Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Kendine layık görmuyormus. Sadık çocuk , imkanı olmamasina rağmen sana ve annene hediyeler alıyor sen ne düşünüyorsun. Evet ortada bir layık olmama durumu var. Sen ona layık değilsin. Çocuk fabrikatör iken birden durumu kötü olmadı. Hep böyleydi. O zaman sevgili olmasaydın. Büyük ihtimal onu kullanıyordun ogrencisin
01 Yorumla
Soran+1 yılÖğrenciyim ihtiyacım var mezun olacağım zaten oda çalıştığı parayı hediyeye almasaydı
En İyi Cevaplar
Bizim milletimizin en büyük sorunu bu ego, ve kendinj üstün görme. Yahu kardeşim işini iyi yapıyorsa ne yatığının ne önemi var? Önemli olan duygulardır yani sen para için mi evleniyorsun yoksa aşık olduğun için mi? Birde soruda haksız mıyım demişsin asıl karşıdakine yazık sana haddinden fazla değer vermiş...
00 Yorumla
+1 yılSenin ilişkini sorgulamak bana düşmez ama madem ağzı kokuyor tarlada çalışıyor fabrika işçisi diye küçümsüyorsan onu sevmiyorsundur sevsen bu tarz şeyler umrunda olmaz. Sadece sana değer verdiği için sevdiğini sanıyorsun. Bence ayrıl karşındaki insan için, onu küçümseyen insanla beraber olmasın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Soruyu böyle sorup da bir de haklı mıyım demezler mi insanı çileden çıkarırsınız yeminle.. Sen kimsin yahu? Tıp okuyorsun da ne olmuş? Kendinle ilgili tek övünç kaynağın da budur muhtemelen. Açık konuşayım hasta olsam bana senin zihniyetindeki bir doktorun bakmasını istemezdim. İnsan her şeyden önce insanlık hasletlerini kaybetmeyecek..
60 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. ben bu tavrını doğru bulmuyor.. doktorlar kibirli olurlar, burunları havadadır , doktor veya savc vs olmayan biriyle evlenmezler denir.. sen de mi onlardan olacaksın? karşındaki insanı seviyorsan devam edersin.. sevmiyorsan etmezsin. bunun başka bir meselesi yoktur.. doğru düzgün bir insan bulmuşsun kendin diyorsun, ve anladığım kadarıyla da boş duran birisi değil.. hem okuyor hem çalışıyor , düşünceli biri vs.. bu kadar kolay mı harcayacaksın.. harcama.. o kibirli doktorlardan olma...
10 YorumlaSevgili olmadan önce aklın neredeydi acaba senin? daha önce sana layık olmadığını anlamadan nasıl sevgili oldun ilginç, evet ayrıl sen, sana layık birisi değil bencede, adam daha iyilerine layık bence, sen okumama devam et, adam da yoluna bakar, işine gücüne bakar, herkes yoluna, ayrıl evet.
10 Yorumla
+1 yılOnu sevmiyorsun. Sadece mertebe bakıyorsun. Kariyere bakıyorsun. Çok yanlış birşey ama burada oturup sana ahlak dersi verecek değilim kaç yaşına gelmiş kadınsın. Senin hayatın. Sevmediğin biri ile olma. Sevmiyordun belli. Sevsen böyle yazmazdın. O adamın duyguları ile de oynama daha fazla ayrıl gitsin.
216 Yorumla
Soran+1 yılSevmeme değil sadece benim yanıma ailemde yakıştıramıyr
- +1 yıl
Yanlış bir düşüncedesin. Üstünlük kariyerle meslek ile olacak birşey değil. Üstünlük takvadadır. Takva sahibi insandadır. 70 80 yıllık dünya tıp okuyorsun en güzel yerlere gelsen bile gelip geçici dünya. Mesleği senden daha kötü olan kişilere bu gözle bakmayın.
