Annesi sürekli çocuga bakmama karisiyordu bnde ona ters bir cevap verdim kocama söylemis kocamla evde tartıştık sonra annesine canım dedim diye vurdu bişey yapamadım anneme gitmek istemiyorum üzülür dert eder sizce ne yapmaliyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman boşanmakta istemiyorsun.. Evlilik kolay değil, insan genelde Araf'ta kalıyor evli olduğu zaman.. Maalesef aileler denilen o üçüncü şahıslar her şeye karışıyor.
Madem boşanmak istemiyorsun o zaman bazı şeyleri içinde yaşayacaksın.
KS küfürleri, hakaretleri çeviriyor. Kayınvalidene canım dediğin için tokat atmadı eşin sana, hakaret etmişsin kadına..
Tabiki eşinin yaptığının savunulacak bir yanı yok ama sende eşinin yanında kayınvalidene hakaret etmemelisin.
O senin annene hakaret etse nasıl tepki verirdin.
Annelerimiz en hassas olduğumuz yerdir.
Erkek olalım/kadın olalım hepimiz çok severiz annelerimizi.
Hem oda bir anne..
Eşini dünyaya getirdi, eşine emek verdi, eşini emin ol ki senden daha çok seviyor.
Şu dünyada bizi en çok seven annelerimizdir.
Çocuğunu şu hayatta en çok seven de sensindir.
Kayınvaliden de hatalı, niye nifak sokuyor araya.
Niye laf taşıyor?
Ne geçecek eline?
Eminim ki oğlunu çok seviyordur ama esas olan sağlıklı bir şekilde sevmektir.
Sevgisi sağlıklı olsaydı bunu yapmazdı.
Kayınvalideni sevmek zorunda değilsin, sevgi mecburi olmaz hem, içten gelir.
Normal davran, o sana karıştığında "he"de, bildiğini oku, konuyu tartışmaya getirme.
Bırak kazandığını sansın.
Eşine de asla annesini kötüleme.
Kimsenin yaptığı yanlış yanına kalmaz.
Evindeki huzurunu koru sen, kayınvalidene karşı kulaklarını kapa..
Eşine karşı da hizmetini yap ama onunla bir süre konuşma ama bir süre.
Bağırıp çağırma, sessiz kalmayı seç, o sana gelecektir.
Kendini çocuğuna ada ve kayınvaliden gibi bir anne olma asla, çocuğunu sağlıklı bir şekilde sev..
Bu geçici, bugünlerde geçecek.
Tokat yemek ağrına gitmiş, sana annesini tercih etmesi ağrına gitmiş ama sen yokken annesi vardı, birde böyle düşün.
Kahve keyfi, çay keyfi yap..
Kendini sessize al, kendini dinle, iyi gelecek..
Şimdilik sorumluluklarını ihmal etmeden sessiz kalmayı tercih et..
Bazen sessizlik kelimelerden daha çok anlamlıdır ve karşıdakinin seni duymasını sağlar21 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAnnene git ama herhangi bir sorun olduğunu söyleme eşin zorluk çıkarırsa söylersin ayrıca sen evladının başına bir şey gelse öğrenmek bilmek istemezmiydin
00 Yorumla
+1 yılEşinle olan iletişimi artırmalı, senin de değerlere sahip olduğunu hissettirmelisin. Senin dahil olduğun çekirdek ailenin içerisine ne senin ne de eşinin ailesinden müdahelelerin olmaması yönünde anlaşmaya varmalısın. Uyguladığı şiddettin yanlış olduğunu bundan yara aldığını çözümün iletişim yoluyla çözülebileceğini göstermelisin. Sevginde dürüst ifadelerinde açık olmalısın. Korkup yanlızlaşmak, iletişimi azaltmak, küs rolü yapmak ya da onu başka fiziki şeylerle cezalandırmaya çalışmak ters tepip zıtlaşmayı doğurabilir. Bu davranışlar da uzun vade de sen zararlı çıkarsın. maalesef ki eşinin de büyütülmesi!! işi sana düşüyor,üzücü.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılTokat atması ağır yanlış fakat sizde bu ifadelerle değil daha sakin ve olumlu ifadelerle uyarılarınızı yapın derim. Eğer ki , her iki tarafta öfke anında kontrol dışı kalıyorsa bu duruma zemin oluşturmamak gerek. Geçmiş olsun.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
77Cevap
Onunla aynı evde bulunma derim. Çünkü tepkini çok iyi koymalısın ki bu tarz durumlara boyun eğmediğini, her sinirlenişinde sana el kaldırmaması gerektiğini anlayabilsin ki ben şiddet konusunda hassas bir insanım ve bana vurmayı geçiyorum elini kaldırmaya yeltense ben bir kez daha o insana ısınamazdım çünkü seven insan kıyamaz ve ne olursa olsun farklı şekilde çözmeyi dener. Şiddet olması ayrı ailesiyle ilgili bir mevzudan dolayı gelip vurmuş olması ayrı ve başlı başına bir sorun. İlla ailenden destek almak veya onlara gitmek zorunda değilsin maddi durumun varsa otelde kal, arkadaşında kal ama onun yanında durup yemeğini hazırlamaya, çayını getirmeye devam etme derim. Şiddetle sorun çözemez. Eşiniz diyerekten saygımı bozmak istemiyorum yoksa çok daha büyük tepkiler koyarak yorumlardım ama söyleyebileceklerim bu kadar.
