Eşim beni genç bir kiz icin birakti benim yasim 38 esim 40 mutlu bir evliligim ve 2 cocugum vardi esim kendinden yasca kucuk bir kiza asik olmus ve onu hamile birakmis beni aldatti benim 2 oglum var kizinda kizi olcakmiss hep kiz cocuk istiyordu beni terketti ona gitti onunla evlenecekmis bunalima girdim psikolojim bozuldu nasil ustesinden gelirim :(( cocuklarim ne olcak yardim 25 yasindaki bir kiz evli barkli cocuklu 40 yasindaki adama nasil bakar nasil hamile kalir aklim almiyorr
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılCanım sen sen ol asla o adamı kendine yaklaştırma boşan yoluna bak sende başkasıyla evlen ve mutlu ol. Sen mutlu oldukça o adam pişman olacak emin ol sırf bu yüzden güçlü ol ki o şerefs. z pişman oldun dimdik ayakta dur. Unutma seni sevecek çok iyi insanlar var.
17 Yorumla
Soran+1 yılEvlenme derdinde degilim canim bir oglum 5 yasinda babasiz buyuycek nasil buyutcem onun derdindeyim
Cevap sahibi+1 yılKuzum ama senin suçun diil o ş. erefsiz babası düşünseymiş boşan ve çocuğuna babalık yapçak birini bul eğer boşanmazsan çocuğununda psikolojisi bozulur babası yüzünden inan benim babam öyle olsaydı boşanmaların isterdim.
Soran+1 yılBuyuk oglum bossn diyor zTen dava actim kucuk oglum 5 yasinda herseyden habersiz zaten cocuklara karsida ilgisizdi son zamanda hic takmiyprdu
Cevap sahibi+1 yılBak ne güzel işte çocuğunda boşanmanızı istiyor e haklı da. Yani insanın babası annesini aldatırsa insan nefret eder öyle baba olmaz olsun. Dimdik ayakta dur emin ol o pisl. k pişman olucak ama eğer sen ezilip büzülürsen bu bana muhtaç diyecek onun için üzülme dik dur.
Soran+1 yılDiyor zaten bana muhtacsin benim param olmasa nafaka bilr alamaz surunursun neler neler
Cevap sahibi+1 yılBak işte sırf bu yüzden güçlü olmak zorundasın anlıyomusun? Hem snei aldatıyor hemde sana muhtaçsın diyor pişlk.
Soran+1 yılIgrenc pislik iste
En İyi Cevaplar
+1 yılSenin durumun çok kötü. Kız da aptal mi. Eşinin aldatan biriyle evleniyor. Zaten yaptığı çok kötü, bide öyle biriyle birlikte olmayı kabul etmiş. Onların ilişkisi de yürümez.
11 Yorumla
Soran+1 yılBenimki cok kotu evet 5 yasinda oglum var babasiz kaldi babasii hic takmiyor simdi onu 15 yasinda olanda babasina dusman oldu o kiz kocamda ne buldu yasiti degil evli barkli adam delircem
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
20Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Boşan gitsin hiç de üzülme. Al tazminatını nafakanı bak keyfine. Çocuğuna öyle biri babalık yapacağına hiç yapmasın daha iyi.
129 Yorumla
Soran+1 yılNafaka alcamda tazminat herkes aliyormuki
Soran+1 yılEvet manevi coktum zaten cocuklarina bile karsi ilgisiz hic takmiyot adam kafayi yemis
Soran+1 yılAvukatim var bosanma actim bakalim
Soran+1 yılKiz kesin parasi icin istedi esim zengin dukkanlari var simdi ben malinin yarisini alayimda bakalim ne olcak 5 parasizda sveecekmi kiz onu
Soran+1 yıl16
Soran+1 yıl16 seneden sonra bunu yapti bana allahinda bulsun..
