Bu aile ile sizce anlaşılır mı? Sevgilimi seviyorum, ne yapmalıyım?

24 yaşındayım 1.5 senelik bir ilişkim var yakında da nişanım olacak , sevgilimle beni eniştem tanıştırdı gibi bir şey oldu daha doğrusu işte bak böyle biri var ailem tanış diyordu sürekli.
bende tanıştım ve hiç sevgilim olmamıştı bir anda kendimi bir ilişkinin içinde buldum.
sevgilimle bir sorunum yok ama ne zaman ki ailesiyle tanıştım o zaman sorunlar başladı.

İlk annesiyle anlaşamadım tamam özünde iyi birisi belki ama hep benim dediğim olacak diyen birisi ve bir şeyleri anlatırken de yaparken de aman sevgilinin haberi olmasın diyordu. Neyse zaten bir süre bir tartışmadan dolayı kadınla hiç konuşmadım.

Babasına gelince bayramlarda arayıp konuşmak dışında hiç samimiyetim yok. hatta numarası bile yok bende.

neyse nişan sürecine bir şekilde geldik ama yine sorunlar çıktı..

bohça yapalım dediler tamam dedik bizde yaparız ama ben bohçayı yaptım bitirdim bana hâlâ bir bohça için gün vermediler hadi gidelim diyemediler..

bu sürecin başında ablamla kayınvalidem tartıştılar çünkü sürekli ödememiz var ödememiz var diyip sanki biz onlardan “ kız “ alıyormuşuz gibi davranıyorlar.. izindeyim 2 hafta bohçaya çıkalım dedi ablam kadın yok dedi , ee nişan yaklaşıyor ne zaman çıkılacak diyoruz ses yok. Bir ara bir gün verdiler sonra tekrar arayıp o gün eşim olmaz paramız yok dedi diyor.

ailesi aşırı cimri , vurdumduymaz.. dağınıklar.

sürekli bize sevgilimi kötülüyorlar. Ya düşünsenize babası ailemin yanında sevgilimin evi için şey diyor “ abisi hediye etti o evi ona “ iki kere ayrı ayrı yerlerde bu cümleyi kuruyor.

Abisi de bu arada en üst katta oturuyor yani bir ev onun bir ev kardeşinin olacak şekilde ayarlamışlar ve adam böyle söylüyor.

benim ailem kesinlikle ailesiyle artık muhatap olmak istemiyor.
ben sevgilime gidip artık ne anlatayım bilemiyorum. Tamam ikimiz birbirimizi seviyoruz ama ailesi çok zor insanlar…

Bu aile ile sizce anlaşılır mı? Sevgilimi seviyorum, ne yapmalıyım?