Sizce pişman olup geri donucek mi? Şu an dönmesini beklemiyorum 3 4 ay sonra coook seven erkek döner mi?

Canımdan çok sevdiğim adam beni terketmişti benim hatam yüzünden bir ay ayrı kaldık sonra 1000 km uzağa yanına gittim baristik bana şart sundu en yakın arkadasini silersen seninle bariscm dedi seni cok seviyorum senin gibisini bulamam ne de sen benim gibisini bulabilirsin dedi güvenmiyorum snaa guvenimi kazan dedi bende o an yemin ettim felan 10 gün tekrar denedk ve beni cok kötü seklde terketti konustugumuzu ogrendi bana sordu bende yok dedim konuşmuyoruz ama öğrenmiş bir yerden tüm ortak arkadaşlarımızla iletişimi kestirdi seçim yaptırdı artık hayatımızda hiç olmamisiz gibi devam edicez dedi sosyal hesapları k apatmistik biz hemen geri açtı bende inat yaptım açtım. O beni bitirdi ilişki bitti farkındayım ama biz çok aşıktık bir yil hicbi sorun yoktu yalan söyledim diye arkadasimi seçtim diye yemin edip tutmadım diye onun gözünde yalancı pislik yüzsüz oldum bana demediği hakaret kalmadı unutucam zamanla ama onun pişman olup geri dönmesini istiyorum beni unutamasin istiyorum biraz ve şeyi içine atan kinci biridir. Acısını içinde yaşar arkadaşlarına demis bundan sonra onun adını ağzınıza almayın konuyu bana açmayın diye. Sadece beni unutamasin istiyorum degerimi anlasın istiyorm pişman olsun istiyorm yeni arayışlara çıkmış midir sizce çok sıkiyoduk birbirimizi hayatına birini almasından çok korkuyorum daha çok yeni 3 gün oldu ayrilalimiz

Sizce pişman olup geri donucek mi? Şu an dönmesini beklemiyorum 3 4 ay sonra coook seven erkek döner mi?