Biraz uzun ama okur musunuz gerçekten yardıma ihtiyacım var?

13 yaşımdan 16 yaşıma kadar tecavüze uğradım inanması çok güç ama yemin ederim 5 kişi tarafından susturuldum 18 yaşıma geldiğimde hepsini şikayet ettim. Ama ceza almadılar. Avukat alacaklarını söylüyor ama henüz hiç bir şey yok. 13 yaşımda majör depresyon teşhisi koyuldu ilaçlar kullanmaya başladım. Fakat hiç bir işe yaramadı. 17 yaşıma geldiğimde bipolar bozukluk teşhisi koyuldu. 1 senedir her gün 4 tane ilaç kullanıyorum hiç bir işe yaramıyor bir sürü psikolog değiştirdim bir kaç tanesi yatış dedi ama bulunduğum şehirde çocuklar için akıl hastanesi olmadığı için yatmadım. Geçenlerde doktora gittiğimde majör depresif bozukluk teşhisi koyuldu yani hem bipolar hastasıyım hem ağır derecede depresyonum var. 6 kez intihar girişiminde bulundum. Annem beni böyle gördüğü için stresten kalp hastalıkları teşhis edildi babam her gün içiyor. Şu an hayatımda birisi var çok çok iyi bir insan ailelerimiz biliyor ama ben böyle davranarak onun da hayatını mahvediyorum. Şehir değiştirdim bir işe yaramadı hobi edindim bir işe yaramadı. Eğer şu an intihar edersem şüphesiz annem de eder. Yüküm çok ağır psikolojim çok ağır kaldıramıyorum artık bir çözüm yolu söyleyin lütfen
Biraz uzun ama okur musunuz gerçekten yardıma ihtiyacım var?