AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Erkek olduğunu unutma ipleri eline al kimseyi sallama onun baban olması tamamen tesadüf benim gözümde sadece nesil devam ettirmek görevlileri
Ben olsam sabah akşam yiyişirim babaya inat hauahuawhwauahawuahwu
Öyle birisi değilim bro
Sen yine iyisin dostum benim peder sen bunları hak etmiyorsun diyor
Aga be 😔
Napıcaz biz ya :/
Ölelim aga
Yok usta arkadaş edinelim bence 😂
Oda olmuyor kardeşim salla gitsin ya bıktım valla
yalan söylemeyi iyi öğrenirsen istediğin her şeyi yapabilirsin
O konuda iyi değilim babam anlıyor hemen
Muhafazakar ailenin kızı nin sevgilisi nasil oluyorsa gordugum kadarı ile erkeksin bide
Erkeğim ama kız muamelesi görüyorum resmen anasını satayım.
Üniversite iş hayatında bulursun koca oğlansin de babana
Üniversite düşünmüyorum, çalışıyorum ama çevrem de hep erkek var, kız olsa en azından tanışırdım.
Telefonunu fâlan karıştırmiyordur yani sosyal medyadan kız bulursun
Uyuz olursa bakıyor da ben siliyorum her şeyi gitmeden önce.
Ya da aile evinden gitmeyi bekle hem 20 yaşındaymışsın birazcık bekle stabil hayatın olsun zaten gerisi gelir
Ağa be erkeklerde çekiyormuş bunu hayırlısıyhayırlısıyla gelir kısmetin yanlış yapmandan korkuyordur
Beklemekten yoruldum, gitmek o kadar kolay bişi değil.
Hayattan zevk almıyorum ne yapsam olmuyor babam beğenmiyor güvenmiyor temiz kalpli iyi biriyim aslında ama olmuyor işte napcan 😔
Benimkiler ben üniyi bitirip bir süre çalıştıktan sonra evlenmemi sevgili yapmamı istiyor simdişimdi yapsam ölürüm herhalde
Benim babama kalırsa hiç yapmıyım daha iyi hiç muhabbetini yapmıyor tuhaf bir babam var, bekle diyor başka bişi demiyor neyi beklicem ya bekleyince kimse gelip tanışmıyo.
Knk babanda hakkı bir yandan günümüzde normal ilişki yok ki şimdi yaptın ee evlenecek misin 20 yaşında hyr büyük ihtimalle sevgili kalsanız sonuçta kızı seviyor olacaksın ellemek öpmek isteyebileceksin ilerisi de olabilir adam belki bundan korkuyor
Ama ben o zihniyetteki bir çocuk değilim ki amacım sevilmek idi 😔
Abilerim sevgili falan 26 yaştan sonra yaptı ölmedilerde yani bende senin yaşında sayılırım sorunsuz yaşıyorum
Bulursun daha gençsin gelir sevglsevgili
Ben şimdi istiyom ama ya yemin ederim sevgisizliğe alışamadım hayatım mahvoldu uyku düzenim bozuldu işlerim hep yarım yamalak.
Benimde öyle evde kalcam bu gidişle
Napacaz ya off bende evde kalıcam kesin
hadi ordan ya daha çocuksun gelmiş buraya babanı şikayet ediyorsun ksksksks git ilk buldugun kıza açıl kabul etmez ise diğerine açıl taki biri kabul edene kadar babani da hadi ordan et.
Bu sevgili manyağı sonradan görmeler beni irite ediyor.. Ne varmış bu sevgili işinde anlamadım gitti arkadaş! Kendi ayaklarının üzerinde dur, istediğini yap madem..
Yaani kardeşim bu sana kalmış birşey. Bir yere kadar sana karışablirler. Tabi bu birazda sana bağlı.
Sen onlara boyun eğdiğin sürece onların dediği olur. Yavaş yavaş karşı gel alıştır onları birden tepki verme ama. Zamanla değişecek bir şey bu.