510 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca bekar biri olarak boşanırım demek ne kadar kolaysa, evli biri olarak da aynı derecede kolay buna şüphen olmasın. Evli olmak birbirine tasma takmak değildir ve kim olursa olsun hiçbir hak ve sebeple bir kadına, bir insana el dahi kaldıramaz. Kadının üslubu hatalı evet ama her sorunun üstesinden şiddetle gelemez ve değer verdiği insana vicdanen bile olsa tokat atılamaz. Bu olay bir erkek içinde yapılabilirdi ve ben bunu da savunurdum çünkü mesele cinsiyet değil şiddet! O kadar ataerkil düşüncelerdesiniz ki kadınların size boyun eğmesi gerektiğini, her yapılana susması gerektiğini sanıyorsunuz. Fakat o devir bitti biz güç gösterisi yapıp, iki tokatla oturtacaginiz insanlar değiliz kendi bokunuzda boğulun.
- +1 yıl
@Gökmen21 Tokat atan bunu düsünmüyorsa ben hiç düşünmem. Çocukların şiddet olan bir evde, şiddete maruz kalarak büyütülmesindense ayrılık psikolojisini atlatması daha mantıklı bir adım üstelik. Ortada çocuk varsa bu sadece kadının yükü değil ve kadında bir erkek gibi çalışıp kendi ayaklari üzerinde durur. Üstelik sığ beyinli olucaksam da yeterki böyle düşündüğüm için olayım ama senin için üzülüyorum çünkü bunları düşünebilecek sığ bile olsa bir beynin yok
- +1 yıl
Haass t mal aile içi meselede boyun eğmediğini anlasın ne canımsın düşmanla mı savaşıyor aile içi meseleden sanane
Canım demişsin bunda kötü bir şey yok ki, bunun için tokat mı atılır, biraz soğuk yap eşine, ver eline yastığını pikesini salonda yatsında aklı başına gelsin, bir kaç gün kahvaltı falanda hazırlama ona zukkum yesin onun yerine, anası olacak cadalozada her ağladığında ve çocuğu kuçağına madem kendi doğurmuş gibi sahip çıkıyor baksın, sende keyfine bak kuaföre falan git çocuk feryad figan yapsın görsün bakalım sahiplenmeyi, yemekte yapma kaldırsın poposunu kaynanan yapsın, bunun üzerine eşinde trip atarsa al çocuğunu şahsi eşyalarını git babanın evine otursun anasıyla cano, çok sessiz kalırsan tepene çıkar ikiside, önce anasını tımar etsin kendi evine karışmasın her halta sonra anlaşırsanız evine geri dönersin, ancak tam tersi olursa asla dönme çekme bu hayatı böyle evlilik olmaz.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı. Demişin mi anneme gidemem üzülür dert eder keşke kendi anneni düşündüğün kadar eşinin annesini de düşünmüş olsaydın. Ve bir de empati yap esin herhangi bir sebepten dolayı senin annene bu tarz kelimeler kullansa ne yapardın ne düşünürdün. Ne olursa olsun saygıyı kaybetmeyin ne birbirinize ne de büyüklerinize...
