Eşime tahammülüm kalmadı?

engelli bir kizm var 6 yaşında yürümiyor bakıma ihtiyacı var Allah razı olsun ki kendi ailem hep destek çıktı eşimin ailesi bakmak istemedi 4 sene önce eşimin annesi bir iki ay baktı sonra bakamam dedi az durup gitti eşimde annesi ile 4 yıla yakın konuşmadi babası ile boşandılar kizimida bakmak istemedi çekti gitti. Bizde eşimle sorunlar yaşadık eşimin engelli kizimin ustune düşme gibi özelliği yok sorumlulugu çok fazla almıyor okula gidecek mesela eşime kalsa yürüyünce gider der benim annem babam kızım için yirtiniyorlar resmen yürüsün de ayağa kalksın diye eşimle boşanma durumuna kadar geldik. Eşim ailem için kızıma bakmasaymis ben kimseye baksın diye yalvarmadim dedi halaaa daha der söyler annem babamin da ona yaptığını kendi annesi babası yapmadı ama. Olaylar çıkınca da eşim annesi ile konuşup barışma oldu şimdi eşime. bakiyorum acayip değişti 4 yıl boyunca annesi ile konuşmayan kocam annesine benim ailemi kötüler annesine ben onlara yalvarmadim der eşimin annesi de benle konuşurdu hep benim aileme hep Allah razi olsun derdi ne iyi ailen varda torunuma baktılar hep diye şimdi eşimle barıştı onla konuşuyor kaynanaminda fikirleri değişmeye başladı işte. oglumun üstüne gitmesinler o erkek sizin kadar dusunemez diyorum onun evladı düşünecek tabiki diyorum ben kimseyi haklı bulmuyorum. Daha düne kadar oğlu ile küs konusmuyorken benim oğlum nankör kıymet bilmez derdi hatayı hep onda arardı simdi oğlunu savunur gibi konuşuyo. Eşime de çok kızıyorum annesi ile neler neler kavga edip tsrtismalar oldu eşim annesi için o şöyle kadin böyle kadın derdi hep babamı hep baska erkeklerle aldattı hep yakaladım o o yüzden rahati yüzünden benim cocuguma bakmak istemeyip gitti derdi. Şimdi de anneci oldu başıma hemen her şeyde annesini arar benimle davranışları çok degisti. Eşim kızardı annemle konuşmayacaksin derdi ben yinede gizli gizli konuşup torunlarını gösteriyorsun telefonda kaynanama şimdi oğlu iyi oldu benim ailem kötü oldu
Eşime tahammülüm kalmadı?