Karımı dövdüm ne yapmalıyım?

Merhaba karımı bugün tesadüfen sahilde gördüm bir başkasıyla (erkek) kahkalar falan atıyorlar çok samimiler yani karımı aradım nerdesin dedim midem ağrıyor evde oturuyorum dedi araba sesleri geliyor dedim balkonda oturuyorum dedi tama akşam görüşürüz dedim ama çok sinirlendim bu ikisinİn resmini çektim akşam eve geldi nerdeydin sen hasta değil miydim dedim Hoşgeldin bakkala indim midem ağrıyor ya soda alacaktım ama kalmamış dedi resimleri gösterdim kim bu Ada'm dedim bir afalladı kekeleyerek iş arkadaşım dedi bu a sağlam 2 tane yapıştırdım Kemerimi çıkarttım hemen odaya kaçtı kapıyı da kilitledi anladı tabi dayak yiyeceğini kapıyı kırıp içeri girdim lütfen yapma falan dedi yat şuraya dedim kalçasına sırtına Kemer'le vurdum içeride ağlıyor sonra aynı işyerinde çalışan yakın arkadaşı var onu aradım "Sizin işyerinizde çalışan Barış diye biris, var mı dedim? Yok niye sordun ki dedi? Niyesini boş ver dedim kapattım içeri girdim dön arkanı dedim yine mi vuracaksın yetmedi mi dedi bunu 3 saat yine dövdüm meğerse eski iş yerinde ki arkadaşıymış çok pişmanım ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Karımı dövdüm? Ne yapmalıyım? Çok pişmanım?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir bakın!!
Karımı dövdüm ne yapmalıyım?