20 YorumlaSen de hatalısın o da hatalı a Annesi daha büyük hatalı bu evlilik uzun gitmez bu kaynana oldugu sürece artık eski nesil değiliz ne gelin eski gelin ne kaynana eski kaynana hic bir sey eskisi gibi degil eskilerinde iyi oldugu bozuk oldugu seyler vardı tabi simdi daha beter bir zamandayız bundan sonra daha da kötü olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTepkini koymazsan bugün tokat derken yarın daha büyük şiddete maruz kalırsın. Bi süre ondan ayrı bi yerde kal, arkadaşında falan. Seni kaybetmekten korksun bi aklı başına gelsin. Ama şunu da yazmak zorundayım ki o senin annene g.. rizekalı deseydi sen ne hissederdin? Senin bunu demen de biraz saygısızlık olmuş ama ne olursa olsun araya şiddet girmiş. Bunu normalleştiremeyiz. Dediğim gibi bi süre başka yerde kal ve seni kaybetmekten korksun
20 Yorumla
+1 yılDirek git annenin evine adam dedigin kadina vurmaz. Once adam olsun esine coluk cocuguna sahip ciksin
51 Yorumla- +1 yıl
Esini sevsende gitmekle hem sana hem esine en buyuk iyiligi edersin. Annene gitmez ve duzelir ya der ve tepkini gostermezsen ileride tokat yumruk olur sonra sopa olur olurda olur. Ama dersini verirsen hem kaynanana hem kocana ozaman araniz duzelebilir.
Annesi niye çocuğa bakmanı istemiyormuş ki? Ama sen de ters cevap vermemeliydin bence. Bir de bence annene söyle. Ben anne olsam sonradan duyduğumda üzülürdüm benim de haberim olsaydı çaresine bakardık diye.
10 Yorumla
+1 yılÇok arıyor musunuz böyle erkekleri. Anasının kuzusu daha. Evlenmeden önce keşke tanısaydın da evlenseydin yazık değil mi sana
420 Yorumla- +1 yıl
Daha çok gençlermiş. Bırak vurmayı elini öpmesi gerekiyor.
- +1 yıl
Freud olarak bu tür yaklaşımlara bir açıklaman vardır illaki 😄
- +1 yıl
Tabii şiddetle psikolojiyle alakalı şeyleri seviyorum. Atarsan sevinirim:-)
- +1 yıl
Bekliyorum:-)
- +1 yıl
VIOLENCE AGAINST WOMEN
ABSTRACT
Violence, a power rating of a movement, hardness, anti-minded ones, using
brute force rather than persuasion or conciliation of emotion and behavior has come
to mean in the extreme. Show the violence, coarse, hard to treat. Violent behavior,
violent content into not only the physical, verbal and psychological abuse, including
one with behavior disorders or deliberate physical harm to the are in effect today,
increasing the presence of many social scientists feel the violence has been the subject
of the investigation. Despite a wide range of research about violence in the world, so
far not found a concrete solution to a complex problem due to the intense focus of
interest is for researchers. Experts gather around the different causes of violence are
the source. Some instinctive violence, while others accept violence as a social nature.
In this study, the causes of violence, transportation, and the social dimension of its
impact on children and young people and adults are emphasized. Violence against
women is a common social problem. - +1 yıl
Tamam dur son attığın yorumu kaldırmaya çalışıyorum:-)
- +1 yıl
Tamam bakarım sıkıntı yok:-) bu attığın uzun yazı da o makaleyle mi ilgili:-)
- +1 yıl
Tamam teşekkür ederim bu attığın uzun yazıyı okudum Türkçesine de Google'dan bakacağım:-)
- +1 yıl
Neyse kahveler üzerine kalmadan kaç bence :-) iyi günler
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle kaynanan bacım teki, yuva bozmuş kendi egosu için. İkincisi kocan sana vurarak annesini seçmiş senin yerine. Bence ikinci planda kaldığın bi evde durma
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle yoktan sebebler yüzünden tartışılırmı bırak tokat atmayı kadına el kalkarmı hiç kınıyorum eşinizi
20 Yorumla
+1 yılKusura bakma da saygısızlık yapmışsın. Saygının bittiği yerde ilişki de biter evlilik de. Tokat atmasını desteklemiyorum tabi ama eskisi gibi olmicak
11 Yorumla- +1 yıl
Eksileyenler mantıklı bir açıklama yapabilir mi? Benim anneme de hakaret veya küfür edilse tokat atarım.
Annesine ne dedin tam olarak site duzeltmıs canım olarak yazmıs lafı
11 Yorumla
Soran+1 yılg. rizekalı cahil
Onun annesine saygısızlık yapamazsın o da sana tokat atamaz siz en iyisi boşanın.