Lan erkeklere de mi yapıyorlar bunu
Valla yapıyorlar.😔
güncellemeye bittim HAKANALSKALSNSKS
Çok mu komik?
Nasibimi bekleyeceğim yerine, nasibimi bulmacağım demelisin :)) bu hayat ve kızlar köşeye sinmiş erkeği değil, saldırgan ve istekli erkeği ön plana alır...
@yarakim kız olsa saldırgan olcam da yok işte ortamım olsa olurdu belki.
çok tuhaf ailen var
Tuhaf oldukları için psikolojim bozuldu zaten.
Yav dert ettiğin işe bak.. Sen kendini geliştir, okuluna veya işine öncelik ver. Hem fiziken hem aklen egzersiz yap, bol bol kitap oku.. Bir süre sonra onlar sana gelecektir..
@yarakim İşime gücüme bakıyorum zaten başka çarem yok ki
Ailenin fikirlerine düsüncelerine önem ver ama her zaman kendi yolunu kendin çiz. Birazda büyü fikren yok babam onu dedi bunu dedi.
Eşin umarım öyle olmaz
Nasıl yani anlamadım
Babana niye söylüyorsun her şeyi
Ortada bişi yok, söylemiyorum çünkü olmayan şeyi söyleyemem
erkeklerden korurlar genelde haklı olarak , sen kendini koruya bilirsin gece hayatı , uyuşturucu olmszsa tabi
Her şeyi ailene söylüyor musun?
Hayır, en son gizli bişi yaptım haberi yok babamın ruhu dahi duymadı 😂
Oda arkadaşım gelmişti uzaktan babam ona güveniyor idi onunla beraber gittik gezdik vs babamın gezdiğimizden haberi vardı da neyse 😂🤪
aynı şey bendede var peder muhafazakar kız arkadaşımı beğenmiyor istemiyor ama girdik bu yola dönüşü yok
Güvenme diyenler ya kendileri guvensiz tercübe böyle bir şey 😁 ön yargıya karşıyız
Babana söyleme buluştugunu
Kimse ile buluşamadım ki
Buluş işte
Kimse konuşmuyor benimle ve hep başka ilden denk geliyor, pes ettim bende olmuyor çünkü.
Babanin sana karismasina bu kadar müsade etme
Demesi kolay..
Senin elinde bu sen sustukca o daha daha karisir. Izin vermeyeceksin susmayacaksin ufak ufak şeylerde karsi cikmaya baslayacaksin sana uymuyorsa geliştireceksin sonra. Ya evden gideceksin ya da susmayacaksın sustukca ezilirsin
Susmasam da şiddete kadar gidiyor olay elimden kaza çıkarsa nolcak? Hayatım mahvolur iyice ya
sevgili yapmak flörtleşmek pek iyi birşey değil ki zaten nasibin seni elbet bulur onla da evlenip bi ömrü paylaşırsınız
hemde daha yaşın küçükmüş zaten , muhakkak bulursun birini 25yaşına gel hele bi şimdi işine okuluna bakmalısın bence
Merhaba kaç yaşındasın ki
20
Okuyor musunuz
Açık lise okuyorum
Son sınıfım ve ekstra çalışıyorum, CNC operatörüyüm
Okuldan ziyade kariyer yapacağım
Aslında okuyup ve iyi bir yere geldikten sonra hayatını yaşayabilirsin
şimdi sen diceksin ki bıktım şu yorumlardan diyeceksin...😊
Bende seninle aynı durumdayım
Biraz sabır her şey güzel olacak
unutma ki ailen seni gerçekten çok seviyor🌸
Okumak boş geliyor, ailem seviyor ama çok sıkıyor, ben pek umursamıyorum ama yine de moralimi bozuyorlar.
Hmm🙄
Düşünüp gelecem
Neyi düşüneceksin?
