KAYINVALIDEMİN YAPTIKLARINDAN BIKTIM, MEZHEP AYRIMCILIGINA KADAR GIRDİ KADIN, AILEMIN HUZURU BOZULUYOR NE YAPICAM 😒?

Merhaba evliyim 6 aylik bi kızım var. Esim adanali ben eskisehirliyim. Calisiyorum bu surede kızıma annem bakiyor. Biz eskisehirde yasiyoruz ama esimin ailesi ordan canimi sıkmaya yetiyor.
Cuma gunu kayinvalidem aradi bi akrabalarinin cemevinde töreni olcakmis ordanda dügünü olacakmis dedim ki Şu an isteyim aksam ararim yok efendim simdi konus sen gelmek istemiyosun cemevine girmek istemiyosun ordan girdi bende sinirlendim yuzune kapattım.
Akşam eşime arattim anlattım dediklerini oda aradi, baya atistilar telefonda. Aradan yarim saat gecti gecmedi esimin kiz kardesi, teyzeleri kuzenleri zır zır arıyor beni kiz kardesininkini actim bana bagiriyor bana sonra esim aldi boyle davranacaksaniz hic gorusmeyelim biz zaten uzaktayiz kendize gelin abarttiniz iyice biz dugune falan gelmiyoruz dedi.
Ama esim o gunden beri baya üzgün sonucta ailesi annesi eşime aynen su mesaji yazmis "O kadınla mutlu ol cocugunuda o aileyle buyut rezil seni kendi özünü sil ama o gelinin yüzü evladindan gülmesin yazmis"Birde yanlislikla atmis gibi ayni mesaji banada atmis. Bende dedim ki birdaha ne yuzlerine bakarim ne kapilarina giderim nede bu eve alirim bitmistir dedim.
Kocam baya üzgün ne yapsam morali duzelmiyor biktim bu ailesinden nasil duzelticem esimin moralini bilmiyorum annemlerede anlatmadim tum bunlari.
KAYINVALIDEMİN YAPTIKLARINDAN BIKTIM, MEZHEP AYRIMCILIGINA KADAR GIRDİ KADIN, AILEMIN HUZURU BOZULUYOR NE YAPICAM 😒?