Eşime tahammül edemiyorum artık?

1 buçuk yıllık evliyiz geçen sene doğum günümde sürpriz yapan eşim bu sene elinde telefon günlerce ne alayım sana ne istiyorsun dedi durdu en sonunda bir şey istemiyorum dedim gerçekten, bense ona vitrinde görüp beğendiği hırkayı günler önceden aldım aramızda bir hafta var doğum günümüzde. Dün doğum günümdü sabah öylesine Bi sarılıp doğum günün kutlu olsun dedi akşam dışarı çıktı bende bekliyorum ki elşnde bir çiçek Bi hediye pasta falan bir şey ile gelecek. Neyse dün öyle bitti yine de tavır yapmadım trip atmadım. Bugün de ona aldığım hırka geldi açtı baktı ben bu hırkaları sevmiyorum dedi giymem dedi tamam geri verelim o zaman dedim yok dursun dedi koltuğun üstüne attı bak cidden geri verelim dedim, ben örgü hırka seviyorum dedi almışsın madem giyerim dedi. Sevgililer gününde de aynısını yaptı pikaçu seviyo diye sesli ışıklı masa süsü vardı onu aldım beğenmedi, kendide hiç bir şey almadı. O kadar pişman etti ki beni doğum günü hediyesi için bilseydim valla almazdım. Ben onun görüp beğendiği şeyi unutmamışım almışım o bana diyor ki ne alayım sana, bu doğum günün de böyle olsun. Şaka yapıyor kesin planlanmıştır bişe dedim. Akşam arkadaşının düğünü vardı oraya götürdü, düğün bahane doğum günümü kutlamaya gidiyoruz sanıyorum çaktırmayayım bari diyorum ama ciddi ciddi iş arkadaşının düğününe götürdü eve döndük, evde kutlar şimdi mutfaktan pasta ile gelecek diye bekliyorum o bana çay koy dedi. Artık tahammül edemiyorum bu hallerine?
Eşime tahammül edemiyorum artık?