Çözüm
Çözümü yok bunun ya pes ettim ben😔
Ama öyle deme ben sana dedim ya
Istersen bana yazabilirsin belki çözüm bulabiliriz
Olur 😔
Gizliden çıkman lazım
Çıktım
Takip attım
Keşke bütün babalar böyle olsa
Ailenden bağımsız bir hayat inşa ederek
Bence akraba arası görücü usulü tek çare.😂😂
evden/babandan hemen uzaklaş kendi hayatını kur
Ayrılcan ailenden başka yerde yuva kurcan
Zor bir durum Allah yardımcın olsun
Nasip
Ailen muhafazarlığı yanlış anlamış olmalı
Kendi hegomonyanı oluşturman lazım ufaktan
Maddi imkanın varsa ayrı eve cik bence
Olsa yapcam durumlar karışık baya
baban doğrusunu yapıyor
Yazik sana )))
😔😔😔
İlk kez böyle şey duyuyorum 😳
Niye ya hep kızlar mı kısıtlanıyor sanıyorsun? Erkeği de var gördün işte
Hayatım zindan gibi mk
Yalnız değilim ozmn birde küfür etme
Safsin belki ondan Zindan etmisler hayatını
Evet saflık çok kötü bişi sesimi de çıkarmadım zamanın da olanlar oldu işte şimdi
Ayn Allah sabır versin sana
Amin ya 😔
yaşın kaç
20
kocaman adamsın kendi hayatını kur
Demesi kolay bro Türkiye de yaşıyoruz farkındasın dimi?
e nolmuş. iş bulup çalışcan. TR yi beğenmiyorsan abd ye git çalış
imkan olsa giderim zaten mk
imkanı sen oluşturacaksın
İnş
Gizli yapmayı öğren.
Nasıl olcak o çalışıyorum ve patronlarıma soruyor nerede ne yapıyor o diye ve hissediyo o an
O zaman isten cik ve baska sehire tasin?
@Shazam6 öyle kolay değil böyle şeyler para lazım para yok birikmiş.
1 2 ayligini kenera at sabret 2 ay sonra da cik git
Aynen. İşten çıkın. Çok saçma, patronunuz da saçma davranıyor. Kenara para atın ve işten çıkın. Bence evden de taşının.
Demesi kolay kardeş
Böyle yaşamanızdansa denemek daha mantıklı ama iş bulmak zor ama imkansız değil.
Riskli işler bunlar..
Öyle tabi ama yaşam şartlarınızdan memnun değilsiniz.
Benim babam da öyleydi
Babanın süzünden çıkma keke
Asıl çıkar isem kız bulurum
Nasıl yaa baban nasıl karışabiliyor kac yaşındasın
20 yasındayım, karışıyor vallahi ya nolcak falan diyorum şiddet hakarete maruz kalıyorum bunları görmemek için susuyorum, ona vurmak da istemiyorum napcam bilmiyorum.
Bana nasibini bekle arama böyle diyor, nasibimi aramaz isem beni nasıl bulsun ki? 30 yasına kadar böyle gidicem ben kesin.
Gizliden yürütsene hayatını herseyinemi mudahale ediyor
Tamam baban dogru söylüyor evet harama bulasmaman nasibini beklemen güzel ama bu senin tercihin herhalukarda seni baglayamazki
Gizli olmuyor işte ortaya çıkıyor, gizli yapamıyorum öyle yeteneğim yok😔
Telefonunu kontrol ediyorlarmı
Hep değil ama uyuz oldukları zaman evet
Çok şaşkınım gerçekten hani ben kızım bir nebze eywallah ama bir erkeğin bu sekilde muamele gördüğünü duymak beni sasirtti
Evet ya şanssız biriyim Allah kahretsin ölmek istiyorum artık ya sevgi de görmedim doğru düzgün annem babam ayrı babamla yasıyorum keşke ölsem ya ağlıyorum çoğu zaman..
