İlişkide hep çok sevdigini soyleyen taraf oydu ama pek olgun biri değildi en son çok kirici birsey yaptığı icin ayrildik birdahada arayip sormadi beni ayrilmamak icin ikna etmeue bile calismadi sizce beni unutmusmudur
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Seni demekki senle olucak kadar sevmemis. Yani bir erkek ikna bile etmediyse takmadigi ap acik ortada. Senin kiymetini baska kizlarla birlikdeyken anlar diye düsünüyorum. Cünkü gercekden sevip iyi davrranan kisiyi bulmak zor. Ama o dönse bile kabul etme hatta heryerden engelle takma bile kafani.
Kabul etmeyecegim kesinlikle sadece ne düşünüyor onu merak ediyorum pisman olsun istiyorum
Olucak inan
1 yıl sonra falan galiba :(
Olsun 1 yil sürsün o zamana kadar kendine bakip yatirim yap, spor saglikli beslenme kuaföre gidip degisiklik yap kendini mesgul tut.
O şekilde ayrılıp sonrasinda 2ay hiç iletişime geçmemişse kesinlikle ilişki bitmeden önce unutmuş aklı başka yere gitmiş çok yüksek ihtimal. Yoksa deli büyük bi kavga bile yaşansa erkek max 1aya özledim diye arar ya da bi mesaj atar döner bisekilde yani
Kendini hakli goruyodu yaptığı canım farkında değildi hic bu kadar kolay silip atmasini hazmedemiyorum ilk iliskisiydim birde
Yaptığı sacmaliklarin
Diyorum ya kendini haklı olarak gorsede o an senden nefret etmiş olsada bi erkeğin arama ömrü 1 ay hadi max 2 olsun. Ama o kadar bile dayanamaz ya normalde.
Nasil unutucam ben tam iyiyim diyorum yine aglama krizine giriyorum çıkmıyor aklımdan :( uzuldugunu beni sevdiğini bilsem ne yaptığını bilsem bir nebze rahatlardim :(
Bi de şöyle bi durum var başka bi kızla birseyler deniyor olabilir. Denemesi son bulunca kıymetini anlayıp arar büyük ihtimalle
Beklemen lazım. Uzun süreli bi ilişkiyse illaki bi şekilde yazacak sana. Sen ararsan ters teper bekle sadece.
1 hafta önce yanlışlıkla aradim gercekten yanlislikla ama neyse hemen geri aradı mesgule aldim sonra mesaj attı aramissin diye yanlışlıkla oldu dedim tamam dedi birdahada konusmadik
Tek iletisimimiz buydu 2 ayda
Kötü yapmışsın ya. A bak aradı benden adım bekledi diye düşünmüştür kendince. Ertelemiştir arayacaksa bile o arasın moduna girmiş olabilir. Bekle tamamen iletişimini kes hatta unutmuşsun yeni aşklara yelken açmaya hazırsın izlenimi oluşturursan büyük ihtimal telaslanip arar.
Evet çok kötü oldu ama hemen geri aramasına çok şaşırdım ve uzun uzun aradı ben hemen meşgule almamama ragmen sanki bu ani bekliyomus gibi geldi. Beklemekten yoruldum 🙁
Bana bazen saka arasinda bitirsek sen hemen birilerini bulursun senin pesinden kosan cok falan diyodu aslinda suana kadar çoktan telaslanmasi gerekirdi
İllaki arayacaktir ama dayanamıyorum dersen sen ara sen bilirsin. Ama sonrasi iyi olmaz en ufak şeyde aynı konuma döner eskisi gibi sevmez değer vermez çünkü ayrilsamda bana dönen o oldu bensiz yapamadı kafasına giriyor erkekler umursamazlasiyor.
Dayanamiyorum ama kendimi tutmak zorundayim çünkü yaptığı şeyler affedilir gibi değil bu gidişle 10 yıl sonra falan arayacak gibi şu hale bak ya
Yok o kadar bulmaz merak etme. Başkalarıyla da görüş sadece aklını o tarafa verme bence. Cok daha iyisi çıkar karşına kaçırma bosyere
O olgun degilmis belki senin de kusurlarin vardi. Sonuc olarak cok seviyorum deyip bi anda sesi kesildiyse hayir gelmez ondan. Sende onu sevmekten ziyade onun ilgisine alismissin belli ki.
Evet asik değildim ama seviyodum ve yaninda huzurlu hissediyodum onun için herturlu fedakarlığı yaptim herturlu zorluğa katlandim o ise bana asik oldugunu söyleyip bianda yokoldu ozur bile dilemedi bunca yillik iliskiye saygisida mi yoktu aklim almiyo
Uzun bi iliskiydi demek. Sende kabullen artik giden gitmis
Arkadaslarim hep arayacak illaki bukadsr kolay diyip duruyor ama hic arayacak gibi değil gerci arasada barismam su olanlardan sonrada iste insan yediremiyo umursanmamayi
Kolay degil
Anliyorum seni yasadik benzer seyler zamaninda. Ama kabull3nmek zor olsada kabull3nip onune bakmalisin. Buda sana bi tecrube olur
herkes herkesi unutur btmiş birşeyi zorlama
Pisman oldugunu gormek istiyorum sadece cunku ben bunlari hakketmedim
bende haketmemiştim ama yapıcak bir şey yok
:(
boş ver sıkma canını
2 ayda yaşından fazla kızla beraber olmuştur
Unutur
İlk iliskisiyim ve 2.5 yildir birlikteydik ayrilmadan birkac gun once cok seviyorum diyen insan nasil boyle birine dondu