Karım ve çocuğum çirkinliğim hakkında konuştular kendimden nefret ettim. Bu işin sonu ne olur. Alınganlık mı yapıyorum?

11 yaşında bıcır bıcır bi kızımız var cuma günü derste genleri öğrenmişler teyzesiyle annesine hevesle öğrendiklerini anlatıyodu. Annesi yeşil gözlü kendisi kahverengi gözlü olduğu için hep kızardı. Dersten sonra neden yeşil gözlü olmadığımı anladım çünkü babam öyle değil dedi. Teyzesi de fırsat arıyomuş gibi karımı övdükçe övdü beni de yerden yere vurdu. Annen hokka burunlu yeşil gözlü yüzü şekilli ay parçası gibi baban muşmula suratlı şekilsiz kara kuru adam Allah'tan çok çekmemişsin babana sadece göz rengin benziyo dedi. Kızamadım yan odadan duyuyodum ama bişey diyemedim haklıydı. Sonra canım kızım en yakın arkadaşım eşimle de ortak arkadaşımız olan Serdar dan bahsederek. Keşke serdar amca benim babam olsaydı yaa ne güzel olurdu hem yakışıklı mavi gözlü hem uzun boylu tüm arkadaşlarıma hava atardım dedi. Teyzesi bak kız senden akıllı iyi bari zekası da babaya çekmemiş dedi. Eşim saçmalamayın falan derken evden çıktım. Kızım daha çocuk kırılacağımı düşünmedi tabii düşünse yapmazdı ama karım neden kestirip atmadı bu konuyu ya da neden benim kocam yakışıklı ben onu seviyorum diyemedi. Her kelimesi beter etti beni ama o küçücük kızın keşke babam başkası olsaydı demesi hayattan soğuttu ve bunun üstüne onun gülmesi🤦‍♂️. Çok kötüyüm ama ona en ufak kötü his besleyemedim kendimden nefret ediyorum. Bu işin sonu ne olur? Ne yapmalıyım fazla mı alınganlık yapıyorum?
Karım ve çocuğum çirkinliğim hakkında konuştular kendimden nefret ettim. Bu işin sonu ne olur. Alınganlık mı yapıyorum?