Nişanlım ailesini geçindiriyor?

Kardeşleri ve abi ablalarının her biri çalışıyor annesi emekli babası değil sanırım nişanlım 14 bin tl kazanıyor 7 binini ailesine harcıyormuş ve ben en başından beri borcunun olup olmadığını ailene karşı maddi sorumluluğunun olup olmadığını sordum yok dedi. Evin geçiminin kim sağladığını israrla sorduğum da böyle bir şey demedi dün araba kiraladık denize gitmek için 3 bine yakın tutmuş harcamalarımızı kısıtlamamız gerekiyor zaten ona bir şey demiyorum ama eşyaları almak için paran var mı dedim yok dedi sadece çamaşır makinesini önceden almıştı. Ya yapamazsan edemezsen diye sordum düşünme sen onları dedi. Benim babamda çeyizine başlaması için onun eşyaları halletmesini bekliyor. Ben ailesini geçindirsin istemiyorum yarın sorun yaşamak istemiyorum. Tapu arazisi falan bişey ödediğini söyledi evleri kendilerinin. babası emekli değil annesinin emekli maaşı varmış neden eve hala bakıyor nişanlım Abisi destek vermiyor ablaları hiç vermiyor neden ona yükleniyor yaa. Ailesi zaten evlenmemiz için yardım etmiyor herseyi nişanlım yapıyor sevgiliyken ilişki yaşadık ne yapcam ben ya birde diyor ki düğün de yaparız neyle yapacakmış pardon 😔

Nişanlım ailesini geçindiriyor?