Nnişanlım ve ailesi?

Merhabalar. Benim 4 yıl süren uzun bir ilişkim oldu. Fakat 4 yıl süresince üniversite okuyan bir öğrenciydim. Nişanlımın ailesi ailem ile aynı şehirde değil. 4 yıllık lisans sürecimiz tamamlayıp memleketime döndükten sonra nişanlım olan kişi bana sakız gibi yapıştı. İlla evlenelim! Sürekli hazır olmadığımı henüz daha sınavlarına gireceğimi söylesem de ısrarları üzerine dayanamayıp aileme anlattım ve aileler tanıştı. Şu an 6 aydır nişanlıyım Fakat ben nişanlanmadan önce kafamda netleştirmediği sorularım vardı ve her seferinde bana bunlar bahane ve sen beni istemediğin için bahane öne sürüyorsun diyordu. Nişan yaptık ve 6 aydır çok yıprandım çünkü altınımdan tutun düğün salonuma ve kalacağım eve kadar her şey muamma. Nişanlımın bana olan saygısı da azalmış durumda çoğu kez tartıştığımızda ben de onu istemediğimi söylüyorum o da bana gururun olsa halen durmazdın diyor. 3 ay önce ablası bizde erkeğim lafı geçer ve kendisi seni kaynananın evinde bırakıp şehir dışında çalışabilir sen de bu memlekette kalırsın dedi. Bunu kendisine söylediğimde ablasını engellemem gerektiğini söyledi her şey çok karışık Fakat nedense ben onun bitirmesini istiyorum çünkü manipülasyon yapıyor. Neyse gelgelelim sorun şu ki biz eşyalı eve çıkalım eşya alacak param yok dedi kabul ettim ailem de ses etmediler. Fakat ailesi altınlarını yapacak olmalarına rağmen sanki dünyanın tüm yükü nişanlımın omzundaymış gibi olmasından bu yüzden sürekli çalışıyorum sen evdesin gibi sözlerinden çok sıkıldım. Ne zaman arasam ya etraf kalabalık diyor ya da sonraki gün hiç aramamışım gibi Günaydın mesajı atıyor. Çoğu zaman onu bile yapmıyor neyse. Aileme asla tahammülü yok ve aileme küfür ediyor. Kendisi hiç bir sorumluluk almadığı halde ona söylenen şeyi aylar geçtiği halde yapmadığı halde benim ittirmemle olan bitende de bi sorun çıktığı zaman bana saldırıyor. Sanki kendisi çok çabalamış gibi en ufak pürüzde beni suçluyor. ben anlamadım prensesle mi evleniyorum? İkinci sorun da şu ailem dediler ki madem eşyaların yok bu. Aile de bize pek güven vermiyor ilgisizler ne yaptıkları belli değil dediler madem altınların var sadece en azından onları da tartalım dediler. Bunu duyan nişanlım aileme küfür etti ve benim canım çok sıkıldı bugün nişanı atacağımı onun ablasına söyledim ama sanki sıradan bir durummuş gibi davranıyorlar. Ayrıca nişanlım beni her tartışmada engelliyor. Eşya almayacağımız için en azından eşyalı eve çeyizlerimi götüreyim dedim bu sefer de ailesi diyor bizim memlekete çeyizlerini getir düğünden sonra burada bir ay kalın sonra gideceğiniz şehre götürüp yerleştiririz dediler. Benim de içime kurt düştü acaba bunlar çeyizi kendi evlerine götürüp çocuğu da şehir dışına yollasalar çalışmaya kim ne diyecek ki her şey beklenir bunlardan.

Son olarak nişanlım beni 2 yıldır sabah sabah aramamasına rağmen dün tartışmalı bir konu vardı diye sabah uykumdan uyandırıp bana bağırdı. Sizce ne yapmam gerekiyor nişanlımla iletişimimiz sıfır

Nnişanlım ve ailesi?