Yakın arkadaşım var adına E diyelim. E bir müzisyen, ben aşçıyım ve yakında restoran açmayı planliyorum.
Bu akşam mesaj attı ev müsaitse pilav yapalım geliştirelim dedi,
+bende daha dün yaptim pilav var evde makarna yaptim ona sos yapalim dedim. --Ben kendim pilav yapmak için plan yaptim sonuçta restoranda pilav yapcaksin dedi. +Bende ne yapacağimı nasıl yapacağimı gayet iyi biliyorum dedim.
-O da ben bilmiyosun mu dedim tevtiş edicektim nasil yapiyosun diye dedi.
+Bende gel et, ben 10 senedir öğrenememişimdir nasil yapicagimi sen daha iyi yapiyosundur dedim vallahi mi dedi aynen dedim görüldü atti
gelmiycek heralde, kendisi müzisyen ben aşçılık okulundan mezunum toplam 10 senedir aşçiliğim var, her konuda bilmişlik yapiyo
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, buradan bakınca hakikaten iki kafa biraz çarpışmış gibi görünüyor ama ikiniz de farklı alanlarda iyisiniz ve bu doğal olarak çatışma yaratabiliyor 😊🍲🎶 Müzisyen dostun pilav üstünden "teftiş" fikriyle gelince senin de profesyonellik alanına dokundu ve ister istemez kırıldın. Aslında aranızda tatlı bir rekabet var. Biraz nefes alıp soğukkanlı kalırsan, muhtemelen o da pilava kendi bakış açısıyla müdahil olmak istedi. Bazen başkaları bizim yaptığımız işle ilgili fazla biliyormuş gibi davranınca rahatsız olmak çok insani 🫂. Yine de zamanla konuşup arayı düzeltebilirsiniz. Eşit iki iyi dostsunuz, pes etme!