Soran+1 yılYani yaşıda benden küçük bilmiyorum biraz daha kendime göre birini bulursam ayrılırım
- +1 yıl
Dediğim gibi nasıl istersen sonuçta kaç yaşına gelmişsin küçük birisi değilsin. Senin tercihin ben sadece tavsiye verdim. Bence direk ayrıl oynamak zavallının duyguları ile
Soran+1 yılOynamıyorum şu an ayrılırsam boşluğa düşerim o yüzden bekleyeceğim
- +1 yıl
26 yaşına kadar evlenmeden nasıl durdun ona hayret ediyorum
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Zamanla ihtiyacı oluyor bazı şeylere insanın sevgi ve daha bir çok şey. Benim yaşım çok genç ona rağmen gene bazı haller içerisindeyim sen bu yaşına kadar dayanmışsın
Soran+1 yılParaya daha çok ihtiyacı var insanın
- +1 yıl
Kadının olursa zengin koca bulup evlenir o kolay. Erkek için zor hayat bu konuda
Soran+1 yılAğla
- +1 yıl
Ldkskskwkek neden öyle dedin kız. Çok güldüm
Soran+1 yıl😂 😂 😂
- +1 yıl
Sen de az değilsin. Gidersin kesin bir zengin kocaya
Soran+1 yılSanamı soracağım
- +1 yıl
Fena kadın seni
+1 yılkendine layık bulmuyorsan neden birliktesin neden umut verdin
ilk baştan başlamasaydın bu ilişkiye keşke
zaten o adamı hak etmiyorsun daha fazla umut vermeden ayrıl da adam senden kurtulsun10 YorumlaMaddi açıdan bakmamalısın ben lisede �mam Hatip mezunuyum ilahiyat okuyacağım fakat şu anda bir türban tasarım merkezinden modellik yapıyor ve tesettürlüyüm yani o çocuğun karşısına ilerde ne gibi şanslar çıkar ve nasıl bir maddi durum olur bilemeyiz fakat kişisel anlamda gerçekten büyük bir sorun varsa bu ilişkiyi tekrar gözden geçirmek de haklısın
25 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle çocuk hem çalışıyor hem okuyor ama aldığı asgari ücret kişiliği mükemmel hastayken uzak mesafe ilişkisine rağmen yaşadığım yerde lokantaları arayıp eve yemekler yolladı anneme hediyeler çok düşünceli çok iyi biri ama bana denk değil ben doktorum bir ortama geldiğimde ne iş yapıyor dediklerinde 2 yıllık mezunu diyemem çevremde böyle kimse yok
Soran+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılMalesef ayrılacağım bazen dürüstlük yetmiyor maddiyat ta gerekiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok güvenme diplomana
Çocuğa yazık etme ayrıl tabi10 Yorumla Sevgili olmadan önce bilmiyor muydun fabrikada çalıştığını yani? Eğer bu gerçekse insanların duygularıyla oynamayın, onun hayatından defolup git.. Trolse de eğer aç kitap oku böyle ucuz sorular açmakla uğraşma!
10 YorumlaSen hastaları gelirlerine göre iyileştirirsin de. İş adamına lüKS tedavi uygularken, düşük gelirli vatandaşa ağrı kesici vurup gönderirsin. Böyle tıpçılar da varmış demek ki. Vay bu ülkenin haline.
00 Yorumla
+1 yılbence tam tersi sen ona lâyık değilsin boşa harcama çocuğun zamanını
20 Yorumla
+1 yılBu kafayla sana kök söktürecek biri olur anca denk değilmiş sanki ingiltere kraliçesi
09 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka adam 2 tane 2 yıllık bitirilmiş açıktan 4 yıllık okuyor bense iyi bir üniversite de tıp okuyorum boru mu
- +1 yıl
Bir yerlere gelmek için çabalıyor en azından gayret gösteriyor bunları niye göz önünde bulundurmuyorsun hiç işi gücü olmayan çalışmayı sevmeyen birisi olsa haklısın diyeceğim
Soran+1 yılÇalışıyor ama boş anladın mı bi asgari ücret neye yarar
- +1 yıl
Senin gözünün açlığı ilerisini görmemek için kör olmuş. Kafana yerleşmiş bu durum dahada hayır gelmez zaten
- +1 yıl
Gözünü doyurabilecek bir eş bul kendine sen
Soran+1 yılNiye sende mi asgari ücret alıyorsun?
