lastikle yola devam etmen gibi, yorucu ve tehlikeli.
Evlenirken yanlis bir karar almis olabilirsin. İnsaniz hersey insanlar icin.
Bu evlilige devam ederek ne karsindaki insanin hakkina ne kendi hakkina gir. Evlenmek gibi boşanmak ta haktir. Zararin neresinden dönulse kardir.20 YorumlaMerhaba. Senin yazdığın kadarını okuyup, telefon başında ahkam kesmek çok doğru olmaz ama fikrimi paylaşmak istiyorum. Eşimi sevmek istiyorum ama o çok ciddi dediniz ya, bence insan gerçekten birini sevse ondan sevgi bekler. Eşiniz demek hayat arkadaşınız demek. Sizin eşinizse sadece saygı duyuyor, bu da sizi sevdiği için değil kendi karakterinden dolayı. Bu önemli bir karar iyice düşünün, eşiniz sizi seviyor mu diye. Eğer eşiniz sizi seviyorsa, boşanmak yerine evliliğinizi kurtarmaya çalışın. Eşinizi değerlendirirken diğer adamı hesaba katmayın bence. Kendinize iyi bakın 🌹
20 YorumlaSakın eski sevgiline yazmak gibi bir hataya düşme sonu çok büyük bi pişmanlık olur
Eski sevgilinden zaten sana bı hayır gelmez bide çok seven eşini de kaybedersin
Bence eşini sevmeye onunla mutlu olmaya bak her insanın illaki sevilicek yanları vardır10 Yorumla
+1 yılBana düşmez belki ama evlendiğin kişinin hayatını yakmışsın bir bakıma şimdi onu oyalamış oluyor gibisin tabikide boşan ne kendini ne onu kandır
Ama vicdan yaptım şimdiden çoğu insan evlenip boşandı diye ikinize de o gözle bakmak istemeyecektir bilirsiniz Türkiye’de yargı meşhurdur211 Yorumla- +1 yıl
Evlilik aniden veya öfkeyle verilecek karar değil maalesef ablanın yaptığı da hem eşi hem kendisi hemde eskisi için çok kötü olmuş elden gelen bişey yok boşamalı bence
- +1 yıl
Tabikide bu sadece benim kişisel görüşüm
- +1 yıl
Kısmetse yaza düğün.
- +1 yıl
Aman ben o işlerden elimi ayağımı çektim benim yaptıklarım benden önce evlendi kalsın yapmıyorum o işleri
- +1 yıl
Ayol ben bi kavuşayım da sevaba sonra da girerim
+1 yılSevmeyi denemişsin olmamış onada yazık bence al karşına konuş kul halkkı diye birşey var ve bir insanın duygularıyla oynamak hem sende bir ömür mutsuz olacaksın bunun her yani zarar iki tarafa da ilk önce eşinle sana keşke hiç olmasaydı ama olmuş olan
10 Yorumla
+1 yılKim diyor ki size mecburiyetten evlenin insanların duygularıyla oynayıp ben memnun değilim demen de karaktersizlik birde bizden sevgi bekliyorsunuz size yağmurlu havada bir damla su vermemek gerek işte bu yüzden. Madem başkası aklında ne diye evlenir insan kafaya bak mecburdum kimse kimsenin koynuna seni atmıyor kusura bakma. Kalbinize değil totonuza bakmamızın sebepleri artıyor geçmiş olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladam kim bilir ne hayal ile yasiyor evinde evliligini, halbuki bilse esinin baska bir erkegi düsündügünü... yazik, bir cogunuz baskalarinin hayallerini yikmaktan baska bir sey yapmiyorsunuz ve bunu sevgiyi en sekilde bildiginizi sanarak yapiyorsunuz. Benimde hayallerimi senin gibi biri yikti. Eskiden acirdim bu durumda olanlara, ancak simdi hic acimiyorum, kimse kusura bakmasin.
21 Yorumla- +1 yıl
👏
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşini falan boşver , önce kendine saygın olmalı. Bir o yana , bir bu yana savrulamazsın.
Ya sana ismini veren, hayatına alan adama layık olmalı, ya da yolunu ayırmalısın.
İhanet sadece bedenen olmaz. Sen açıkça eşine ihanet ediyorsun şuanda.20 Yorumla
+1 yılBizim Gibi İyi Niyetli, Temiz Kalplilerin Sevgilisi, Arkadaşı, Dostu Olmaz. Anca Kötü Kalpli, Çar, Çakal, Sürekli Sevişmek, Öpüşmek İsteyen, Birden Fazla Kız Arkadaşı Edinen, İlgi Göstermeyen, Azı Küfür Dolu, Madde Kullanan, Alkol Ve Sigara Bağımlısı Olan, Aldatan, Sürekli Cinsellik Fotoğrafları, Videoları İsteyen, Sürekli Yalan Söyleyen, Abaza Olanların Sevgilisi, Arkadaşı, Dostu Oluyor.
21 YorumlaBirinin hayallerini yıkmak ne kadar kolay değil mi eşinizin kim bilir ne hayalleri var ve sen adamın hayallerini yıkacaksın. Eski sevgilini düşünmemeye çalış fotoğraf vs herşeyi görmemezlikten gel evliliğini sürdür. Hatta psikolojik destek al.
20 Yorumla
+1 yılSırası ile yol alınmalı. Evliliğinizi kurtaramayacağınıza kanaatiniz net ise, hiç uzatmayınız. Evlilik aktini eşiniz ile konuşup derhal sonların...
Sonra o arkadaşınız ile tekrar bir ilişkiniz olur veya olmaz.10 YorumlaKötü bi insansın. Bencillik yapip bi adamın hayatına giriyorsun. Sevgisiz bi evlilik yaşatıyorsun. Üstüne üstlük başka birini düşünüyorsun. Muhasebesini sen yap işte. Bi de ortalıkta kendinizi melek gibi gösterip geziyorsunuz ya. Tüüü
00 Yorumla
+1 yılBi kere eski sevgilin şerefsizin tekiymiş ben sevdiğim kadını asla bırakmam canımı veririm o eski sevgilin seni sevmemiş boşuna yüreğinde tutma kafanı yorma bu eşinide sevmiyorsan çocuk olmadan ayrılmalısın
00 Yorumla
+1 yılkocana yazık. iyi birisi diyorsun hem. maşallah işleri evlilige kadar ilerletmissin şimdiye kadar neredeydin
20 Yorumla
+1 yılEşinin nikahının altinda başkasını sevip onun hayali ile oynasacagina.
Boşan.. Eşinin hayatini daha fazla işgal etme !!!22 Yorumla- +1 yıl
@Betul_36 azıcık mantık lütfen..
İstemeyip , sevmediği halde aklı başkasında olduğu halde evleniyor. E hadi gectik imkanlar, kader , kismet neyse.. olan olmuş.
Eee hala hayali ile yaşıyor.
Karşıdan yüz bulacağını bilse yazacak.
Senin evlendiğin insan bu duygular içinde olsa?
Istermiydin?
Boşasın!!
Hem kendi kurtulsun hem boş yere hayatını işgal ettiği eşi
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. İçine düşmekten çok korktuğum durumlardan... Ayrılmanız size iyilik olur, devam etmeniz ona (gerçeği bilmediği sürece). Kararınızı buna göre verirsiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılMecburi evlilikte nedir? Hem eski sevgilini düşünüp bu şekilde eşini aldatıyorsun, hemde kafam karışıktı diyorsun eşinin yerinde hiç olmak istemezdim, çok acı bir durum...
00 Yorumla
+1 yılKardeşim sanki benim hayatımı yazmışsın. Senin eşin sana iyi davraniyormu bilmem ama benimki o halde bile bana kötü davrandı bende sevdiğime bakıp durdum uzaktan. Baktım olmuyor boşanma kararı aldım sanırım benim için daha iyi olucak sen kocanın sana davranış şekline bak sev seni seveni demişler
03 Yorumla- +1 yıl
Atalarımız demiş saygı duyalım onlara
Şeytanın oyunlarına gelip sakın yuvanızı yıkmayın yoksa büyük pişmanlık içinde olursunuz kocanızla aranızdaki bağı pekiştirin biraz sevginizi dışa vurun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok zor bir durum. Evliylen başkasına aşık olmak. Bir yandan da eşine ihanet ediyor gibi hissetmek birde onun iyi biri olduğunu düşünüp ona haksızlık yaptığını düşünmek. Acayip yıpratıcı
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir duvar bul ve kafanı vur defalarcaBu hikâyede günahkâr sensin ne sevilmeyi ne sevmeyi becerebildin!!!
