EŞİMİN HAREKETLERİ BOŞANMAMI TETİKLİYOR NE YAPMALIYIM?

Arkadaşlar 5 yıl önce severek evlendim, eşimin irili ufaklı sonra tekrarlayan büyük yalanları gizli işleri derken, gizlediği borçlar, iddia, içmediğim dediği gizli gizli içtiği sigaraları, gizli izlenen ve sonra pişman olduğu p... ları, yatakta ilgisizlik, cinsel uzaklık derken sabır taşı çatladı zamanla, sürekli özürler ve yine tekrarlanan bazı durumlardan dolayı zamanla soğukluk yaşadım ama alışkanlık baki kaldı. pandeminin de vesilesi ile nedendir bilmem içime kapandım bunalıma girdim odaya kapandım iş dışında, eşim bu süreçte anlayış gösterip destek olup boşanma kararımı ertelemem için düzeleceğine dair sözler vererek ve yine psikoloji olarak ben kötüyüm diye kendisinin de psikolojisinin dibe vurduğunu belirtip beni iyice çıkmaza soktu, dün benimle yerle yersiz tartıştı, evden gitmekle tehdit edip gittiği gibi geri geldi, şimdiide sms atmış kardeşime geçicem sonra annemin evine geçicem yazmış kısaca. Ben vicdanımı yoklayıp ertelerken arafta kalırken hem boşanmak istemeyip hemde beni fişekleyen kendisi, o kadar yalnız ve çaresiz kötüyüm ki ne yapmalıyım bilmiyorum. Bıktım yaşamaktan nefes almaktan.
EŞİMİN HAREKETLERİ BOŞANMAMI TETİKLİYOR NE YAPMALIYIM?