eski erkek arkadaşım beni unutmuşmudur nasıl anlarım
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Nasıl ayrıldınız, ne kadar çıktınız, nasıl bir tip bunları belirtseydin keşke tahmin yürütürdük.
02 Yorumla- +1 yıl
Dediğin gibiyse düşünüyordur ara ara aklına geliyosundur.
En İyi Cevaplar
bence evlenmiştir bile senin haberin olmamıştır :))
02 Yorumla
- +1 yıl
Gerçekten sevdiyse aylar da geçse unutmaz. Ama başka kızla çıkıyor olabilir karakterine bağlı.
02 Yorumla- +1 yıl
erkeklere o kadar çabuk güvenme. Hayatında kimse yokmuş gibi görünür ama gizli gizli biriyle konuşur gezer eğlenir.
- +1 yıl
erkek bu ertesi gün unutmuştur ama yok ben onun için özeldim diyorsan bilemem
03 Yorumla- +1 yıl
hatan ne
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
12Cevap
iki bakış yeterlidir. sıcak davranmıyorsa hemen korkma ama.
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
bunu neden merak ediyorsun ki daha doğrusu amacın ne
06 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
eger birbirinizi gercekten sevmişseniz o sürede unutma olayı imkansız hem nasıl ayrıldığınıza da baglı cok büyük bir hata ise erkek zamanla unutmak isticektir ama 2 ay cok kısa bir süre
- Cevap sahibi+1 yıl
benim ilişkimdede oyle oluyordu hemen bitiriyorduk tartısma cıkınca sizdeki de normal aslında ama baska kızlar deyince durum degişti seven bir insan ayrılmayı göze alsada 2 ay gibi bir süre içinde bu tarz seylere yeltenmemeli bu normal sayılcak bir durum degil benim nazarımde
- Cevap sahibi+1 yıl
hmm anladım ama yapılan her olursa olsun dogru degil bence en mantıklısı bu asamada zamana bırakmaktır sizin için en iyisi bu
eğer çıkarken etkilediysen unutmamıştır
02 Yorumla- +1 yıl
kim ayrıldı siz mi omu sebebiniz neydi acaba
05 Yorumla- +1 yıl
en acısız ayrılma seklıdır ortak karar kı pısman olundugunda ıkı tarafta donebılme ıhtımalı yuksektır bence ara konus zaten senı sevdıyse ve unutamıyorsa kosarak gelıcektır ılıskınızın suresı neydı nekadardır beraberdınız
- +1 yıl
1 yıl çıktık 2 aydırda ayrıyız işte. ben çok çabaladım düzeltmek için ama soğuduğu için pek yanaşmadı nede ayrılmak istedi bu durum bikaç ay devam etti o yüzden çok yıprandık ben yazmk istemiyorum o yüzden. o beni özlediğinde gerçkten kırgınlıkları unuttuğunda gelsin istiyorumki bidaha ayrılık yaşnmasın gelme ihtimali var mıdır sence sen böyle bir sebepten soğusan ilerde soğuman geçebilirmi özlermisin tekrar
- +1 yıl
benimde kız arkadasım 3 ay once terk ettı 2 yıl cıktık sahsen şu an bana donecegını bılsem anında yazarım kı yazmadım degıl helekı bana benı unutsan ıyı olur canımmm yaaa demesıne ragmen nabzını yokla kendını bellı et ona unutturma kendını bence sevıyorsa gururuda bırak mesajat bır an once cunku zaman gectıkce sogur
- +1 yıl
unutmustur bence 2 ay erkek degilmi
00 Yorumla - +1 yıl
konuş yakın davranıyorsa unutmamıştır :)
00 Yorumla 3. Bile eskştmiştir koç gibi delikanlı
04 Yorumla2 ayda kimler geldi kimler geçti kimbilir...
01 YorumlaUnutmusmu yaz 2222 ye gonder anlarsın kanks
10 Yorumla- +1 yıl
unuttun mu lan benı dıye mesaj at
00 Yorumla - +1 yıl
erkekler cabuk unutur bence ama onu bilemem:)
00 Yorumla - +1 yıl
Aklina bile gelmiyorsundur
00 Yorumla - +1 yıl
Unutmuştur niye unutmasın
00 Yorumla - +1 yıl
başka kız bile bulmuştur
00 Yorumla - +1 yıl
Emin ol unutmamıştır
05 Yorumla- +1 yıl
Erkekler sizler kadar çabuk unutamaz mesela benim aklıma 6 yıl öncesinden ayrıldığım sevgilim hala geliyo 4 yıl boyunca günü gününe saydım 4 yıldan sonra saymayı bıraktım
- +1 yıl
Ne hatası yaptın ona bağlı?
sanane?
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar