+1 yılYani haklısın Ben de aynı şeyle karşılaştım aynı muameleyi gördüm Bir de gerçekten kötü bir şey yaşayıp depresyona girdiğim bir dönemde oldu bunlar ve maalesef Hani iyileşsem bile günün sonunda o kadar çok dış güzellikle alakalı özgüvensiz diye Boğuldum ki yani Birden fazla yapan insanı etiketini artık kendin de kabul ediyorsun ve ben böyle bir insanım diyorsun ve bu Geçen dönem başında öğrendim bu durumu
Direkt olayı anlatacağım hoşlandığım biri vardı ama kendisi gerçekten kötülük yaptığı için benim hayatımda bir tık sıkıntıya sebep olmuş biri
Ben de tabii ikinci üçüncü neden olarak dış görünüşü sorguluyordum O süre zarfında hayatımda böyle çok fazla sayıda kız arkadaşım oldu birden ve 2 tane kız arkadaşından örnek vereceğim Bir de cidden dünyalar güzeli bir kız Hani cidden benim de çok hoşuma gidiyor Çok da iyi bir insan diğeri de hani güzel bir kız ama hani öyle Vay canına değil güzel bir kız ama yakın arkadaşımdı
Normalde 3 yıldır mesela aynı sınıftayız hiç muhabbetimiz olmamış bunlar bir işten sınıfa geldiler ve Hani atıyorum Sadece tipine önem veren insanlar birden bunlarla konuşmaya başladı ve ben o anda Gerçekten hayal kırıklığına uğradım
Özellikle çok çok daha güzel olan kızı muhabbeti saran bir kız değil hani muhabbet ettiğinde aslında bir tık boş olduğu da belli ama dış görünüş öyle bir etkiliyor ki insanlar boş muhabbete bile Okey oluyorlar Hatta rahatsızlık duysular bile bazı konularda ki bunu mimikleriyle belli etmelerine rağmen yanlarında kaldıkları bile oldu Cidden bu kadar çok belirlediğini Ben şok oldum bu durumun ve hani kendi üzerimden de bazı şeyler yaşandı çok kırıcıydı
Yapmamız gereken şey Sanırım gerçekten hiç kendimizi Özen göstermiyorsak Özen göstermek kendimize ait bir tarz bulmak başkalarına uyacağız diye onların giydiklerini giymemek mesela deri ceketi sevmezsin ama hani herkes daha böyle havalı gösteriyor diye giyinir Ama senin sevdiğin bir şey değildir sana yakışan ve aynı zamanda tarz olabileceğini düşündüğüm bir kıyafetle özleştirirsin kendini ve günün sonunda Herkes sana hayranlıkla bakar
Ayriyeten etiketleri gerçekten kopartıp istediğimiz gibi yaşamayı öğrenmemiz lazım Hatta o ortamdan çok bu kadar rahatsızlık duyuyorsan kendini de birazcık geri çek ve sadece hayatına odaklan Benim de anladığım bu mesela dün ben bir planlama yaptım tamam mı O kadar hani hayatından bıkkındım ki dedim hani artık kuralları uyuyacağım düzenle ilerleyeceğim diye ben bir de uyku problemleri de yaşıyorum Neyse 12.00'de uyudum uyku ilacıyla daha yeni kalktım ve planladığım 10 tane şeyden 2 tanesini yapabileceğim şimdi O yüzden eğer böyle de sıkıntılar çekiyorsan kendine yavaş yavaş bazı şeyleri düzeltmek için uğraşsan iyi olur ya Bunu da ben kendime Dipnot olarak düşmek istedim çok zor ya hani gerçekten 3 yılım neredeyse bu özgüvensizlikle geçti ve ben daha kendime yeni itiraf edebiliyorum her şeyin dış güzelliğe bağlı olduğunu00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Herkesin bir alıcısı vardır , aramıyorsan etraf abkamıyorsan soğuk veyabaniysen
ve çoğu kadın gibi akıl hastası ilişki uzmanlarından akıl alıp kendi aklını kullanmıyorsan
tanışmaya iletişim kurmaya hiçbir çaban yoksa.. sokakta kime baktığın belli olmasın diye gözlük takıyorsa , kimseyi duymamak için kulaklık takıyorsan , hoşlandığın bir erkeğin SURATINA gözlerine bile bakmıyorsan KİBİR EGO NARSİSTLİK içinde yüzüyorsan ozaman çoğunluğun başına gelen seninde başına gelecektir..Akılı olan bir kız hoşlandığı bir erkek varsa onla tanışmak için , onun seni görmesi için çaba gösterir.. birşeyler yapar çabalar vs vs aşk sevgi karşılıklıdır ! Kadın MAL gibi oturacak soğuk yapacak hiçbir çaba göstermeyecek , ERKEKler KÖPEK Olup zorla peşinden koşacak ! bu bir --YALAN-- ! bunu akıl hastası YANLIŞ ARIZA düşünceleri kadınlara pisslik ve kendileri arızalı akılhastası ilişki uzmanları AŞILIYORLAR ve ZEHİRLİYORLAR.
Aşk sevgi karşılıklıdır , aşk sevgi pizza değildir ! Pizzayı bile SEN sipariş edersin ama Türk kadınlarına MAL gibi oturun soğuk davranın , hatta bazı beyni yanmış kadınlar ve ilişki uzmanları erkekten kaçın onu tersleyin KÖPEK Olsun peşinizde koşsun gibi ARIZA PİSLİK toXic-zehirli düşüncelerle kadınları bol bol zehirliyorlar ama bu zehir nedense kadınların kulağına hoş geliyor ve zehirlenmeyi seviyorlar. Oysa ki abaaza olmayan "düzgün" bir erkek kendisine SAYGI DUYMAYAN , saçma sapan saygısız ukala egolu kibirli şımarık narsist hareketler yapan , ben prensesim karşımdaki erkek KÖPEK ve benim uşağım diye düşünen kadınlardan HİÇ HOŞLANMAZ, bakar ölçer biçer tartar ve kadının akıl hastası olduğunu görüp ondan uzaklaşır.. ya da dinsiz imansız modern medeni ahlaksız şehir hayatı yaşayan bir erkekse önce yatar kalkar sonra ayrılır vs vs.. kombinasyonlar çok.
Konu dağılmasın eğer sürekli aynı yerlere gidiyorsan , sürekli aynı insanları görüyorsan hiçç farklı bir şey yapmıyorsan , farklı yerlere farklı mekanlara gitmiyorsan , tanışmaya konuşmaya iletişim kurmaya hiçbir çaban yoksa ozaman hep aynı şeyleri yaşarsın (DeJavu). Hep aynı otobüse binersen hep ayn yere gidersin..
Tanışmaya sevmeye aşka çaban olsun ! etrafına BAK ! sana bakan bir erkek mutlaka vardır ama kadınların çoğu kibir eg0 ve NARSİSTLİK kötü düşünceler dolu oldukları için sürekli ben prensesim erkek KÖPEK zorla gelecek zorla tanışacak sanıyorlar ! Bu ülkede Tvde erekkeler sabahtan kaşama kadar aabaaza saapıık taacizcci kattill vs sayıp sövüyorlar. Düzgün bir erkek önce uzaktan sana bakar ama bilmez? sen evlimisin? sözlümüsün? sevgilin var mı? ya da o erkekten hoşlandın mı? direkt gelmez ve senden bir yeşil ışık bekler bir çaba bir elektrikb ekler fakat Türk kadınlarına verilen YANLIŞ ARIZA tavsiyelerle kadınlar beyin yakan yanlış arıza düşüncelerle hiçbir çaba göstermeyip erkeği aşalar şekilde kötü bakışlar atıp (hatta küfreder gibi ona bakıp, defol git der gibi) sonrada neden kims egelmiyor neden kims etnaışmıyor diyorlar.. nedeni insanca davranamamak ! etrafla iliglenmemek telefonla oynamak sürekli aptal gibi telefona bakmak, etrafta sana bakıp beğenen erkeğei görmemek ! çabalamamak..
Ayrıca seçtiğin erkek düzgün birimi? ahlakı dini imanı var mı? Bak ramazandayız.. bu ay bile alkol içip içip duruyorsa , gecehayatına cluba bara takılıyorsa , kötü alışkanlıkları varsa dikkat !!!
neyse özetle ÇABAN olsun , etrafa bakın iletişim kur konuşmay açalış merhaba dE ! birşeyler YAP (kadınların çoğu iletşşim kurmayı tanışmayı bilmiyor yabaniler MAL gibi soğuk yabani yaşıyorlar, çünkü bu okulda öğretilmiyor İNSAN olmak gerekiyor) ..
Etrafta söylenen konuşulan bir gerçek vardır.. NEDEN yakışıklı erkeklerin yanında çirkin kızlar oluyor? diye.. bu konu hep konuşulur.. CEVABI = Çaba.. Kendini çok güzel zanneden ve öyle gören kibirli eg0lu şımarık soytarı arıza kızlar hiç çabalamazlar erkekelre saygıları yoktur ama biraz daha az güzel olan bir kız karşısındaki hoşlandığı erkekle tanışmaya çabalıyorsa ozaman o istediğini sonucu MUTLAKA elde eder. En azından zaman kaybetmez, zamanı boşa harcamaz.. sevdiği erkek için 1 adım atar birşeyler yapar ve o erkeğin iglisiçeker başkışırlar konuşurlar iletişim kurarlar ve sonuç alırlar. Ama ben çok güzleim diyen aptal kızlar sürekli BEKLERLER , sürekli BEKLERLER , erkekler KÖPEK olsun DURUP DURURKEN ayağımıza gelsinler.. bu nedenle otür kızlara sürekli aldatan kandıran yalan söyleyen yüzzsüzz iittt naamussuz dinsizz utanmaz kötü huyları olan erkekler ZORLA gidip tanışırlar.. çünkü o erkekler bunu herkese yapıyorlar.. o kendini çok güzel sanan kızın bir özelliği YOK? erkeğe çağırmamıi erkek kendi durupduruken gelmiş? herkese gider utanması sıkılması yok :-)) bunu biz erkekler zaten biliyoruz ! ve bence çok önemsediğimiz bir konu bu.. sevmeye aşka tanışmaya çabası olan kız ve çabası olmayan kendini prenses sana ukala şımarık egolu kibirli kızlar.. NEyazıkki buülkede kadınların çoğu hoşlandıkları erkekle iletişim kuracka beyne sahip değiller korkaklar ezikler acizler.. oyüzden sokakta sosyal hayatta ANCA KÖPEKLERLE ve KEDİLERLE konuşabiliyorlar. Türkiye kadınlar sadece yaşlı teyze olduklarında "merhaba" deyip bir erkekle havadan sudan konuşup muhabbet edebiliyor.. ozaman İNSAN oluyorlar.. bak etrafına teyzeler amcalar tanımadıkları insanlarla hemen merhab adeyip sohbet edip havadan usdan konuşuyor.. Çünkü içlerinde artık EGO KİBİR UKALALIK ŞIMARIKLIK NARSİSTLİK YOK.. sadece iletişim kurup konuşmak istiyorlar.. vs vs310 Yorumla- +1 yıl
Aslinda herkes ego ve kibirden yapmaz bazı insanlar adım atmakta zorlanıyor ama dediklerine biraz katılıyorum duzgun erkek bulmak içim kadının adım atması gerek bana adım atan erkeklere bakıyorum hepsi çapkın Yani zaten aynı anda 2 3 dikkatini çekecek kadına yazilabilen tipler Peki doğru erkeği nasil bulacağız biz adım atalım desem biz adımı da yanlış kişiye atariz ahahahw yani doğru olduğunu nasıl anlayabilirim nasil adim atabilirim gerçekten denemek istiyorum bunu farkettim ki bana gelen erkeklerin birçoğu duzgun degildi gerçi adım atmakla bitmiyor ilişkiyi devam ettirmek ayrı mesele
- +1 yıl
@_Kirikkalplerduragi Ben sana git sen tanış zorla erkekle konuş demedim.. Diyorumki Çabala birşeyler yap ilgilen ONA BAK GÖZ TEMASI KUR , karşılıklı ilginiz olsun ve ozaman düzgün bir erkek senden yeşil ışık görüyorsa bir çaba görüyorsa gelir sohbet eder birşeyler sorar konu açılır konuşur sohbet edip tanışırsınız bu budur.. Yoksa karşındaki erkek bilmez? sen evlimisin? seözlümüsün? sevgilin var mı? senden bi çaba bekler.. Feministler ve akıl hastası ilişki uzmanları tarafından Etrafta gazlanan erkek modeli , durup dururken korkusuzca senün üzerine saldıran erkek modeli düzgün erkek DEĞİLDİR ! sen çağırmadan sen ona bakmadan hiçbir çaban olmadan sana gelen bir erkek her kadına ZORLA gider? senin bi özelliğin YOK sen klmsin nesin? nedereden bilsin? çaban varsa bakıyorsan karşındaki erkek düzgünse senden mutlaka "YEŞİL IŞIK BİR ÇABA" bekler.. utanmazsa egolu şekilde üzerine saldırmaz ama sana bol bol bakar uzaktan vs vs
- +1 yıl
Evet ama yeşil ışığı her erkek bekliyor ben hiç ışık almadan giden pek erkek görmedim. Kendi yaşadıklarımdan örnek vereyim ışık veriyorum mesela gerçekten hoşlandığım için geliyor konuşuyor açılıyor ama devamı gelmiyor yüz verene madara çaba gösteriyor sanki yüz verince geri çekilmiş gibi oluyor ki gerçekten hoşlanan biri bence böyle davranmaz. Yani çok fazla insan tipi var birde yüz vermediğin halde seni elde etmeye çalışan var iste sonra bir şans veriyorsun iyi biri olduğunu düşünüp sonra sen ona ilgi gösterince o bu sefer degisiyor bunun sebebi nedir ben bu insanlardan dolayı iliskilerden soğudum ama insanın sevgiye birliktelige paylasima ihtiyacı olduğunu dusunuyorum bi ömür yalnızlık zor bana göre. Duzgun birini bulmak büyük şans gerçekten sevdiğini düşündüğüm birkaç kişi öldü onlarınki bile sevgi değil takintiydi mesela sonradan başımdan atamadım ki sevgili değildik
- +1 yıl
Her bir cümlene katılıyorum. Ayrıca şunu da eklemek istiyorum. Bazı kızlarımızın kriterleri ağrı dağına ulaşmış ki bunu karşılamayan erkekte yetersizlik duygusunu da aşılıyorlar. Bunlardan birisi de benim. Bitmek bilmeyen istekler bunlar en başında maddi ve fiziksel şeyler. Son yıllarda en çok konuşulan boy tartışması 1.90 alti erkeklerin erkek olmadığı gibi söylemler. Erkekler artık günden güne çekimser. Feminist söylemler yüzünden erkeklerin günden güne prenseslesmesi ve birçok neden. Artık ürkütüyoruz. Birileriyle konuşmaya beni aşağılar mı ya da beni tacizci damgası vurur mu. Sosyal çürüme başladı toplumuzda.
- +1 yıl
@_Kirikkalplerduragi "geliyor konuşuyor açılıyor ama devamı gelmiyor" Bunu birtek nedeni olabilir.. SEN ! Seni dışarıdan beğeniyordur ama gelip konuşunca ona UYMADIĞINI o erkeğe TERS hareketlerin tarzın yaşatın olduğunu farkediyordur ! bu ÇOK ÇOK ÖNEMLİ bir DETAYDIR ama kadınlar "BEN ÇOK GÜZELİM HERKES BANA YAZIYOR ASILIYOR vs HERKES BENİ SEVMELİ" mantığında yaşıyorlar (genel konuşuyorum) Eğer karşındaki erkeğe SAYGIN YOKSA , karşındaki erkekle saygısız ukala egolu kibirli narsist konuşuyorsan ya da eğer fazla SOSYETE takılıyorsan tarzın prenses tarzıysa (elini sıcak sudan soğu suya sokmayan , hiçbir zorluk görmemiş tamamen vampir gibi erkeğe yüklenen ve herşeyi erkekten bekleyen vs vs) ozaman seninle tanışınca o erkek için gereksiz ya da YANLIŞ insan olduğunu farkedip senden uzaklaşırlar !.. Demekki bu kız benim kafamdaki aradığım kız şekline UYMUYOR , dışarıdan güzel ama kafasındaki düşünceleri benle ZIT ! diy eüdşünüyor olabilirler karşılaşltıkların.. Bu durumdaysan bu ciddi bi rSORUN , kendini düzeltmen gerekir ama bunu yapman için şu an içinde bulunduğun RAHAT ortamdan RAHAT tarzlardan biraz dah ahlkın içine karışman prenses gibi yaşamaman gerekir.. vs vs senin hakkında fazla detayı bilmiyorum oyüzden genel yorumlar yapıyorum.. ama özetle bir erkek gelip senle tanışıp sonra soğuyorsa ve bu durum SIK SIK oluyorsa SENDE BÜYÜK BİR SORUN VAR..
- +1 yıl
@Asilade Bende aynen bunları yazıyorum ama kadınlar nerede AKIL HASTASI pislik ilişki uzmanı ARIZA tip var onları dinliyorlar ve erkeklere karşı abuk sabuk hareketler yapıyorlar.. kendi akıllarını kullanıp doğal normal davransalar her şey güzel olacak belki? KAdınlara bu saygısızlıkları arızaları yaptıran sosyal medyada internette izledikleri saçma sapık boktan videolar ve kendileri tımarhanelik ilişki uzmanları femnist kel gay vs tipler.. kadınlara akıl verenlerin çoğunun kendi ilişkisi YOK yalnızlar evli bile değiller ama kadınlara feministlik ukalalık saygısızlık prenses olmayı ve erkeğe saygısızca davramayı böyle yapıncada ÇOK DEĞERLİ KADIN olacakları konusunda YALAN YANLIŞ düşünceler aşılıyor.. bilemiyorum çoğu kadın böyle artık akıl hastası gibi hareketler yapıyorlar.. Bu bir proje bence ! Türkiyede aile yapısı ve insan ilişkilerini yoketmek için VIDEO'lar çekip kadınları gazlıyorlar.. aslında baist bir konu değil bu , 1-2 ilişki uzmanı değil hepsi kadınlara erkeklere karşı GAZZZ veriyorlar.. bu bir proje bence ! Türkiyede insan ilişkilerini yoketme projesi
- +1 yıl
Bazı erkekler kadinlari hedef olarak görüyor elde edince soğuyor. Taktiklerle zaten iliski yürümez ki ben nefret ederim doğal biriyim kasmam prenses davranışlarım yok benim sorunum bana gelen erkekler zaten bana uymuyor Yani bende bana ölseler bilseler keske demiyorum genelde uçarı kaçarı tipler oluyor ben kendimi uzak tutarım bir noktadan sonra onlarda uğraşmak istemez sorun zaten duzgun birileriyle tanısabilmekte . Bizim ülkemizde insan ilişkileri çok toksik herkes gurur peşinde ve zamanla Bende oyle oldum çünkü insanlar egoist bencil iletişim kurmuyorlar kendilerini haklı görüyorlar böyle insanlarla karsilasa karsilasa ister istemez onlardan birine dönüşüyorsyn maalesef cogu insan da sevgi falan istemez beklentilerini karşılaşmak ister neden kendimizi kullandiralim mantığıyla da duvar orersjn cevrene herkes jyi niyetli durust değil
- +1 yıl
Kadınların sorunu genel olarak ilgi bağımlısı olmak herkesten ilgi alirlar ama gerçekten birini sevip aşık olursa adım atar da çabalar da ama karşıdaki erkek aynı duygular içinde değil ise ona itici gelir. Kadinda der ki iste değer verdiğim için oldu. Ki ben aldatmayan erkek görmedim yok denecek kadar azlar maalesef buda insanı ilişkiden soğutuyor kendini kapatıyorsun zarar görmemek adına bu da mı kibir alakasi yok bence
- +1 yıl
@Asilade ama birsey diyim mi o tarz kızlar daha cok ilgi görüyor nedeni de erkeğin egosunu zedelemesi maalesef durum bu tek taraflı bakmayın erkeklerde eğlence arıyor kendine ciddi ilişkiler kalmadı herkes birbiriyle dalga geçiyor gönül eğlendiriyor toksik toksik lişkiler. Ben kaç erkekten duydum kolay elde edince soğuyorum aslinda aşk diye birsey yok elde edene kadar takıntı oluyor vs vs dışarıdan çok duzgun sandığım kişi bile sevgilisini aldattı kabul etmiyor cokta duzgun biri gibi duruyor soyle bir ortamda kimseye güven olmaz kadın erkek diye ayırmak nefret kusmak yanlış insanlar dürüst ve net degiller. Dürüst ve net olunca fa insan yerine konmuyorsun acikcasi hep boyle kafa karıştıran olduğunda değer goruyorsun insanoğlu nankör kimse iste sevgiden falan bahsetmesin bosuna karakterden buradaki soruyu yazan kız haklı gayet dış görünüş önemli sadece trk başına yetmiyor çirkin biriysen zaten geçmiş olsun 5 10 luk erkeğin 7 10 luk sevgilisi de olsa aklı 10 10 luk kizda kalıyor erkek ortamına da çok girdim erkekleri de gayet tanıyorum en efendileri bile böyle evliliğe gelince iş ciddi olabileceği güvenilir birini arar ama aklı yine 10 10 luk kizda kalır maalesef kadinlarda o yok yani iliski uzmanları genelleme yapıyor cokta haksız degiller erkeklerin birçoğu böyle
- +1 yıl
@_Kirikkalplerduragi
Seçtiğin erkek ALLAHsız dinsiz modern medeni ahlaksız kapitalist şehir hayatı yaşıyorsa ozaman hep aynı DEJAVU'yu yaşarsın.. sorun seçtimiz ve tanıştığımız erkekler / kadınlar.
ALLAH'ı kitabı dini imanı ahlakı takmayan kimseyi takmaz ve kendini düşünür , sadece kendi çıkarı için yaşar..
işte Ramazan başladı ! daha 1gün bile sabahtan akşama kadar ALLAH'ın emri ve rızası için
aç durmayıp kendini tutamayan içsel gücüyle kenini kontrol edip nefisini olamayan , aldtamadan kandırmadan yalan söylemden durabilir mi? HAYIR..
Kimi seçersen başına gelecekleri sen belirlersin.. ve buülkede ben Müslümanım iyi insnaım diyenede DEĞİL ! neler yaptığına bakılır.. namaz var mı oriç var mı zekat/sadaka var mı ahlaklı mı vs vs vs.. Bardan clubdan alkolik mekanlarından insan bulup ya da internetten maddi durumu iyi zengin erkek bulup sadece PARASINA göre erkek seçenler sonra gelip burada ağlıyorlar (genel konuşuyorum) .. kendi düşüne ağlamaz! ne ekersen onu biçersin..
