Bilgisayar mühendisliğini bırakıp sağlık okumalı mıyım?

Merhaba arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. konuyu biraz dertleşmek biraz da fikir almak için açtım Bilgisayar mühendisliği 3. Sınıf öğrencisiyim. Bölümümü severek seçtim denilebilir. Ama özellikle son aylar da bölümüme karşı motivasyonum neredeyse dip seviyeye düştü. Buna ülkenin içinde bulunduğu durum ve staj süreçlerim etkili oldu denilebilir. Özelde iş bulabileceğim konusunda ümidi mi yitirmeye başladım. Devlette ataması zsten yok. Top10 içerisinde bir üniversite de okumuyorum ayrıca. Bu da bir dezavantaj olabilir. Onun haricinde güzel bir üniversite hayatım yaşandığı da söylenemez. Çok uzun süredir bu konudan müzdaribim açıkcası. Onun haricinde bize referans olabilecek birileri de yok. Yani hayatını idame ettirmesi gereken sıradan bir memur çocuğuyum. Yaşımda geçiyor 25 yaşıma girdim. Lisans diploması aldığım süreçte sağlık önlisans diploma hakkımı da kaybedeceğim Kpss sınavında. Biliyorsunuz ki Kpss de üst öğrenimden sınava girme zorunluluğu var. Bu konu da ailemle arkadaşlarımla istişare ettim. Ailem olaya tepkili yaklaştı. Oldukça fazla trip yedim denilebilir. Tabi buna sürecin geç işlemesi de etkili olmuş olabilir. Ama benim gelecekten hiç bir ümidim yok. ne yapmalıyım? Önlisans hakkımı yakmadan, belki bir sağlık lisans daha okuyup oradan mı yürümeliyim.. Yoksa ne Olursa olsun özelde şansımı zorlamak mı?
Bilgisayar mühendisliğini bırakıp sağlık okumalı mıyım?