Eşimden soğdum ne yapmalıyım?

Hata yapmasının başlıca sebebi ne. Şiddet sohbet kuramama iş meselesi mi. Nedir başlıca sebep
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ayrıl dostum hayatına bak aldatma ya yonelme derim psikolojik olarak intikam duygusuyla aldatma durumun oluşabilir.
Gerek yok hayatına tek basına devam edecek bir gücün varsa veya bir aile desteği hayatına bakabilirsin diyorum ben sence de hayatını ya düzeldi düzelecek diye harcamak yerine yeniliğe açılmak doğru değil mi
En büyük sorunda burada ÇOCUĞUM var cocuk istemediğin biriyle 1 ömür boşa yaşamak icin bir sebep mi? Aile desteğimiz ne durumda?
Olabilir ama hayatın da gidecek aslında evladını ailene bırakıp ufak bir işle 4-5 ayda bir birikim yapabilirsin
Yapcak bişey yok. İyiki evlilikten soğudum ha. Bu yaşta ne evliliği beynim yerinde cok şükür
Hayat kısa değer gormedegini düşünüyorsan bir dk bile düşünme. Söz verip sözünde durmuyorsa yine düşünme. hayat çok değerli.
Hayata tutunmayı öğren. Kendi ayakların üzerinde duramıyorum anladığım kadarı ile önce bu sorunu cozmelisin.
Bitmişsiniz siz, anlaşmalı boşanın
Sonuç belli, boşanmak
Kendin söyledin düşmanım affedemiyorum diye bu kadar net bitirdiğini söyleyen senken benim ayrıl dememe mi düzeltme odaklı değil diyorsun. Yazdıklarını bir daha oku istersen.
Hic uzatma bisan ya da baskasini al hayatina
O engel degil hep boylede hayatini sana cekilmez yapar dahada seni mutlu edecek tamjn edecek erkek olmali sana
Zorla güzelik olmaz sana bişey sormak istiyorum
Değiştir
ayrılmayı dene
Çok kolaydı hemen gidip ayrılayım
eyer istemiyorsan yapacak bir şey yok
Biriyle yatma da.
Ne hata ypti
En İyi Erkek Görüşü