Eşimden soğuyorum ne yapmalıyım?

Ben evleneli 1 sene olacak. Çok severek evlendim. Hala da seviyorum aslında. Normalde evimizde sevgisini çok belli eder sarılır öper. Güzel sözler söyler bana ben de onun için her şeyi yaparım her türlü rahatlığı sağlarım ona. Ama ince düşünce diye bir şey yok. Biz evlenmeden önce bana biri kurumadan yeni bir çiçek alırdı. Şimdi ima etsem bile öyle jestler aklına gelmez. Çok yorucu bir işte çalışıyordum. Oradan çıkıp kendi mesleğimi yapabileceğim bir ise başladım sonunda geçen hafta. Aramızda kilometreler olan arkadaşım bana çiçek gönderdi kendi eşim değil çiçek bir yemek bile ismarlamadi bana. Ki bu hep böyle. Ben ailemde böyle görmedim. Benim gözümden bir damla yaş aksın abim herşeyi yapardı. Çiçekler gönderirdi bana. Eşim de öyle sandım. Başta öyle gibiydi sonra umursamaz oldu. şu an ben yatak odasında ağlarken o salonda araba videolari izliyor. Geldi gördü ağladığımi noldu dedi duygusal olarak biraz iyi hissetmiyorum dedim. Biraz durdu öyle sonra gitti ve izlemeye devam etti. İşte böyle ben mutluyken neşeliyken iyiyken seviliyorum sadece. Masrafsız sevmek istiyor kocam beni. maddi manevi hicbir fedakarlık yapmadan sevmek istiyor bu da beni ondan soğutuyor. Bunun dışında bana sarılması sevmesi ne kadar sevdigini anlatması hiç önemli değil benim için. Bunu konuşamam çünkü konusmadan asla anlamiyor. olumsuz birsey duymaya tahammülü yok. Duymazdan geliyor beni. Ne yapabilirim ben

Eşimden soğuyorum ne yapmalıyım?