EŞİM İÇİN YILDIZNAME BAKTIRDIM KAFAM KARIŞTI NE YAPMALIYIM?

Arkadaşlar, güvendiğim bir hoca aile dostumuz aynı zamanda ona yıldızname baktırdım eşim için, hiç ücret almıyor bu arada, eşimle 5 yıllık evliliğimde çeşitli sorunlar vardı çok yıpranmıştım, sürekli gizli maddi anlamda arkamdan iş çeviriyordu, cinsel sorunlarımız vardı ondan kaynaklı, yalan aile sorunları derken soğukluk gelmişti bana, eşim birkaç kere özürle gelsede affetmiştim ama ayrılık kararı aldım 4 ay önce kararsızdım istihareye yattım ayrılmam hayırlı gözüktü lakin emin olamadığım için hocamıza baktırdım, evliliğimle ilgili tek kelime etmeden ben, herşeyi anlattı eşimle ilgili sorunları, eşimi vs beni. Eşimin gözünün karşı cinslerde olduğunu fakat benden de vazgeçemediğini söyledi kafam karıştı. Eşim cinsel anlamda öyle yetenekli biri değildir tipi iyidir ama evcil biridir, diğer yalanları gibi gizliden görüştükleri gözünün kaydığı varsa bilmem ama bundan emin olmak istiyorum ne yapmalıyım, ayrılık kararımda yine kafam karıştı ne önerirsiniz, lütfen eleştiri istemiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Ya boş boş nasihatler için soru sormadım boş işler diye sayfayı meşgul etmeyin, soruya göre yorum yapacaklar yazsın.
EŞİM İÇİN YILDIZNAME BAKTIRDIM KAFAM KARIŞTI NE YAPMALIYIM?