Eşimle başa çıkamıyorum artık?

merhabalar 4 yıldır evliyim 27 yasındayım cocugum yok eşimle ailemin arası bozuldu eşimin saçma sapan hareketleri yüzünden uzun ama şöyle özetliyim eşim anlayışsız ve ailesine toz kondurmayan rahat biriydi neyse eşime yüküm yok cocugum yok evden frelance calısıyorum ben iş oldukca harclıgım oluyor şükür neyse eşimin ailesiyle ben görüşmüyorum istemiyorlar zaten eşimde benim ailemle görüşmüyordu 1 yıldır ama ben bu kavgadan sıkıldım ve ailemle o benim eşim saygı duyun dedim aramıza aldık tekrar iftara davet ettil geldi gitti ama eşimin ailesi beni hala kabul etmiyor zaten eşimde beni onlara götürmez getirmez sen görüşme diyor sen bilirsin diyor ama aklıma takılan cocugum olursa ne olacak cocuk istiyorum ama eşimin ailesi hayırsız sahıp cıkmazlar eşimde ailesini sevıyor yani ne olacak mesela bugun benim dedemler iftar verdı eşiminde teyzesi iftar vermiş ben eşimi aradım gelsene iftara dedim senı cagırıyorlar dedim oda taksıcı ben calısıyorum dedi ama sonra ogrendım aslında teyzesıne gitmiş yemek yemeye ıftara benı davet bile etmediler ben eşime neden yalan söyledin dedim sen gelmezsin ki dedi dedim ki sen delıkanlı gibi ailene gecıp bu benim karım içimize alacagız biz bir aileyiz dedin mi demedin bana gelip dedin mmi ailemke iyi geçin onlar benim ailem demedin sen görüşmeyin diyip aradan çekildin yani yaptıgı ayıp sonumuz ne olacal bilmiyorum ben ne yapayım ya cocuk yok

Eşimle başa çıkamıyorum artık?