2 sene oldu dönmedi ve ben unutamadım?

Aynı üniversitede okuyoduk birbirimizi çok seviyorduk ama hep kavgalar bağırışlar hatta fiziksel temas olarak bile birbirimize girdiğimiz oldu ailesi karşı diye ben sürekli bitirmek istiyodum her kavgadan sonra ayrılığı dile getiriyordum her defasında bitmemesi için çok uğraşıp affettiriyordu kendisini ama çok seviyordum o kızı halada seviyorum ailemle tanıştırdım 3 4 defa bizimle kaldı geçen ramazan bayramında bile aileden biri gibi bizimle eğlendi. 2 yıl boyunca birlikteydik yeri geldi öğrencilikte birlikte kuru ekmeği bölüşüp yedik İstanbul'da oturuyorum ben o ise orduda oturuyor benim için istanbula gelip stajını burada yaptı fakat ne olduysa otele girdikten sonra soğuk davranmaya başladı bir gün otel çıkışına ondan habersiz gidip süpriz yapmak istedim kavgalarımız hala devam ediyordu 1 gün mutluysak 3 gün kavgalıydık oda bende inatçıydık ve çok dik kafalıydı benim için bişeyleri değiştirdimi evet hakkını yemicem neyse otelden çıkışını bekledim hiç bir erkekle muhattap olmayan o cok ciddi düşündüğüm evlenmek istediğim kadın yanında kız arkadaşı ve erkek arkadaşları ve şefiyle birlikte yürüyorlar benim o canımdan çok sevdiğim tepeden tırnağa sahiplendiğim kız bir erkekle konuşup gülüşüyordu neyse arkalarından gittim kız arkadaşıyla benim kız onlardan ayrıldı o cocuk arkasını dönmüş hala onlara bakıyordu yanındaki kızında sevgilisi vardı benim kıza baktığını anlamıştım arkasından bağırdım yanına gidip kim o cocuk diye sordum iş arkadaşım dedı niye gülüyor arkadan sana bakıyor dedım ozaman hiç bisey demedi rezil etceğimden korkup hızlıca gitmeye başladı sen ki hiç kimseyle muhattap olmayan bir insandın dedim bize bunu neden yaptın ben bisey yapmadım dedi ondan sonra bastım gittim bir süre konsmyalım ayrılmak mı istiyorsun dedi tepkisini denemek için evet dedim tamam bitsin dedi her bitti dediğimde mucadele eden kız yoktu artık karşımda cok koştum peşinden kararlılıkla istemiyorum dedi şu an o gülüştüğü çocukla çıkıyor geçen gün beni sormuş ablama sizce geri dönermi
2 sene oldu dönmedi ve ben unutamadım?