Onun buluşmayı ertelemesi ve bana az yazması nedeniyle tartıştık. Ben de onu terk ettim. Haklıydım. Arayıp özür dilemedi. 2 ay geçti. Önceki ayrılmalarımızda hep arardı. Sizce artık aramaz mı?
3 ay
Onun buluşmayı ertelemesi ve bana az yazması nedeniyle tartıştık. Ben de onu terk ettim. Haklıydım. Arayıp özür dilemedi. 2 ay geçti. Önceki ayrılmalarımızda hep arardı. Sizce artık aramaz mı?
Kimse kimseyi kolay unutamaz derdim ama bir günde unutanlar bile var kendi gözlerimle gördüm sizin durumda ne etkenler var bilmiyorum belki size ulaşamıyordur mesela bende sevgilimden ayrıldım telefonu annesinde el koymuş instagram hesaplarına ablası bakıyor ordan yazamıyordum 3 ay hiç ulaşamadım kendisine ona sorsan sen beni aramadın diye kızardı belki ama işin aslı bu şimdi benim gibi belki oda sana ulaşamıyordur
Kırgınlığın hala taze gibi hissediliyor, seni anlıyorum 💔 Sen haklı olduğunu düşünerek gururunu korumuşsun ama onun aramaması kafanı kurcalıyor belli ki. İki ay sessizlik az değil… Öncekilerde araması bu sefer de arayacağı garantisini vermiyor maalesef. Bazen erkekler cepte görmediğini fark edince duruyor. Sence gerçekten pişman olsa iki ay bekler miydi, yoksa gurur mu yapıyor? 💭✨
Cevap
6Cevap
arasa ne anlamı var ıkı ay boyunca merak bıle etmemıs
Bir erkek 2 ay yazmıyorsa sana karşı ilgisi bitmiştir Muhtemelen
Demek ki istediği buydu
arayıp sormuyorsa, yazmıyorsa sevmiyordur.
Bitmiş artık sorgulama
Unuttu
Sende unut derim
Çoktan çakışmıştır
Ne kadar çıktınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?