konuştuğum biri var. az önce “ben konuşuyorum senle ama senin pek niyetin yok gibi” yazmış. halbuki genelde muhabbeti sürdüren ben oluyorum ne cevap verebilirim?
ya bu çocuk beni sevdiğini söylemişti. ben de olmayacağını söyleyince şaka yaptım diye geri çekildi. arkadaşça konuşalım dedim kırmamak için ama soğudum söylediklerinden sonra. şimdi konuşmak istediğimi söylersem ümit vermiş olmaz mıyım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence direkt açık bir şekilde söyleyebilirsin. Yoo seninle konuşmak güzel diyebilirsin. Hem ufak da bi adım atmış olursun
konuşmak istemediğimi onu kurmadan nasıl söyleyebilirim?
kırmadan*
Bu düşünceye nereden vardığına sor
konuşmak istemediğimi nasıl onu kırmadan söyleyebilirim?
sen konuşmak istemiyor musun:( açılmışsın ama
ya bu çocuk beni sevdiğini söylemişti. ben de olmayacağını söyleyince şaka yaptım diye geri çekildi. arkadaşça konuşalım dedim kırmamak için ama soğudum söylediklerinden sonra. şimdi konuşmak istediğimi söylersem ümit vermiş olmaz mıyım
aynen ümitlenir o zaman kırmadan konuşamaycağını anlat onu sen tanıyorsun
o şaka konusundan sonra ağır konuşmuştum onunla. demediğini bırakmadı bana gerçek yüzünü gösterdi şimdide ne yazsam yine üzülecek yine kızcak
Erkek tribi
konuşmak istemediğimi nasıl söyleyebilirim onu kırmadan?
Yazma zamanla siler zaten seni
Kırıldığını anlar
daha önce yaptım bunu cevap vermedim bir şey yazmadım. 10 gün sonra bana başka bir yerden yazdı konuşmak istiyor belli ama ne diceğimi bilmiyorum ya
Soğuk yap o zaman ilgisiz
aynen soğuk konuşursam anlar belki peki bu yazdığına ne diyim sence
Ne yazdı
soruda yazdığımı “ben konuşuyorum senle ama senin pek niyetin yok gibi”
Ben konuşmadığımı düşünmüyorum diyebilirsin. Gayet konuşuyorum yaz
Engelle