EŞİMİN AİLESİ İLE GÖRÜŞMÜYORUM, EŞİMİ ARIYORLAR MIŞ NE YAPMALIYIM?

Eşimin ailesi ile ciddi sorunlardan dolayı küstüm yüzlerini bile görmek istemiyorum haklı olduğum bir sebepten dolayı. Eşimle severek evlendik,5 yıldır mutluyuz, ne zaman eşimin ailesi ile görüşsek eşimle büyük tartışma yaşıyoruz, onlara gittik defalarca kaldık, karnım ağrıyor diyorum gitmek için hasta mı oluyorsun diye güya esrpri yapıyor babası, geç saatlere kadar oturmaya mecbur bırakıyorlar dı çalışan olduğumuz halde, gidelim dediğimde sanki düşmanmışım gibi surat asıyorlardı. Annemden babamdan ayırt etmedim, abisi yüzüme gülmüş fakat eşimle her boşanma aşamasına geldiğimde bana iyi görünüp eşime boşan kurtul bu kız ile evli kaldıkça hep mutsuz olursun demiş. Annesi babası benim haklı olduğumu bildikleri halde hayatımıza müdahale etmeye çalıştılar hep. Aşımız paramız ayrı. Destekleri hiç olmadı. Büyük sorunlar yaşadık bana allah razı olsun idare ettin saygısızlık etmedin bize diyecekleri yerde nankörlük yaptılar. Eşimle boşanmamız için bırak boşansın demişler. Bana küfür etmişler. Eşim gelip bana ailesinin ne istediğinin umrunda olmadığını beni sevdiğini söyledi. Biz mutluyuz fakat annesi eşimi arıyormuş, eşime ailendir konuş görüş ama beni ezdirme ve benim de görüşmemi bekleme asla dedim. Sizce ne yapmalıyım yarın öbür gün yüzsüz şekilde evime çıkıp gelirler ise beni ararlar isenasıl davranmalıyım ne yapmalıyım, telefonlarını engelledim. Ailesini ailemden ayırt etmedim hediyeler ilgi alaka hep verdim ama sonuç ortada.
EŞİMİN AİLESİ İLE GÖRÜŞMÜYORUM, EŞİMİ ARIYORLAR MIŞ NE YAPMALIYIM?