Yapamıyorum işte amca , tembelim hem bedenen hem ruhen. ve artık hiç birşeyin stresini yaşamak istemiyorum. deseler ki Cağaloğlu Fatih de Binbirdirek sokakda iletişim yayınlarına kitapçı olacan herşeyi bırakırım bunun için.
Ne kadar nezih mekan burası ya. huzur dolu sade mütevazı. ah ulan ah
Güncellemeler
+1 yıl
Guncel
Makine Mühendisliği ni bıraktım şimdi de Tıp fakültesini bırakmayı düşünüyorum. sizCe ben mal mıyım?
1. ne yapmak istiyorsan onu yap hem işini yapar hem para kazanırsın. 2. anladığım kadarıyla sen pek sıkıya gelemiyorsun yani mühendislikte tıpta çok çalışma gerektirir keşke ben snn yerinde olsaydım da tıp kazanıp okusaydım
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
işcilik yapabilirsin boya dekorasyon falan aldıkları para az işleri ağır ama emin ol usta oldugun zaman istediğin saate kalk git işine kimse bisey diyemez kendi işin sonuçta
şöyle eger bunları calısmadan kazandıysan dahi bir zekan var bunu baska yönde okumadan iş kurmaya kullan diyecegim ama onuda yapamayacak kadar tembelsin 🙄 en iyisi sen yine de bitirmeye bak bu senemi kazandın?
ne fark eder ki iletişim yayının ne fazlası var büyük bir yerse birden fazla kişi çalısıyodur gidip başvur açık varsa alırlar hayal kurulcak bir yer değil işe alırken de cok bişi isticeklerini sanmıyorum
Büyük derken Yayınevi zinciri içerisinde edindiği yer saygınlıgı anlamında büyük dedim. mekan anlamında büyüklükten bahsetmedim. elbette temizlikçisi çaycısı vardır ama ben masanın basında alışveriş sonunda kitabı satan kişi olmak istiyorum. Anlıyor musun
dediğin yeri görmedim ama dr şubesinde 10 tane kişinin çalıstıgı oluyo çaya temizlemeye değil kitapları düzenleyip veya müşterinn sorduğuna yardım eden kasada da nöbetleşe duruyorlardır yani genelde kasada kadınlar durur pek erkek olmuyo zaten
Ya arkadasım cok çalışmadım işte kazanırken. inanmıyorsan inanma. ygs LYS gibi kıytırık bir sınavla tıp fakültesi komitelerine hazırlanmak bir mi? Ben fizik ve matematiği zaten çalışmadan yapabiliyordum. Gel de anatomi dersinde ki her komite yüze yakın kemiği özellikleri ile ezberle.
En İyi Cevaplar