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzellik algısına uymak zorunda değilsin. Ancak kendini güzel hissetmiyorsan bunu değiştirmek için bir şeyler yapmalısın. En azından ben böyle düsünüyorum.
Benim dişlerim çarpıktı. Bir sevgilim oldu ve dişlerin çok çarpık neden böyle dedi. Alışmıştım görüntüsüne ama o sevgili bana öyle diyince üzüldüm. Ayrıldıktan sonra diş teli taktım 1.5 sene.
O 1.5 sene içinde başka birisiyle görüştüm. Bana sivilce izlerimi sordu, "cildin neden böyle" diye. Onu da kafaya taktım. Düzeltmek için o fark etmeden çabalayıp durdum. Sonunda onunla da ayrıldık. İlk işim dermatologa gitmek oldu. Şükür TCA Cross dedi, fraksiyonel lazer +prp dedi. Yeni girdiğim işimdeki maaşı bunlara yatırdım. 1 sene içinde bunlar da düzeldi. Artık güzel gözüken bir kızdım.
Başka sevgilim oldu adam sabah aksam spora gidiyordu. Yakısıklı adamdı. Her yeri kaslı falandı. Bana da aşıktı. Ama bencil ve kıskançtı. Dayanamadık ayrıldık. O adam bana popon yumusacık dedi. HAYDDİİ BUNU DA TAKMADIM MI KAFAYA... O adamla da ayrılır ayrılmaz spor salonuna attım kendimi.30 yaşına giricem 2024 kasımda. Dişlerimi düzelttim, cildimi düzelttim, saçlarımı uzattım, boyattım, dolgumu da botoksumu da yaptırıyorum. Güzel bir işim de var. Tüm bu lafları eden ve beni tüm bu işlemlere zorlayan adamlar geri döndü. Yazdılar, eklediler, yürüdüler. Ama şunu fark ettim, bu adamlar beni hiç sevmemişti.
Bugün bir sevgilim var. Afedersin tuvaletten çıkarım adam kokusundan bile iğrenmez. Sifonu çekmeyi unuturum dalga geçer kendi çeker. Yüzümde sivilceler çıktı stresten 7 kilo aldım. Adam bana her halinle güzelsin. Verirsen verirsin vermezsen de üzme kendini dedi. Sevgi sevilmek tipinden görünüşünden çok daha farklı bir şey02 Yorumla
Soran+1 yılSevildiginizi bildiğiniz için kendinize güveniniz var benim gibi birini anlamazsınız bende kendimi geliştirmeye çalışıyorum spor yapıyorum ama yetersiz hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi bir sürü insan tanıdım. Tanıdığım insanlar bana kendimi yetersiz hissettirdi. Seni seven birisini bulduğunda, senin kendinde beğenmediğin şeyleri o kişi beğendiğinde sen de kendi bu kötü özelliklerine üzülerek bakmayacaksın.
Ama bana kalırsa kendinde rahatsız olan şeyleri mezun olduğunda para kazandığında düzeltebilirsin. Ben diş teli taktığım için çok memnun kaldım. Sivilce izlerimden de kurtulmak bana kendimi iyi hissettirdi. Bir kız arkadaşım burnunu yaptırdı memnun kaldı. Aynaya bile bakamıyordu. Hiç sevgilisi olmuyordu kendisini beğenmediği için sevilmeyeceğim sanıyordu. Burnunu yaptırdı çok da güzel oldu. Kız serildi serpildi. Her şeyi değiştir demiyorum. Siman değişmesin asla. Aynaya bakıp başka birisi oldum diyecek kadar değişme. Ancak sevmediğin şeyleri güzelleştirmeye de kötü bakma asla. Yok sen doğal halinle güzelsin diyenlere de kulak asma. Sen kendini nasıl seveceksen kendini ona ulaştır
+1 yılBebişim bana da güzel diyorlar ama hiç seven olmadı beni 😀 arkadaşlık konusunda da güzelliğe çirkinliğe göre arkadaş edinen yok. Yani bunun güzellikle alakası gerçekten yok. Güzel olman için sarı saçlı mavi gözlü olmana gerek yok. Sarışın mavi gözlü kızlar güzeldir gerisi çirkindir diye bir şey yok. Sen kendine göre öyle gelebilirsin ama çevren de illa ki vardır güzellik algısı tam sen olan. Ama söylememek için birçok sebep olabilir. Misal ben burada ne kadar çok enerjik gözüksem de gerçekte tanımadığım insanlara karşı sert bakışlara ciddi duruşa sahibim. Çok sessiz sakin gözükürüm ama hiç öyle biri değilim. Bir kez kendi yansımamı telefondan gördüm ve bende olsam kendime bakmam aslında ya dedim. Mizacın olur konuşma tarzın ilgi alanların vs insanları çekmeyebilir... belki de aslında çok güzelsin ama bu duyguları bilmediğin için öyle hissediyorsun. Çünkü birisi vardır hayatında ya düşüncesi ile güzel veya yakışıklı insanlara da kimse pek yanaşmıyor. Umarım anlatabilmişimdir. Biz kadınlar olarak hep güzeliz bebeğim üzülme sen oyy 🫂👸🏻💖