Üzüldüm senin adına sıkma canını ama babana şöyle söyle bana nasihat edebilirsin ama mudahale edemezsin de ben dogruyu yanlisi biliyorum neladar zaptedersen okadar yaparim de
Bunu dediğim an kavga çıkar işte benden gizli bir şey asla yapma bozuşuruz dedi bana 😔
Ve bir şekilde de anlıyor gizli bişiler yaptığımı bıktım artık ya
Yaz bana yardim edeyim sana
Mesaj kutun kapalı
Actim
642 yazıyor Sonunda nickin o benim
Temiz çocuk ayağı yapıp kız tavlama taktiği, kaç tane düşürdün kardeşim :)
Ne alaka bro? Herkesi kendiniz gibi sanmayın.
Yaş kaç
20
Benin ailem de muhafazakar fakat benim birisiyle tanişmak veya kiz arkadaşım olmasini normal karşılıyorlar. Sonuçta yarın öbür gün evlenecegiz. Seninkiler izin vermiyorsa sende iyi oldugunu bildigin birisiyle görüşürsen yanlis işlere bulaşmayacağina inanıyorsan onlara söylemezsin.
İşte bu işi böyle kolay değil ki kimse anlamıyor beni
Mutlu olacağina nasil inanıyorsan öyle davran. Seni anlamiyorlarsa zorlama.
Off bilmiyom ya
İslami çerçevede tanışırsın biriyle ama sevgililik olmaz
@Darkness_Queen Islami çerçevede tanişmayi anlatabilir misin. Ben merak ettim bunu
@Darkness_Queen Yok aman kalsın
@Darkness_Queen Ben merak ettim bu durumu bilgilenmek istiyorum.
Birincisi neden kalsın ki? Demek ki sen sadece temas istiyorsun çoğunlukla. Evlendikten sonra bunları yapabilirsin görücü usulü de demiyorum İslami tanışmada kız yanında bir tanıdığı ile geliyor genelde babası abisi gibi sen kızla konuşuyorsun görüşüyorsun babası veya abisi de uzaktan arada sizi kontrol ediyor bu şekilde sorularınızı soruyorsunuz tanışıyorsunuz birbirinize yabancı olduğunuz için temas falan edemezsiniz. Bazı yerlerde kızın yanında arkadaşı annesinin gelebileceğini gördüm. Mesela kafede sen kızla karşılıklı tanışıyorsun sorularını soruyorsun vs. kızın yanında gelen kişi uzaktan kontrol ediyor sizi
@Darkness_Queen Peki senin daha önce bu bahsettiğin durum dışında bir erkekle bulusman veya sevgililik durumun oldu mu?
Hayır olmadı ben görüşmeye de gitmedim ki
@Darkness_Queen Aşırı komik bir durum ya kaçıncı yüzyıldayız mk ya
Başkan bir kizla küfürlü konuşman hoş değil. Kız söylediği durumu kalpten düşünüp ve ona uygun hareket ediyorsa bence saygı duyulmalı. Işin dini boyutuna bakarsak söylediği duruma ben katılıyorum. Günümüzde de aracilarla tanişan çok insan var. Bu tercih meselesi.
Ben tercih etmiyorum demek ki onun da bana saygı duyması şart öyleyse 😉
Saygi duyduğunu düşünüyorum kiz yorumunu ifade etmişti açiklamasini ben istedim.
O zaman sıkıntı yok, İnşAllah bulurum birini ya ama umudum kalmadı kardeşim kimseye yazmıyorum kimse de bana yazmaz, nasibimi beklicem başka çare mi var 🤗
Hayırlısı olur inşallah
İnşAllah
Ne bu lan babanla birliktemi yazışıyorsun skshsh
Kaç git o aileden ayakların üzerinde durmaya bak
Olur kafanı yorma
Ailemi silerdim
sevgili yapmana izin vermedikleri için mi? pauauhuahuhu yazık...
@isimsiz0088 muhafazakar bir ailem olduğu için:)
Olamazssonki zaten
Kız değilsin ki sen?
Adam anlamıyor işte
İsin zor