Güncellemeler
+1 yıl
Bu çirkin suratı merak eden olursa atabilirim
Kaslı falan değildim spora başladım kas yaptım hatta bayağı iyi görünüyorum ama suratım iyi değil. Sürekli her ortamda rededildim. Bir kez bile hoşlandığım kişiler tanımak istemedi. Beğenmediler beni, kimse kimseyi beğenmek zorunda değil. Şansımı fırsat oldukça hep denedim. İleride belki olur dedim ama olmadı. Artık kabullendim kimse olmayacak. Üzüntüden aylardır kalbim sıkışıyor.. Gitmek harici bir yolum yok. Ölmek istemiyorum ama böyle yaşayamıyorum. Çözüm belli sanırım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hepsi senin pokunu yesin bunun için intiharmı edilir, bize yakışıklısın dedilerde ne oldu sap geldik sap gidiyoruz kadın milletini anlayamazsın onlar isterde ister, yakışıklı olsun kaslı olsun esprili zeki olsun zengin olsun aleti büyük olsun vs.. olsunda olsun ondan sonra nerde bir tırro var onun altına yatar o yüzden kadın için canına kıymaya değmez😉
Üzülmekten insan içine çıkamaz oldum
Takma kafaya ne ilk ne de teksin senin gibi düzinelerce var
Benim kadar çabalayan bir şey yapan yoktur
Bunu bilemezsin
Hicmi akıl yok sende belki şu an imkanların olmadigi için cirkinsin güzel oalnalr bir çok ürün kullanıyor sonra durumun iyi olunca kendi hayatina dair bir sürü şey yapicaks8n inan bana.
Durumum iyi. Bakım yaptın zaten her zaman
O canım.
O zaman canım
canım
Lan ne canimisi klavyeee yaa
Hshshs ben de bu ne diyor diyorum
canım dicektim canım alagiliyor
Bak bu s.. alak kelimesine neden canım diyor delirecem yaaaaa
S. aalaksin dicektim canım algılıyor a. mk uygulamsi
Düzeltme yapıyor kendince çok güldüm ya 😂
Allah seninde belanı vermesin öğlen 8gpen delirttiniz beni yaaaa
Hahahahah çok iyi ya gül geç amann
İşin kolayına kaçma, kendini benimse. çık bu kafadan!
Ohoo çok şey denedim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!