- +1 yıl
Alsam ne olacak
Soran+1 yılİşte yaralısın
- +1 yıl
Ben yaram tam tersi yanlız
Ayrıl da çocuk senin gibi bir çirkeften erkenden kurtulmuş olsun
05 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım çocuk 2 yıllık mezunu hala okuyor fabrikada çalışıyor ben doktor olacağım ailem istemiyor
Soran+1 yılOkullar kapalı pandemi sonuçta evdeyim oda iyi geldi hepsi bu
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılBence o çocuk sana layık değil ayrilda çocuğa iyilik yap
00 Yorumla
+1 yılOynayın oynayın insanların iyi niyetiyle, umutlarıyla, yarınlarıyla oynayın..
00 YorumlaGelecek vadetmiyorsun tabi bebeye.
Bırak gitsin yakma başını00 YorumlaBırak çocuğu gerçekten ona yazık yani senin gibi düşünen birisi ile bir ömür nasıl paylaşılır.
00 YorumlaYazık ya ekonomisi şu an kötü olabilir ama ileride ne olcağını bilemezsin birisini bulsan ayrılıcam felan yazık değil mi sendeki bu düşünce yapısıyla zaten birşey olmaz senden sevmemişsinde zaten çocuğu arkadaşa üzüldüm
03 Yorumla
Soran+1 yılBak o beni seviyor zaten ayrılsam bile baktım olmadı yine barışırım anladın mı çocuğa üzülme şu an tarlada babasına yardım ediyor hafta içi fabrika hafta sonu tarla ağzı açlıktan kokuyor şu an o kadar tiksindim ki
Soran+1 yılYapacak bişi yok güçlü olan kazanacak
+1 yılİnşallah o ovundugun meslekle kalmazsın, o çocuğun fabrika da alın teri senden kıymetli, ayrıca ne saniyonuz kendinizi be kaç kuruş aliyonizki ne bu hava, senin aldığın Parayi biz müdürlere hediye ediyoz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye öyle söylüyorsun ya seni seviyorsa bırakma bence
07 Yorumla
Soran+1 yılBeni çok seviyor hasta oldum diye yaşadığım yerdeki lokantaları arayıp yemek gönderdi günlerce ama mevzu onun ekonomik durumu 2 tane 2 yıllık üniversite bitirmiş aöfden sağlık yönetimi okuyor atama bekliyor fabrika da çalışıyor sen olsan yanına yakıştırırmısın
Cevap sahibi+1 yılBenim hiç öyle endişelerim yok şu an benimde çok güzel bir mesleğim var ve bu gönül işlerinden baya acı çektim ve bu konuda tecrübeliyim eğer seni ve aileni seven birisi varsa onu asla bırakma keşke beni de böyle biri sevse yemin ediyorum ki isterse işsiz olsun ben iş bulurum ona
Soran+1 yılİnan benim için kutu kutu yemin ederim havlu şampuan saat aklına gelebilecek herşeyi aldı yaptı korona oldu hastaydı sırf doğum günüm dışarı çıkamıyor diye netten sipariş verip kutladı çok düşkün bana ama işte fabrika da çalışıyor
Cevap sahibi+1 yılBen düşüncelerimi söyledim gerisi sana kalmış
Soran+1 yılİnşallah karşına böyle biri çıkar aileme de anneme neler gönderdi anneler gününde bile pasta yaptırdı böyle inanılmaz biri evet ama belli bir süre sonra yakıştırmamaya başladım hatta aldattım defalarca...
Cevap sahibi+1 yılhakkında hayırlısı olsun ne diyeyim
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Ya sen kimsin? Okumayı bırak önce insan ol. O çocuktanda ayrıl çünkü senin gibi birisiyle daha fazla zaman kaybetmesin. Yazık
00 Yorumla
+1 yılStatü farkına simdiden takılmışsın 😏 mutlu olamazsın böyle, kendinle çelişmeyi bırak
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklıyım
- +1 yıl
Kendi seviyene yakın birini bul..
