Eşime artık dayanamıyorum ?

Aslında onu çok seviyorum ama artık hal ve hareketlerine dayanamıyorum.Ayrılmak istemiyorum çünkü 3 yaşında oğlum var ve ona çok balıyım ondan kopamam.Ben ne yapıcam yardım etin lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
beni rahatsız eden şey benim düzeltmeye çalıştığım hiç bir şeyi görmüyor.sürekli başkalarını örnek göstermesinden sıkıldım.o çocuygla ilgileniyomus o karısına yardım ediyomus sürekli bunlar.Ama ben boyle bişey dedigimde bana başkasını örnek gösterme diyor.Bu arada ben kendi yemegimi kendim koyan çamaşırımı yıkayan ütümü yapan biriyim.Çok stressli bir işte çalışıyorum eve yansıtmak istemiyorum kapıdan çıkıtım gıbı unutamıyorum neyin var dediginde sadece yorgunum deyip geçiyorum fakat bu sefer de
Güncellemeler
+1 yıl
sürekli yorgunsun biz bişey yapamayacakmıyız diye bağrınmaya başlıyor daha bişey istemeden.Ne istiyosan yapalım gel sahilde dolaşalım çay kahve içelim falan diyorum bu seferde sen yorgun değilmisin diyor.Anlam veremiyorum.Ben sinirli bir insanım ve bu bunu biliyor.Beni sinirlendirmememek için bişeyler yapmıyorda sanki sürekli beni kızdırmak için bişeyler yapıyormuş gibi me geliyor
Güncellemeler
+1 yıl
daha bir sürü konu var yazmaya kalksam kitap olur.
Eşime artık dayanamıyorum ?