Soran+1 yılO yasta bir kiz neden benim kocamla olsuñ oda sorun neyine kandi
Soran+1 yılEvet devam etmiss biliypr evli oldugunu 16 yillik yuvayi yikti sevinsin simdi kiz cocuguda olcakmiss oh
Soran+1 yılHadi yapti nasil evleniyor ailesi nasil izin veriyor
Soran+1 yılBosanicam oda kizla evlenecekmis cocugu olcak felan iste
Soran+1 yılKiz aldirabilirdi cocugu
Soran+1 yılNe halllerk varda gorsunler cocuklarimida gostermiycem
Soran+1 yıl15 yasinda olan zaten gormek istemiyot babasini digeride 5 yasinda onada ilgisiz takmiyor adam
Soran+1 yılAcaba benden diyemi oyle yapiyor
Soran+1 yılKesinlikle
+1 yılBakar. Orspudan başka ne var memlekette? Allah gün yüzü göstermesin ikisine de
13 Yorumla
Soran+1 yılAmin evli barkli adamdan cock yapmak nedir gencmi kalmadi
- +1 yıl
Öyle khbe orspulardan nefret ediyorum. sen boşan hayatına bak bacım. Ne halleri varsa görsünler
Soran+1 yılAmin oyle yapcam
Sen de artık yoluna bak o adamdan ne sana ne çocuklarına hayır gelir
13 Yorumla
Soran+1 yılZaten cocuklarimi bile takmiiyor
Soran+1 yılO kizi sevmismi sizce
boşanacaksın kendi ayaklarının üstünde duracaksın çocukların için ve çoxuklarına bakacaksın
110 Yorumla
Soran+1 yılMeslegim yok bu yastan sonra kim beni ise alir bosanma davasi actim
Soran+1 yılTazminat herkes aliyormuki
Soran+1 yılNafakayla nasil gecincem esim zengin dukkan gelirleri felan var dukkanlari smdi bana kalirmi
Soran+1 yıl1 lira felan veriliyormuss ama esimin dukkanlari var mal varliginida alcam gorcek o mutlu olamiycak
Soran+1 yılBin lira dmeek istedim. yanlis yazmisim evet mal varliginida alcam gorcek
Sindirmesi zor bir durum.. artık önce eski eşin olduğunu kabul edip çocukların için önüne bakmanız gerekiyor.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Sakin ol öncelikle. o adamdan sana hayır gelmez. güçlğ durursan atlatırsın. hayat devam ediyor en szından gerçek yüzünü gördün
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama 5 yasinda oglum var ona ne diycem nasil buyutcemm onun derdindeyim
Soran+1 yılActim dava
Kendi ayakları üstünde durabiliyorsanız. Boşanın derim.
10 Yorumla
+1 yılBrnce sis cok erken evlenmissiniz kac yaşında evlendiniz?
116 Yorumla
Soran+1 yıl22
- +1 yıl
Aynen erken evlenen çabuk sıkılır. Sizde de bu olmuş. Oğlanlarınız 16 17 yaşlarında vardır değil mi?
Soran+1 yılBiri 15 digeri 5 kucuk olan ne olcak ya delircem
- +1 yıl
Valla olan cocuklara olmuş. Yazık yaa psikolojileri cok etkilenir zavallıların.
Soran+1 yılBuyuk oglum olayi biliyor babasina dusman oldu kucuk olan herseyden habersiz
- +1 yıl
Klasik şeyler tam da tahmin ettiğim gibi.
Soran+1 yılKimsede yok boyle birsey cevremde benimki srfsiz
- +1 yıl
Kimsenin içini bilemezsin. millet neler yapiyor da gizli yapıyor, seninkisi işi resmiyete dökmüş. Neyse yapacak bir şey yok. Boşanıp sen de keyfine bakacaksın.
Soran+1 yılO kizi sevmismidir
- +1 yıl
Ne fark eder kız genç ve güzel. Ve 40 yaşındaki bir adam 25 yaşında bir kız bulmuş. Bir önemi var mı bunun.
Soran+1 yılO zmaan her genc kiz bulan aldatsin karisini cocuklarini mal gibi ortada biraksin cocuklarina bilee kotu davraniyor adam
- +1 yıl
Adam evlilikten bıkmış fırsatını bulunca da kaçmış.
Soran+1 yılYani suclusu benmiyim pardonda
- +1 yıl
Sensin dedim mi?
Soran+1 yılSizin gibi erkekler olmaz olsn
- +1 yıl
Brnimle ne alakası var yuhh
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin psikolojin niye bozuluyor onu anlamıyorum. Seni aldatan adamın umrunda bile değil anlaşılan sen niye bu herif uğruna harap oluyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşan sonra sende daha düzgün bi erkek bulursun belki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanma davası aç ayrıl.
24 Yorumla
Soran+1 yılActim
- +1 yıl
Bir yakınım da aynısını yaşadı. Aman cahillik edip nafaka almamazlik etme
Soran+1 yılDonuna kadar alicamm.
- +1 yıl
Al
Pişman olacak emin ol yaptıklarına
13 Yorumla
Soran+1 yılUmrumda degil benim 5 yasinda oglumm babasiz buyuycek
Soran+1 yılActim zaten bosancam
Yazık olmuş TKP edersen bir kaç soru sormak istiyorum
00 Yorumla
+1 yılsende genç bir erkek ile seviş 18 yaş ve üstü biri ile
00 Yorumlaöncelikle mahkemni aç herseyini al onun
05 Yorumla
Soran+1 yılActim dava durumu iyi herseyini alcam
Soran+1 yılIstemiyorm cocuklarim etkilenmesin yer
Soran+1 yılYeterli
+1 yılOluyormişte sen hakıını almaya bak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNafaka davası aç sürünsün
13 Yorumla
Soran+1 yılActim coktan o kizlada evlenecekmis
Cevap sahibi+1 yılAşık olmuş demekki erkekler kolay kolay nikahlandiği kadini boşamaz aşık olmadan
Soran+1 yılAski batsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz dertleselim mi..
