EŞİM İLE BOŞANMA KONUSUNDA ARAFTAYIM NE YAPMALIYIM?

Eşimle 7 sene önce severek evlenmiştim. şu an 31 yaşındayım, çocuğum yok düşünmemiştim. Evliliğimin ilk birkaç ayı tartışmalı geçsede çok romantik bir eşim vardı, çiçekler sürprizler tatiller hepsini yaşadık lakin karı koca ilişkimiz yoktu olmuyordu anlam veremiyorduk. Tartışmalar seneler geçtikçe arttı sabrettim.5 sene sonra hem duygusal hem de bedensel olarak eksiklik hissettim boşluğa düştüm şart koştum ya tedavi ol psikoloğa ve üroloğa gitmesi için, sürece yaydı yapmadı. O süreçte rahatsızlanıyorduk sık sık, kötü rüyalar, evde ikimizde kötü şeyler görüyorduk, belki inanmayanlarınız olur ama sıkışıyorduk dualar ile ayakta kaldım hep. Babam inançlı biridir tanıdığı vardı baktırmış bize babamın bile bilmediği birçok olayımızı adam bana anlattı, eşimin sülalesinden nişanlı iken biz, bizi çekemeyen mutluluğumuzu kıskanan birisi kaşık büyüsü yaptırmış ayrılsınlar mutlu olmasınlar diye, eşim dua okutturmuyordu rahatsızlanıp babam şahit olmasaydı buna belkide öğrenemeyecektik. Dualar ile atlatmaya çalışıyoruz, Eşimden 1 buçuk senedir soğudum, şimdi arada kaldım boşanma konusunda ne yapıcam ben, duygum kalmadı alışkanlık var, ne yapıcam ben? Annem sabret bakalım dualardan sonra o eski duyguyu hissetmez isen boşanırsın dedi. Ne yapmalıyım_
EŞİM İLE BOŞANMA KONUSUNDA ARAFTAYIM NE YAPMALIYIM?