11 Yorumla- +1 yıl
Bebiş başın sağolsun 🥹🥹 öyle de söyleme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin değilsin emin ol hiç kimse çirkin değil sadece herkes farklı güzel
11 Yorumla
Soran+1 yılKesin öyledir
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBence bakım yapın spor yapın
00 Yorumla
+1 yılEvet çirkin kızları sevmiyoruz erkekler olarak. Güzel bir kız vardı üniversitede bütün erkekler ona çok iyi davranırdı , bir tane de çirkin bir kız vardı kimse yüzüne bakmazdı. Bence de karakter önemli ama bu sadece etik. Etik zaten olması gerekendir ama olan her zaman başka birşeydir. Etik olanı herkes söyler ama uygulama kısmı çok daha zordur. Mesela iyi kalpli olanı , güzel olana tercih etmek etik bir davranış. Ama iyi kalpliyi seçince güzel olanı elimizden kaçırmış gibi hissetmek daha büyük bir kayıp gibi geliyor. Onun yerine güzel ve kötü kalpliyi elde edip sonradan iyi kalpliye çevirmek istiyoruz. Böylece elimizde hem güzel hem de iyi kalpli bir kız olmuş olur diye hesap ediliyor. Ben de herkes gibi güzelliğe bakıyorum yanında da karakteri güzel olursa tadından yenmez. İçinde neler hissettiğini harfi harfine biliyorum çünkü aynılarını ben de yaşıyorum. Fakat bu tarz bunalımları kendi içimde yendiğim için artık huzurluyum. Çirkinsem bu beni görenlerin problemi diyorum ve olaya farklı ve komik tarafından bakıyorum. Aslında çirkinlik bizim değil , bizi görenlerin laneti. Kendine iyi bak.
12 Yorumla
Soran+1 yılİlk cümle gibi düşünüyor erkeklerin %90 ı zaten bazıları yok dış görünüşw bakmam falan diyor ama koskoca yalan
- +1 yıl
Uzun uzun açıkladım işte sebebini.
- Güzellik & Bakım konusunda 911 cevap paylaştı.
+1 yılGüzellik algıları çok değişti. Mesela dikkat edersen erkeklerin genelde dudakları büyük ve etli olur, kadınların değil. Kadınsı bir özellik değildir bu, tamam dolgun olur ostrojenden dolayı ama kalın ve büyük olmaz. Kadınlar da erkekleri etkilemek için dudak dolguları yaptırmaya başladılar. Topuklu ayakkabıyı da ilk erkekler giyerdi mesela, karşı cinsi etkilemek için değil ama statülerini göstermek için.. Sonra topuklu ayakkabı giymek de kadınlara özgü oldu.
Kadınlar bunu bilerek yapmıyorlar tabi ki şu an olduğu gibi medyadan vb. karşı cinse benzeme fikri empoze ediliyor. Belki empoze edenler de bilerek yapmıyor, bu görüntüleri paylaşan, genç kızları özendirenlerin vb. bunları bilerek yaptığını düşünmüyorum. Sadece genel olarak herkes yapmaya başladığı için yapılan bir şey..
Bence kadınlar erkeklere benzemeye çalışmamali. Erkekler de kadınlara benzemeye çalışıyorlar, onlar da bilerek yapmıyor. Sinek kaydı tıraş, bebeksi pürüzsüz cilt, yuvarlak büyük kalça (egzersizle elde edilebilir), makyaj yapan dahi var.. Bu da hem kadın hem de erkeklerin güzellik algısını değiştiriyor. Mesela sakallı erkek sevmeyen çirkin bulan kadınlar da var. Erkeklere de yuvarlak büyük kalça hiç yakışmıyor ya. Erkek dediğinin g*tü küçük olur. 😅😅
Bence değişen güzellik algılarına uymak zorunda değiliz. Uymaya çalışırsak, onu takip etmeye çalışırsak ohoo işimiz var. Seda Sayan gibi güzel ama tanınmaz hale geliriz. 😅 Sen zaten çok güzelsin.