20 YorumlaKadına el kaldırmak nedir bir yere gidemiyorsan bir süreliğine araya mesafe koy yaptığı hatayı anlasın en azından
00 Yorumla
+1 yılTokat yanlış olmuş sende hatalısın ama saygısızlık etmişsin ister istemez kırılır insan konuşmazdım ben olsam seninle.
00 Yorumla
+1 yılÜzme tatlı canını kıymetini bil konuşmak istermisin kocan senin kıymetini bilmiyor anne nin evine git
00 Yorumla
+1 yılonun annesine küfredemezsin az bile yapmiş ayni šeyi o yapsa annene küfretse?
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 542 cevap paylaştı. Tokat ağır olmuş. Daha makul şekilde çözülebilirdi. Senin de hatan var bunu konuşmanız gerekiyor.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılYani senin yaptığında terbiyesizlik onun yaptığı da ayılık uzunca bir süre mesafe koy araya
10 Yorumla Annesine hakaret etmen doğru olmamış ama bunun bedeli tokat olmamalı.
10 YorumlaHemen yumusama öyle bı burnu sürtsünki bıdaha yapacagı zaman 40 kere dusunmek zorunda kalsın
10 Yorumla
+1 yılOnun üzülüp dert edeceği bir şey yok senin var aptallaşma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşından beri PAPAZ olmak yerine onları KAZANMAYA çalışsaydın, belki başlarında birer taçtın😒
Gelin-kaynana arası bu inat nedir, bir anlasak zaten☹️00 Yorumlayazık etmiş ne diyeyim, annenin yanına gitmen daha iyi olur gelip gönlünü alabilsin
00 Yorumla
+1 yılMesele büyükse sen de ona tokat at, ama mesele büyük değilse atma
00 Yorumla
+1 yılYav kardeşim her şeyde annene gidecek olursan kocan da yuva da darbe alır yediğin tokatla oldun mu?
04 Yorumla- +1 yıl
Ölmesi gerekiyor çünkü..
- +1 yıl
@Sakinvetatlikiz kimin ölmesi gerekiyor niye ölsün kadın
- +1 yıl
Yediğin tokatla öldün mü demişsin ben de diyorum ki bir şey mi olmalıydı
- +1 yıl
@Sakinvetatlikiz özür dilerim sanirim sorun bende gerçekten anlatmak istediğinizi tam olarak anlamadim bugün çok yoğun bir gün geçirdim kafam durdu... birsey mi olmalıydı derken olan olmuş işte evde olan kavga gürültü herhangi ufak veya büyük şeyleri 3. Kişi bilmemeli kendi aralarında halletmeli ki yarın daha büyük sorunlar çıkacak kimseye anlatamadığı sorunlar olabilir onlara kendi çözüm bulabilmesi için şimdi de her sorunda ikisi çözüm bulmalı
Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Bir erkek nasıl eşine vurur ya. Kötü bir şey de dememişsin.
00 Yorumla
+1 yılBugün bi tokat yarın başka bişey olmasın adımlarını dikkatli at canım
00 Yorumla
+1 yılDemiceksin işte
Erkek olsan ağzını yüzünü dagitirdi06 Yorumla- +1 yıl
Annesine küfür etmiceksin
Bu kimi yerlerde bıçaklanma sebebi - +1 yıl
Hakedene hakettiği de. sıkıyorsa bıçaklasın
- +1 yıl
@Sakinvetatlikiz farketmez
Erkekler bile birbirisinin anasina küfür etmez
Bu racona aykırı
Edersen bıçak çekilme tehdidi var - +1 yıl
canım küfür olduğunu düşünmüyor değil zaten kaba sadece
Ayrıca dediğim gibi hakedene hakettiği bir çocuğa sadece anası babası karışır hele annesi yanındayken kimseye laf düşmez haddi bildirilir - +1 yıl
@Sakinvetatlikiz bak sen haklısın
Kayınvalide her halta karisamaz ama
Büyüdüğümuz kültür gereği
Her işin bir raconu var
Anneye küfür olmaz - +1 yıl
Yahu küfür değil bak doğru demiyorum savunmuyorum ama bu kadarı yapılmaz yapılamaz
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılbir kere oldu ise uyar birdaha asla değilse yollar ayrılır
00 Yorumla
+1 yılÇocuğunuda ak annene git, bundan sonra hep dert eder.