10 Yorumla
+1 yılDertleşmek ister misin iyi gelir insana
00 Yorumla
+1 yılGençlerle yapar seninki ile de çocuk yapar
03 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek
Soran+1 yılBurasi ii
- +1 yıl
Ok
+1 yılSaçma iğrenc ya
010 Yorumla
Soran+1 yılSiz olssniz ne yapardinz
- +1 yıl
Sen boşanmadın kı
Soran+1 yılDava actim yeni daha
- +1 yıl
Tamam en güzeli zaten başka bişey yapılmaz buna iğrenc yaa
Soran+1 yılSanki baska genc cocuk kalmadi evli barkli adamdan cocuk yapmis o.. p
- +1 yıl
İşte iğrenclik orda yanlıs anlama fiziğin nasıl boy kilo güzel birmian
Soran+1 yılEvet ama biras bakimsizdim son zamanda adam cocuklarima karsida ilgisiz
- +1 yıl
Ne gigş bakımzıs anlamadım
Soran+1 yılYani sacim basim
- +1 yıl
Olsun sanki saça başamı bakıyor adam cinselik düşkünü sanki
+1 yılAdamı ne kadar bunalttıysan artık.
014 Yorumla
Soran+1 yılNr alaka bunaltsam bile aldatip cocukmu yapmasi gerekti
- +1 yıl
Yaptığı yanlış. Ama onu bu yanlışa sürükleyen neydi diye sormak lazım.
Soran+1 yılHamile birakmak nedir genc bir kizi yaa
- +1 yıl
Soruma odaklanmıyorsun
Soran+1 yılEvde cocuklarina karsida ilgisizdi zaten nedense
- +1 yıl
Kocanla aran nasıldı peki
Soran+1 yılPek iyi degildi ben biraz ilgiszdim oda bana soguktu ama mutluydu sanki
- +1 yıl
Neyse şimdi neden ilgisizdin neden böyleydin diye sormak artık manasız. Ama ilk mesajımda da dediğim gibi, onun bu hale gelmesinde seninde payın olduğunu düşünüyorum. Bunlar hep tecrübe, artık önüne bakacaksın.
Soran+1 yılNe kadar suclu olursam olayim 2 cocugu varken bir kizdan cocuk yapmak nedir evliyken aklim durcakk aglamaktan.
- +1 yıl
Senin çocuklarınla o yeni doğacak kızın kocan için hiçbir farkı yok ki. Hepsi onun çocuğu
Soran+1 yılBenim cocuguka neden ilgisiz sevmiyor sanki
- +1 yıl
Sana olan gıcıklığından muhtemelen.
Soran+1 yılCocukl es birmi
- +1 yıl
Bir tutanlar var
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. ayrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılDava actim
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocanın mesleği ne
07 Yorumla
Soran+1 yılCalismiyor dukkanlari var
Cevap sahibi+1 yılKız neci
Soran+1 yılBilmiyorum tanimiyorum
Cevap sahibi+1 yılKız çok aşağılık ki 40 yaşında evli çocuklu adama veriyor. Merak etme yuva yıkanın yuvası olmaz kocan da o kız da bulur belasını sadece sabret ve boşan hakkını al kapına gelirse affetme
Soran+1 yılAsla affetmiycem boyle kadinlar oldugu surece daha cok yuva yikilir esimdede suc var ama kizda az degil
Cevap sahibi+1 yılKız ucuz et. Ucuz etin tiridi olur mu. kocanin egitim durumu ne
Soran+1 yılKocam zengin ama lise mezunu
Gizli Üye(18-24)+1 yılYardımcı olabilirim.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTabi sizde isterseniz. Dinleyebilirim sizi aile yapısını falan bakabiliriz
+1 yılTrol soru mu bu
11 Yorumla
Soran+1 yılYok keske olsa
+1 yılsense evlen
14 Yorumla
Soran+1 yılBunalima girdim ben ne evlenmesi
- +1 yıl
bes parw etmez biri icin mi bunalima girecen nerde yasiyon
Soran+1 yılİzmir yaptigini hazmedemiyorum
- +1 yıl
daha ,40 yasindasin evlen kurtul bundan hayatina bak
Devamını Gör(12)