Bu napmaya çalışıyor? lütfen okuyun uzun olsada yardıma ihtiyacım var?

Normalde ayrılmıştık açık giyindiğim storime kesin senden vazgeçdim demişti bugün yasin diye bi erkek kankamla eski sevgilimle sürekli buluştuğum yere gittim foto çekindik arka plan görükmüş o hikayeme yanıt verdi işte burası sürekli buluştuğumuz yer mi değil mi dedi ama kendisi hesabıma her gün giriyor haberim yok sanıyor yani yanımda erkeğin kankam olduğunu biliyor Az önce giriş hareketlerine baktım hala hesabıma giriyosun eahatsız olduğum için değil de napmaya çalıştığını anlayamıyorum bana diyosun ki kendi yoluna bak sonra açık giyinince tepki veriyosun sonra senden vazgecdim diyosun nefret eder gibi yazıyosun sonra arkadaş bağı bile bırakmıyosun yasinle hikayeme yazıyosun naptığının mı farkında değilsin kafan mı karışık madem beni seviyosun niye uzaklaşıyosun kafan karısık benim kafamı da karıstırıyon nolur artık naptığına karar ver olm ya İşte burayı yazdım abi dönmeyeceğim bu kesin bir şey bak kırmayım diye yazmıyorum ayarım yok üzüyorum belirsizliğe de artık gerek yok hesabına da dün hikayenden dolayı girmeyi denedim girildi geri çıktım hiç bir şeye bakmadım etmedim yemin ederim sana yazmamda ki sebep de orada buluşman zoruma gitti orası mı değil mi emin olamadım ondan yazdım yoksa yine yazmayacaktım ben her şey için özür dilerim hakkını helal et başka bir şey demeyeceğim o da burayı yazdı takipten falan da çıkarıyorum her yerden sonra görüp bir şeuler yazmama sebep oluyor katlanamıyorum yazdı işte böyle sizce bu pişman olur mu ve olma süresi?
Güncellemeler
+1 yıl
Gizli diye mi kimse cevaplamıyo hadi be
Bu napmaya çalışıyor? lütfen okuyun uzun olsada yardıma ihtiyacım var?