00 YorumlaO lafları söylemeden önce hiç empati yaptınmı eşim bana tokat attı diyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTepkini koyman gerekiyor ama şu da var, hangi kelimeyi kullandın eşinin annesine? Araya nokta koyarak yaz diğer türlü "canım" diye geçiyor bu sitede
05 Yorumla
Soran+1 yılcanım cahil falan dedim
Soran+1 yılG. rizekali
Cevap sahibi+1 yılTokat ağır olmuş ama senin ettiğin hakaret de çok ağır olmuş haklı olsan bile haksızlık etmişsin
Soran+1 yılBüyük bir tokat değildi ama erkek gücü ile kadın gücü aynı değil sonuçta
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle dolduruşa gelme. Kendi vicdanına sor bir de; doğru mu yaptım annesine hakaret ederek diye. Veya şöyle düşün, bu yaşadığın olayı sen değil de başkası yaşadı, ne düşünürsün? Bence adam tokat atmamalıymış ama kadın annesine hakaret etmiş dersin.. Peki adam kılıbık olup, annesine edilen hakareti onaylasa ne dersin? Adam demezsin ona, adam da değildir zaten...
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen ortalığı karıştıran fesat kayınvalidelerden de uçsuz bucaksız nefret ediyorum nefffreeeeett!
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak bir kere bunu yaptıysa ne sen bir şey yapmazsan bunun devamı gelecektir sakın kendinden taviz verme annene ailene söyle evi terket aklı başına gelsin
30 Yorumla
+1 yılHer ailede sorunlar olur fakat iş vurma eylemine geldiyse orada dur demelisin çünkü ses çıkarmazsan devamı gelir KADINA ŞİDDETE HAYIR
24 Yorumla
Soran+1 yılBişey demicem tepkisizim artik
- +1 yıl
Bu ilk vurması mı
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
İnşAllah düzelirsiniz ne diyeyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılİkinizde hatalısınız bu evlilik uzun sürmez seninde onun annesine öyle demeye hakkın yok onun da tokat atmasına
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkavga esnasında bile Annesine öyle bir söz demek ne haddine? Onun el kaldırması ne haddine? İki adi birbirnizi bulmuşsunuz
00 YorumlaBişi yapma cevap verme muhatap olmaz yemeğini yapma kıyafetleri yıkama baktın özür dilemiyo ve aksine daha kötü hatta bi daha vurmaya kalktı karakola git
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnasida, oğluda işe yaramaz kocana yüz verme mesafeli davran
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılonun annesine küfredemezsin az bile yapmiş ayni šeyi o yapsa annene küfretse?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ne saçmalıktır annesine canım dedin diye vurulur mu kafasinda var galiba tuhaf
00 Yorumla
+1 yılBöyle basit bir sebepten tokat atılır mı?
Şiddeti ne olursa olsun desteklemiyorum..30 Yorumla
+1 yılEşin annesini daha çok seviyor sen ikinci plandasın annesi boşan dese hemen boşar seni
03 Yorumla- +1 yıl
Görücü usulü mü evlendiniz siz
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
Ne kadar sevgili kaldınız ve ne kadar oldu evleneli
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence git annene durum çok kötü bunu kabullenme eşine küs yaptığının kötü olduğunu anlasın yoksa bi daha yapar
20 YorumlaÇok uzuldum. Söyleyecek cok şey ama gereksiz
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kadına el kalkar mı be. Awk dünyası
20 YorumlaBugün böyleyse yarın yumruğa hazır ol..
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir insana tokat atılmaz heleki bi bayana asla
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılsurat yapacan emdigi burnundan gelsin
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece ev ve çocuk la ilgilenip işime bakicam oyle
Aile & Toplum konusunda 304 cevap paylaştı. Dedigin sey sansurlenmis
04 Yorumla
Soran+1 yılG. rizekali
Soran+1 yılNasıl ya ben napmisim
+1 yılAyıp etmiş biraz küs dur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe olmuş yani sende ona bir tokat at Ödeşin birdaha da yapmasın öyle bişey söyle konu kapansın
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 462 cevap paylaştı. Tekrarlarsa önlemini al
10 Yorumla
+1 yılHayata en nefret ettiyim dayak
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılDarp ettiği için boşanma davası aç kazanırsın
10 Yorumla Başlangıçi yapmış hayırlı olsun
10 YorumlaKadınlığını kullanıcaksın
00 Yorumla
+1 yılBoşa gitsin bu gün vursn yarin daha çok vurur
00 YorumlaCanım dedin diye mi vurdu
00 Yorumla- Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi