engelli bir kizm var 6 yaşında yürümiyor bakıma ihtiyacı var Allah razı olsun ki kendi ailem hep destek çıktı eşimin ailesi bakmak istemedi 4 sene önce eşimin annesi bir iki ay baktı sonra bakamam dedi az durup gitti eşimde annesi ile 4 yıla yakın konuşmadi babası ile boşandılar kizimida bakmak istemedi çekti gitti. Bizde eşimle sorunlar yaşadık eşimin engelli kizimin ustune düşme gibi özelliği yok sorumlulugu çok fazla almıyor okula gidecek mesela eşime kalsa yürüyünce gider der benim annem babam kızım için yirtiniyorlar resmen yürüsün de ayağa kalksın diye eşimle boşanma durumuna kadar geldik. Eşim ailem için kızıma bakmasaymis ben kimseye baksın diye yalvarmadim dedi halaaa daha der söyler annem babamin da ona yaptığını kendi annesi babası yapmadı ama. Olaylar çıkınca da eşim annesi ile konuşup barışma oldu şimdi eşime. bakiyorum acayip değişti 4 yıl boyunca annesi ile konuşmayan kocam annesine benim ailemi kötüler annesine ben onlara yalvarmadim der eşimin annesi de benle konuşurdu hep benim aileme hep Allah razi olsun derdi ne iyi ailen varda torunuma baktılar hep diye şimdi eşimle barıştı onla konuşuyor kaynanaminda fikirleri değişmeye başladı işte. oglumun üstüne gitmesinler o erkek sizin kadar dusunemez diyorum onun evladı düşünecek tabiki diyorum ben kimseyi haklı bulmuyorum. Daha düne kadar oğlu ile küs konusmuyorken benim oğlum nankör kıymet bilmez derdi hatayı hep onda arardı simdi oğlunu savunur gibi konuşuyo. Eşime de çok kızıyorum annesi ile neler neler kavga edip tsrtismalar oldu eşim annesi için o şöyle kadin böyle kadın derdi hep babamı hep baska erkeklerle aldattı hep yakaladım o o yüzden rahati yüzünden benim cocuguma bakmak istemeyip gitti derdi. Şimdi de anneci oldu başıma hemen her şeyde annesini arar benimle davranışları çok degisti. Eşim kızardı annemle konuşmayacaksin derdi ben yinede gizli gizli konuşup torunlarını gösteriyorsun telefonda kaynanama şimdi oğlu iyi oldu benim ailem kötü oldu
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O annedir. Ne kadar kötü olursa olsun annesi. Atamaz. Bugün kötü dese yarın vicdani rahat etmez. Anne der sineye çeker. Bu konuda eşinin tutarsizligina kızma. Ama madem annesine vicdani tutuyor bu adamin ne sebeple kendi evladini özel durumuyla kabullenip bakmıyor hayret ettim. Senin eşin bugün sağlamsa yarın özel uyanabilir uykudan ve ben hep bu insanların nedense hiçbir şeyi haketmediklerini düşünüyorum. Koskocaman kendi ayağı üstünde duran kadınsın. Ailenin başkasının laflariyla düşmeyeceğini kötü olmayacagini bilmelisin. Onlar anne oğul bugün kötü olur yarın iyi. Ailen senin hatrine onun Allah'tan gelen bir varlık olduğunu bildiklerine istinaden hassaslar. Bu duyguyu da her insan taşıyamaz sen ayakları üstünde duran kadınsın evladını kabullenememis bir baba ile yolunu bence çoktan ayırmalısın çünkü evladın birgün sağlığına kavuşursa ki her şey gene mevladan. Onu kabullenmeyen bu zorlu süreçte ona destek olmayan babasını istemeyecek yanında. Her baba sağlıklı evladına ilgi gösterir her erkek baba olur. Ama her anne her baba özel anne baba olamaz.
Kesinlikle haklısınız mesela ben çocuğum için herşeyi yaparım onun her gün fiziğe götürüp ne acılar cektigini biliyorum görüyorum üstelik her gün fiziğe gidiyor kızım tek başıma kendi annemin desteği ile hep ileri gitti kızım annemin sayesinde ileri adım attı benm birde küçük çocuğum var kizim yuruyemedigi için ikisini birde goturemiyorum diye kendi annem babam destek çıktılar ve çıkmaya devam ediyorlar. Eşime de tek kızdığım şey benim ailemin kıymetini asla bilmiyor ve bilmekte istememesi. Birde ailem baktığı halde ufacık kizmada bakmasınlar neden kimseye yalvarmadim demesi.
Kuzucum ailen Esin için yapmiyor ki Allah için senin için yapıyor bu adam evladını kabullenememis ailenden gelen iyiliği nasıl kabullensin. Oadamdan bişey bekleme artık sen aileni bil Allah biliyor yeter size
Ben de şu an öyle oldum artık bunun tartışmasını bile yapmıyorum ben uzak yerde yaşayan biriyim aileme kızımı anneme bırakıp haftada bir gelip annemde 20 gün kalıp hep eve döndüm tekrar geri geldim böyle 3 sene geçti en sonda kızım için ailemin olduğu yere taşınmaya karar verdik çünkü kızım için iyi doktorlar burada inşallah tasinacagiz bende anneme daha çok destek olacağım çünkü benim annem hem benim kziima bakıyor hemde engelli kardeşim var benim engelli oğluna bakiyor.
O anneye kurban olunur ellerinden öperim onun
Ama eşim annemden nefret eder hiç sevmez yaptığını iyilkleri kızı için yaptığı fedakârlık unutuldu sorsanız eşime ben annene yalvarmadim diyor çok kötü bir cümle annemi de sevmeme nefret etme sebebi kızım için hep kızdığı için üstüne düşün yürütmeye çalışın evde fizik yapın diye hep tekrar edip konuştuğu için sevmiyor kimse eşime akıl veremezmis şimdi benim annem eşime göre dünyanın en kotu insanı
Allah yardımcın olsun kimseyi evladı ile sınamadın rabbim allah sabır versin size
Neden
Oku anlarsın
Çok uzun