Sevgilimden ayrılalı 2 ay oldu ama?

Sevgilimden 2 ay önce ayrıldım. Her yerden sildik birbirimizi ama engelleme falan yok. Whatsapp ta pek kimseyle konuşmadığımız için onun profili altta hep gözüküyor. Fotosunu değiştirmiş hala da kopamadım ondan. Bu sene olduğum üniversiteye gelecek olan bir kızla tanıştım.Çok iyi hoş bir kız. Kız bana bişeyler hissediyor ama ben de kıza bişeyler hissetsem ötekini gerçekten sevmemiş gibi olacağım diyorum ve eskisine ihanet edemeyeceğim için sıcak davranamıyorum. Hala da seviyorum sanırım. Doğumgünümdü bugün. Sade bir kutlama mesajı attı. Ayrıldık ama az da olsa konuştuk bu geçen sürede. İnanılmaz soğuk davranıyoruz birbirimize. Hem de arada mesafeler var ama ben bir türlü söküp atamıyorum onu. Son koyduğu fotoğrafı acayip kıskandım çünkü fazla iyiydi fotoda. Ne yapmamı önerirsiniz bir türlü kendi hayatıma dönemiyorum. Hala aklım onda. bir yandan da öteki kızı üzmek istemiyorum ümit de vermedim kendisine zaten. Ama öteki hala da canımı çok yakıyor.Üniversiteye başlayacak o da. Ve kız arkadaşlarım bana "Ona üniye gittiği ilk ay en az 20 kişi yazılır" dedi ve ben bunu düşündükçe çok üzülüyorum. Ne önerirsiniz? Lütfen sadece tamamını okuyup yorum atın. Yazarken bile düşündüğümden elim kolum tutmuyor sanki :(
Güncellemeler
+1 yıl
bir de sürekli çevrimiçi whatsapp ta bu daha bir yoruyor beni :(
Sevgilimden ayrılalı 2 ay oldu ama?