Sizce kim haklı? Lutfen sonunu okuyun?

Eltim 55 ben 28 yaşım ev taşıyoruz o ara 7gun kaynanda kaldık ben 7 aylik hmlyim o ara eşime dedim git yengeden kalem al cocugun ödevi birikti ogun songun 2 sayfa yazılcak var test var şiir var video atılacak yiğeni getirme ödev yapmazlar dedim benim adam da takmış peşine gelmiş neyse yarim saat izin verdim oynattim sonra yigen (9 yaş oglan) hadi yengecim gel ben seni eve bırakayım bak çınarın cok ödevi var yarin söz istediğiniz kadar oynarsınız dedim yok yenge kendim giderim dedi gitti eltim buna küsmüş çocuğumu kovdu demiş 8 aydır gorusmuyoruz doğuma benife esimode aramadı bebrk hastnede yattı 1 hafta virüs kaptı aramadı benide esimi de neyse bayramda esim gel çocuğu götürelim bayramlasalim dedi o gelmesi lazim bebeği 1 kere bile aramadı dedim küsen o dedim üstelik kaynanam kocası gorumcelerim bile hak verdi bana o ayıp etti çocukça davrandı diye çünkü çocukları evimde her haftasonu kalırdı 2 çocuğunu denize düğüne her gittiğimizde götürürdük benim oglan 1 kere bile kalmadı onlarda cgrmadi bile sende gel kal diye bizde kızına hep sirini ben yapıyordum çocuğunu okul çıkışı iştencikinca yarmgun tmzlige gdyrdum alip 6ya kadar bakıyordum bayramda sırf kaynanaya bile gelmedi bayramlaşmaya ben varım diye benim eve cocuklarinida yollamadı bebeği görmeye enson eşimle tartıştım ben ve çocuklarım gitmiyoruz onun evine madem o bizle biraraya gelmiyor dedim benim eşimde benim 16 yıllık yengem ben giderim sen naparsan yap bna karışamazsın dedi ben esimle evlnrken ailem razı gelmedi hepsine sırtımı döndüm zoruma gtti bunu demesi
Cıktım istanbula geldim cok kirildim değerim bukdrmis eşimde diye çünkü kaynım bizi arıyor ayda bir bebeği soruyor ama korkudan gelemiyor huzuru kaçmasın diye benimki yengesinin bknu ycek ben ondan bekledim ki o karısını yok sayan kişiyle tavrını koysun gidip gelmesin ama arkamda durmadı ben yokken hergün gidip yemeğini yemiş yengesinin simdi eşimden soğudum telde nasılsın diye sormuyorum sadce çocuklar konusuyor kapatıyorum farkettim ki onu ozlemedim bile ne yapmalıyım sindiremiyorum bna dyor çocukluk yapıyorsun sen yengene git şöyle dedim nerden biliyon sylemedigimi diyor her fırsatta onu savunuyor arkamda durması gerekirken bak kaynım bile gelmiyor huzuru kaçmasın diye. simdi eve donunce esimle çocuklar dışında konuşmayı düşünmüyorum bu olaydan o kadar yiprandim ki eşimde değersizligimi gördüm
Sizce kim haklı? Lutfen sonunu okuyun?