00 Yorumla
+1 yılEvliliğin ne olduğunu tam kavrayabilseydin bu duruma düşmezdin kendi kararınla başka birinin kalbinide kıracaksın iyi düşün iyi karar ver
00 YorumlaEşinle mutsuzsun eşin çok iyi bir insan ondan önce başkasını seviyorsun ne yaşıyorsun bir bk anlamadım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı. Mutsuz devam etmek zor ama eski sevdiginle oluru yoksa unutmaya calis omur boyu mutlu olamazsin yoksa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılYapamıyorsan bunu eşine tatlı bir dille anlatabilirsin
Sevdiğini alamıyorsan aldığını seveceksin der annem hep 🤷🏼02 Yorumla- +1 yıl
Annenin ellerinden öperim
- +1 yıl
Kalp
hayatımda duyduğum en saçma şey kafan karışıktır ilişkiye başlarsın kafan karışıktır ayrılırsın ama evlenmezsin böyle hata mı olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı.
+1 yılZamanında evlenmiycektin ne bu evlenme arzusu şimdi o adamda yıkılacak
00 Yorumla
+1 yılbence daha yaşın genç boşanmak zor bir karar , ama böyle içini çürütürsün
00 Yorumla
+1 yılBu kadar cahilce aceleci ve hırsla alınan kararların sonucu işte
00 YorumlaE boşan madem. Ancak hiçbir şekilde mutlu olacağının garantisi yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçekten çok benziyor bszı durumlar ve bende aynı çıkmazdayım.. Çok bunaldım. Yaşım 31 ve genç yaşta yaşlandım... Dertleşmek isterdim senle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Eşinle güzelce konuşmayı denesen! Belki onu sevmene oda yardımcı olur. neden evlendşn kş böyle biriyle
10 Yorumla
+1 yılBoşanacaksin. Mutlu değilsen mutlu da edemezsin. Karşılıklı mutsuz olmanın mantığı var mi bir ömür
00 Yorumla
+1 yılAllah insallah hicbirimizi böyle insanlarla sınamaz. Düşüncesi bile felaket
00 Yorumla
+1 yılZamana bırak sürekli kafana takarsan adama da belli edersin yavas yavas seveceksin belki de iyi bir adam diyorsun.
00 Yorumla
+1 yılBu devirde zorla evlendim diyenede hayret ediyorum kaçıncı yüz yılda yaşıyonuz maddem öyle evlenmeseydin
00 Yorumla
+1 yılKonuşmak istersen yazabilirsin canım. Eğer mutlu değilsen önce mutlu olmayı dene şans tanı. Sonra baktın olmuyor boşan gitsin
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle boşan canım bacım ne kendine ne karşındakine eziyet et
00 Yorumla
+1 yılBosanmadan ben sana birsey atabilir miyim müsait misin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah senin gibilerden korusun umarım ömür boyuda kimse tarafından sevilmezsin
20 Yorumla
+1 yılNeden mecburluk, sadece sana değil adama da yazık
20 Yorumla
+1 yılBoşanmak istemiyorsan adamın arkasından iş çevirme
20 Yorumla
+1 yılÜzülüyorum böyle birlikteliklere 😔
10 Yorumla
+1 yılSadece flört ilişki , tanışmaya ne dersin ?
00 YorumlaAllah yardımcın olsun zor
00 YorumlaBoşan hiç durmaa. Bir ömür böyle geçmez.
00 Yorumla
+1 yılAyrıl ömür öyle geçmez
00 Yorumla
+1 yılYa sadık olacaksın ya da ayrılacaksın
00 YorumlaBoşan tabii ki aw sana da yazık kocana da yazık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan çocukta yok ise yaşın kaçta seni zorladılar
00 Yorumla Mecburiyetten derken?
00 YorumlaEşinden bosan kardesim
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilin evlimi peki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen treni kaçırmışsın kardeşim. Mutlu olmayı dene
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 629 cevap paylaştı. evlilik bu kadar basit bir şey mi
00 Yorumla
+1 yılAllah sabır versin 🤷🏻♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah senin gibilerini evlerden uzak etsin
10 Yorumla
+1 yılÇözüm ayrılmak ya da onu sevmek
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimle mecburiyetten evlendim hiç mutlu değilim. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım