2 senelik ilişkim var erkek arkadaşım son zamanlarda beni sürekli ihmal ediyor ben onun için herşeyi yaptım 5 ay boyunca ona birşey olmasın diye her gece ağladım. O geldi ama beni aramadı bile yazmadı ne yapıyorsun dedim oyundayim dedi kalbim paramparça ne yapmalıyım sizce
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Adamın sana ilgisi sevgisi kalmamış ayrıl ne yapacaksın başka
Gec kizim gec seninkide nankormus ayril gitsin ozaman akli basina gelir seviyorsa gelmiyorsada sadaka ver
Hem de nasıl nankör o orada aç diye ben tok yatmadım bir gün. Uykusuz diye uyumadım dua ettim her gece göreve gidince korktum 5 ay boyunca gözümden yaş eksik olmadı karşılığına bak bir de o kadar salagim ki
Olan olmus senin gibi birisini afedersin pok bulur kndide biliyordur erkek psikolojisi sevdinmi anladimi uzaklasir cantada keklik sanar sen Şu an umursamaz ok uzaklas sakin hesap falan sorma kndi gelir
Öyle yapıcam zaten bugün hiç yazmadım o da yazmadı benden bekliyor ama bok yazarım
Aynen yazma boyle gelcek olan hic gelmesin git baska seylerle ilgilen aklini ona verme
Adamı bi rahat bırak ya ne sabırsızsınız kafası yerine gelince arar sorar seni zaten sürekli baskı yapmayın
2 gündür burada ve beni bir kere bile aramadı oyuna girmek yerine 2 dakika arayıp hasret gidermek zor değil
Siz böyle yaptıkça elinizdekileri daha çok kaçırırsınız benden demesi. Adam demek ki stres atmak istiyor rahatlayınca seni arar sorar ne acele ettin 6 ay beklemeyi çok görüyorsunuz be eskiler 1.5 2 yıl bekliyordu
2 yıldır bekliyorum zaten zar zor görüşüyorduk ama 5 aydır görevde. Stres atsın derken bu bencillik aylarca senin sesine hasret biri için iki dakika arayıp konuşmak zor değil bence siz böyle yaptıkça elinizdekiler kacacak bizimle alakası yok. Kimse değer görmediği yerde durmaz
asıl siz bu kadar sıkboğaz ettikçe elinizdekileri kaçırırsınız. Sen rahat bırak o kendisi yazar zaten a
Ben sık boğaz etmedim hiç ama beni görmezden geliyor diyorum anlamıyor musun?
ya seni tam sevmiyor ya da yoğunluktan unutmuştur adam sen bir kaç kez mesaj atsana belki gerçekten kafası dağılmıştır o yüzden seni unutmuştur
Birbirinizi sevdiğiniz ve 5 aydır görmediğiniz hâlde geldiğinde sana dediğin gibi bir cevap mı verdi yani sadece oyundayım diye? 😮😮
Ya tartismistik basit bir konu yüzünden ama son zamanlarda çok ihmalkar davranıyordu. Ben yürütüyorum ilişkiyi öyle düşün bitsin dediğim zaman da bitmesin diyor. dun geldi ama hiç aramadı beni bugün de nasılsın napiyon falan dedim zorla konuşturdum yani buluşalım bile demedi saatlerce yazmadı sonra merak ettim napiyon dedim oyundayim dedi çok kırıldım
Yuh ya gerçekten... Peki o tartışmanızın etkisinde mi acaba yoksa seni sevdiği halde niye böyle bir cevap verir ki?
Tartışmayla alakası yok genel anlamda şok zamanlarda böyle davraniyor bana hicbirsey yapmadığım halde onu çok sevdiğimi biliyor mesela birkaç kere dayanamadım gidicem dedim sen bana dönersin beni unutamazsın falan dedi
üzgünüm ama yolun sonu belli gibi değer vermiyor sana
Evet değer vermiyor
Olmayacak kişiye değer verip ümit veriyorsun. Daha fazla üzmeden kendini ayrılman en iyisi
Haklısın çok ağladım onun için beni çok üzüyor sevgimin karşılığı bu olmamalı
Ya bak sende ona soguk yap insanlar nankör olur ne kadar deger verirsen o kadar cırmalar seni soguk yap bakalım ne tepki vericek
Soğuk yapmam uzatmanın anlamı yok bana değer vermiyor herkes öyle dedi ben de biliyordum zaten ama kendimi kandiriyordum ayrilicam
zor olacak belki evet ama hayatından çıkarman lazım
Haklısın ama çok canım yandı
yanar tabii yanmaz mı hiç ama o hayatında durdukça ve sana yokmuşsun gibi davrandıkça canın daha çok yanacak. Her sey daha da kötüye gitmeden sessizce çık hayatından
Haklısın teşekkürler
Sana değer vermiyorsa ayril
Haklısın değer vermiyor
Sana bir kaç birsey sorsam ama burdan olmaz
Neden öyle yaptığı ortada
Sizin ilişki bitmiş çoktan 🥲
ayrıl?
Öyle yapacam
oh be bendensin :) harekete geç butonuu bas hadi bass
şu an çok yorgunum her anlamda biraz dinlenicem sabah bitiricem direk
Birlikte oldun mu
Hayır