Eşime katlanamiyorum artik?

Esimle 2 senelik bir sevgililik donemi oldu kislancliklari cokta olmasa vardi ama. biz evlendik çok rahat oldu benden hoşlandığını düşündüğü kişilerle arkadaşlık yapıyor onu da geçtim bide millete kötülüyo arkasindan bu serefsizin karimda gözü var diye ama arkadaslikta yapiyo. Mesela esimin yaninda biri bana kufur etse hic sesini cikarmaz kac kere başima neler geldi hep yanliz birakti beni şimdi anlatmaya kalksam cok uzun olur. Ben oyle kiyafet cok alan bir insan degilim ama aldigim herseye laf eder harcadigim paraya eve aldigim yiyeceklere bile laf eder ne gerek var diye nede olsa kendi disarda kahvalti yapiyo o yuzden eve kahvaltılık almayi gereksiz buluyo hamileyken bile dövdü beni boşanmak istedim ailem izin vermedi ben artık katlanamiyorum cocugum ufak olmasa onun eline bakmam ama ufak bebegim var elimden hiç birsey gelmiyo. Ben okumayı cok istemiştim annem izin vermedi kız kısmı okumazmis annem hep şey derdi biz okutcaz kocasi yicek parasini şimdi düzgün bir meslegim olsa ne guzel olurdu sadece içimi dökmek istedim dua edin bana biraz ferahlayayim çok bunaldim.
Güncellemeler
+1 yıl
Hani derler ya kızlarınızı sevin ilk gördüğüne biraz ilgi gördüğüne gitmesin hemen diye gercekten de öyle esim benim ilk sevgilim ben hep derdim ben kimseyle çikmam sevgili olmam olsam bile evleneceksem kesinse olurum bana teklif ederlerdi kabul etmeye utanirdim sevsem bile hayır derdim esimle ailemden yana çok boşluğa düştüğüm bir donemde cikmaya başladım yaş büyüdükçe daha agir geliyo ailenin seni sevmemesi annem ben bildim bileli hiç sevmedi beni benden hamileyken babam annemi aldatmis...
Güncellemeler
+1 yıl
Ben dogduktan kisa bir sure sonra kumara başlamis babam ben 4. Cocugum annem benim uğursuzluğum olarak görüyo babamin oyle olmasini. Ešmle sevgili oldugumuz zaman ilgisi falan cok hosuma gitmişti biri tarafindan sevilmek falan guzel seydi oyle cok sevmiyodu ama o kadari da yetiyodu keşke boyle olmasaydi ama hayırlısı buymus demekki
Eşime katlanamiyorum artik?