24 yaşındayım 1.5 senelik bir ilişkim var yakında da nişanım olacak , sevgilimle beni eniştem tanıştırdı gibi bir şey oldu daha doğrusu işte bak böyle biri var ailem tanış diyordu sürekli.
bende tanıştım ve hiç sevgilim olmamıştı bir anda kendimi bir ilişkinin içinde buldum.
sevgilimle bir sorunum yok ama ne zaman ki ailesiyle tanıştım o zaman sorunlar başladı.
İlk annesiyle anlaşamadım tamam özünde iyi birisi belki ama hep benim dediğim olacak diyen birisi ve bir şeyleri anlatırken de yaparken de aman sevgilinin haberi olmasın diyordu. Neyse zaten bir süre bir tartışmadan dolayı kadınla hiç konuşmadım.
Babasına gelince bayramlarda arayıp konuşmak dışında hiç samimiyetim yok. hatta numarası bile yok bende.
neyse nişan sürecine bir şekilde geldik ama yine sorunlar çıktı..
bohça yapalım dediler tamam dedik bizde yaparız ama ben bohçayı yaptım bitirdim bana hâlâ bir bohça için gün vermediler hadi gidelim diyemediler..
bu sürecin başında ablamla kayınvalidem tartıştılar çünkü sürekli ödememiz var ödememiz var diyip sanki biz onlardan “ kız “ alıyormuşuz gibi davranıyorlar.. izindeyim 2 hafta bohçaya çıkalım dedi ablam kadın yok dedi , ee nişan yaklaşıyor ne zaman çıkılacak diyoruz ses yok. Bir ara bir gün verdiler sonra tekrar arayıp o gün eşim olmaz paramız yok dedi diyor.
ailesi aşırı cimri , vurdumduymaz.. dağınıklar.
sürekli bize sevgilimi kötülüyorlar. Ya düşünsenize babası ailemin yanında sevgilimin evi için şey diyor “ abisi hediye etti o evi ona “ iki kere ayrı ayrı yerlerde bu cümleyi kuruyor.
Abisi de bu arada en üst katta oturuyor yani bir ev onun bir ev kardeşinin olacak şekilde ayarlamışlar ve adam böyle söylüyor.
benim ailem kesinlikle ailesiyle artık muhatap olmak istemiyor.
ben sevgilime gidip artık ne anlatayım bilemiyorum. Tamam ikimiz birbirimizi seviyoruz ama ailesi çok zor insanlar…
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
benim bir sözüm var.
EŞ ALMA AİLESİİ AL. ne demek aile ile anlaşamadın mı er ya da geç araya nifak tohumu girer cocukta olmus ıse ayrılık daha zor ve acı verıcı olur. aılesı ıle arayı ıyı etmeden veya ıyı olduklarına sen emın olmadan kendı hayatını yakma hem de aılenı yıpratma
Aramıza hoş geldin aşkım bende bu hadi ordan boktan süreçten geçiyorum yüzüğü atsam mı atmasam mı derdindeyim ne bok yapicaz ben bilmiyorum benim aklımda durdu..
Ya var ya bende bugünden beri onu düşünüyorum ama o kadar çok masraf ettim ki ya artık sevgilimi bile gözüm görmez oldu diyorum ki, bu saatten sonra bu yoldan nasıl dönceksin. Bir de öyle bir şey ki evin mutfak tezgahını , seramiklerini yaptırıyorum hoş mutfak dolaplarını değiştirmek istedim ona bile karşı çıktılar da neyse.. düğün bile istemediğim halde düşün. Beyaz eşyamı da kendim aldım kurutma makinesine kadar.. bodrum kat gt kadar ev vermişler bana gelip de evi var şükür diyorlar.. sırf bu zamana kadar seviyorum ediyorum dedim ama boğuluyorum resmen artık. Bugün eniştem babasını aramış demiş ki abi işte hani bohça için bir gün verilmedi kız bohçayı yaptı etti , adam alkol almış galiba bambaşka şeyler anlatmış gelmiş iki oğlunu kötülemiş.. ya nişan tarihimiz için bile demiş ki o gün yoğun olursak 2 gün sonrası olur falan bile demiş.. slğa bak ya ben organizyon tutcam , hediyeliklerimi ayarlıcam milleti çağırcam ama senin yoğunluğuna mı bakıcam.. pislikler ya yemin ederim ailesindem nefret ediyorum.
Babasına bile hürmetim kalmadı. Eniştem yarın sevgilimle konuşcak biz artık muhatap değiliz diyecek. Benim ailem katiyyen istemiyor artık bu işi zaten ne yapacağımı şaşırdım kaldım.
Gizliden çıkıp yazabiliyorsan bana özelden yazsana konuşalım valla bende daraldım ama sen neden kalkıp beyaz eşyayı aldın ki bacim neden öyle bir şey yaptın Allah aşkına ya bunların amacı bizi mi * ben anlamıyorum ki benimkilerde aynı bok sözlüyuz diye daha iş ciddiye binmemis zamanı gelince ev işi hallediceklermis ya sabır ya selamet
Sana mesaj atılmıyor beni takip et sen bir denesene
Takip ettim seni
Dur bende deneyim
Xp yetmiyor
Attım ben
benzer olayları ben de yaşadım, nişanı attık, mis gibi oldu 😂
anne istemezse yurumuyor acik ve net soyleyeyim
Kesinlikle olmaz
Başka ülkeye taşının
Zaten başka ülkede kucak açmış bizi bekliyordu , uçuk musun sen? Şehirler bitti ülke değiştiriyoruz
Aile etkisi büyük bizim ulke de şehir degistirmek kurtarmaz