- +1 yıl
Iliski seni yavaslatır simdi iliski sirasi degil
+1 yılSaba sevgi verebilir de sen sadece para istiyorsun. Umarım ayrılırsınız da çocuk senden kurtulur
04 Yorumla
Soran+1 yılKendime göre birini bulup ilişkim olursa ayrılacağım denk değiliz
- +1 yıl
Dediğim gibi. Mutsuz olmanı dilerim
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Görüş görüştür... ☺
+1 yılBen tıpta yeniyim ama şükürler olsun öyle bir zihniyetim yok
10 Yorumla
+1 yılAyrıl çocuktanda çocuk senin gibi birinden kurtulsun aw
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbide şiddet seven kumarbaz aldatan biri ile evleniyormuşsun ne komik olur sonra ağlar durursun :D
30 YorumlaKarar senin hayat senin
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim tabi
Ne kadar sürelik bir ilişki bu
010 Yorumla
Soran+1 yılBir buçuk sene uzaktan ama toplasan 3 4 gün yanıma geldi kaldı
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılArıyorum
Soran+1 yılSana mı bakacam ben
Soran+1 yılYa sana bakar mıyım ben tanışalım falan diyorsun kimsin ki senle olayım
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hemen ayrıl seninki sevgi değil, ticaret.
07 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka sen olsan böyle biriyle olur musun
Soran+1 yılNe mezunusun büyük ihtimal onun gibi asgari ücret alıyorsun
Soran+1 yıl😂 😂 😂 Kesin öyledir bey amca
Soran+1 yılYav he he
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNe zamandır birliktesiniz?
03 Yorumla
Soran+1 yılBir buçuk sene oldu uzak ilişki buraya geldi 3 4 gün kaldı
- +1 yıl
Linç yicez ama haklısın o da sen tıp okuyorsun diye bırakmak istemiyordur eminim yani
Soran+1 yılYok ona yazan kızlar da var avukat olan vs öyle biri değil seviyor beni ama ekonomisi kötü
Yaw bacım seni bi güzel döverim aklın başına gelir
00 YorumlaAyrıl da çocuğa yazık olmasın bari
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. Haklısın ama en başında dusunseydin keşke.
01 Yorumla
Soran+1 yılDüşünmedim çünkü pandemi evdeyim kimse yoktu okul açılırsa elbette ortamım olacak
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu düşünceyle yaklaşıyorsan zaten o seni bıraksın
013 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılHoş bi düşünce yapısı değil o zaman baştan ilişki kurmucaksın
Soran+1 yılBirini bulursam ayrılacağım ama
Cevap sahibi+1 yılBu soru troll sanırım ya :D
Soran+1 yılValla değil
Cevap sahibi+1 yılPek güzel bi kız mı değilsin tıp okudun nasıl kendine göre birini denk getiremedin
Soran+1 yılSeçiciyim ne alaka
Cevap sahibi+1 yılSeçicisin madem niye böyle birini seçtin :D
Soran+1 yılTipi karakteri falan mükemmel di ondan
Cevap sahibi+1 yılO zaman bu nasıl çelişki :D
Soran+1 yılSonradan sıkıldım anladın mı
Cevap sahibi+1 yıldediğim gibi göre sen ona layık değilsin senden kurtulmuş olur bırak bence :D
Soran+1 yılCanım ne zaman isterse o zaman ayrılacağım
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstiyosan ayrıl bizene tanımam etmem sizi
00 Yorumla
+1 yılMadem öyle niye çıktın onunla
00 YorumlaYazık kafana..
10 Yorumla
+1 yılTroll yine
00 Yorumla
+1 yılhaksizda degilsin..
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
bu devirde asgari ucretle rahat edemez kimse...
+1 yılAyrıl o hiyardan
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler