Daha konuşalı 1 gün bile olmadı gittiğim yerde konum açmamı istedi. Sürekli eski sevgilisinden bahsetti. Benim eski sevgilim tütüncü, mobilyacı diye küçümsedi
Herif tam bir din gil... Veteriner olmus ama insanlığını kenarda bir yerde bırakmış.. Okumuş görmüş biri bu minvalde konuşur mu.. Ancak içi boş ruhsuz tek eziyeti bitirdiği okul ya da edindiği işi olan biri bu kadar sığ olabilir :))
Bu konuşma tam bir "uzaklaşsan çok daha iyi olur" vakası gibi görünüyor. Konum istemeler, küçümsemeler ve eski ilişkiler üzerinden yapılan tartışmalar sağlıksız başlangıçların habercisi. Hem kendisine, hem de sana zarar veren bu iletişim biçimi senin hayatını kolaylaştırmaz, sadece yorar. Empati, saygı ve güven bir ilişkide her şeydir; bunların olmayışı, daha yolun başında alarm zillerini çalıyor. Aklına takılanlar için dur ve düşün, kendine değer vermek her zaman önceliğin olsun. ❤️
Bir veterinerin Instagram adını veteriner hekim yapması komik sanki tek başarısı buymusda bundan ibaretmiş gibi ben çok şey biliyorum zekiyim kimseye benzemem diyen insanlar vasatın altında, cahil ve burnu havada oluyor