Okuyun lütfen napmalı? kim haklı?

(geçen hafta) sevgilime kızgındım pazar günü sabahı, akşam bi sorunum vardı alkollü diye iletişim kuramadık. her pazar görüşürüz normalde sabahtan bu sefer sabah ben aramadım bekledim aramasını o da uyuyordu yine ben aradım. yeni uyanmıştı abisiyle konuşmuş, babalar günüydü gecen hafta ve abisiyle plan yapmışlar abisi babası o bi kaç saat oturcaklarmış. bende kızdım son dakika plan yapılıyosa benle de konusman gerekmez mi zaten aramız limoni dünden dedim. o da bi kaç saat cıkıp gelicem dedi tamam dedim,3.5 saat oldu ben yazdım döncekmisin diye o da dediki sen gel yanımıza bende dedim döndüğünde görüşürüz. neyse sonra yine plan yapmış abisi yengesi ben o restoranta gideriz diye bende dedim ben başbaşa görüşmek istiyorum sorunum var niye anlamıyosun beni dedim o da babalar günü bugün abimin babalar gününü ayrı kutlamak istiyorum dedi dedim sabahtan beri birliktesiniz zaten bana vakit ayırsan konussak olmuyormu dedim. neyse kavga ettik 1 haftadır uzaklaştı benden görüşmüyoruz. ayıp etmişim plana uyum sağmamam gerekiyormuş ne konusucaksam akşam konuscakmışım dönüşte..
Okuyun lütfen napmalı? kim haklı?