19 Yorumla- +1 yıl
“ Topuklu ayakkabıyı da ilk erkekler giyerdi mesela”
Feministlerin internette uydurduğu böyle saçmalıklara inanarak erkek tavlamaya çalışırsanız betanın betası en kalitesiz sünepe gibi erkeklerle çıkarsınız. Hatta tamamen yalnız kalma riski işe bile karşı karşıyasınız - +1 yıl
@Aydın_Genç yalnız kalmamla internette duyduğum yalanlara inanmam arasında bir korelasyon kuramadım 😆
- +1 yıl
@socratesx bence de ya popiş çalışıp durmasınlar 😅
- +1 yıl
Konu sahibi kendi yaptığım yorumu kaldırmış. Ben davranışlarında sorun olduğunu düşünüyorum. Tipinde değil
Soran+1 yılaydın genç çünkü yazdığın yorum mantıklı değildi bir de gelip tanımadan davranışıma laf söylemeye kalkman tam komedi eğer davranışımda sıkıntı olsa o kadar yorum içinde sadece seninkini neden kaldirayim
- +1 yıl
Mantıksız bulduğun şey sana göre mantıksız. İnsanların konuşmasına bile tahammül edemeyen biri hiçbir şeye tahammül edemez. Ben senin neden sevgilin olmadığını konuşmalarından, davranışlarından az çok anlayabiliyorum. Lan tiple fizikle alakalı olsa şişman ve türbanlı kızlar sevgili yapamazdı. Şişman bir kızı yakışıklı erkekle el ele gördüm bir başka zaman. Yine okuduğum üniversitede kaslı ve yakışıklı bir erkeği şişman bir kızla gördüm.
Yüzü sivilceli tıfıl hobbit gibi bir kızı Kadıköyde yakışıklı bir erkekle el ele gördüm.
Biz erkekler siz kızlar gibi acımasız değiliz bu konularda. Tipe bakmıyoruz o kadar. Karaktere, erkeğe duyulan saygıya, erkeğe ne kadar itaat ettiğine, sevgi duyduğuna bunlara bakıyoruz. Senden olmaz. Bak tipini görmedim ama karakterinden soğudum. Bence bol bol kişisel gelişim kitapları oku. Emin ol aşk hayatın iyiye gidecek. 1-2 tane okuyup bırakma ama. 8-10 tane oku. Daha fazla oku. Güzel kitapları oku. Etkili iletişim, ikna, beden dili tonla bir sürü güzel kitap var.
Oturduğun yerden her şeyi tipine bağlaman tembellikten başka bir şey değil. Miskin bir garfield gibi davranıyorsun. - +1 yıl
@Aydın_Genç sen burada bir kimsenin neden sevgilisi yok onu anlayamazsın öyle bir şey diyemezsin haddini bil.
Soran+1 yılBana tahammülsüz diyip önyargılı olmanız beni ne kadar tanıyorsun da karakterim ile yorum yapıyorsun hadi geçtim zamanında kilolu kişiyle de konuştum adam sürekli zayıf olduğum için kilo al diyip duruyordu sonra bir benden kısa boylu biriyle konuştum adam vampire benziyorsun diye dalga geçti hani dış görünüşe bakıyor ya kızlar. Keske bu kadar da kırıcı olmasanız keşke tahammülsüz biri değilim aksine çok anlayışlı biriyim ama maalesef çok önyargılı birisiniz artı kırıcı da bir insansınız şahsen
Gizli Üye(25-29)+1 yılInan bana var yaa 1 yıl önceki ben kadar özgüvensiz olamazsin hiç bir zaman fotoraf çektirmedim ailevi fotom bile yok yalandan başım ağrıyor diyip odama gidiyodum ağlıyodum kendimi çikrin buluyorum diye, hep beni kardeşimle kiyaslarlardı o daha güzel diye inan bana insanın kendisini sevmesi ona o kadar güzellik ve aura veriyor ki ben bunu deneyimledim mesela ben yoldan gecerken bir kız gormüşdum hiç guzel değildi ama onun durusu stili özgüveni aurası insana hayran bırakıyodu istemsizce özendiriyodu bence sen de kendine güvenip en azindan olmasan bile özgüvenli olmaya alıştırsan zamanla düzelir hiç olmasa bile kendini seversin guzellik algılarina uymak zorunda değilsin onlar bir ilizyon o fotodakiların bile yüzlerinde estetik var dolgu var özendiğimiz insanların yüzlerinde filtre var programlarla yüzlerindeki lekeleri izleri siliyolar fotolardan yani böyle aslında uzun yazmazdım ben asla ama o kadar kendimi hiss etdim ki bu soruda uzun yazmak istedim işte böyle hersey kendine inanmakla kendini olduğun gibi sevmekden geçiyor ne olursa olsun kendine güvenmekden geçiyor.😊😊
00 Yorumla
+1 yılToplumun güzellik algısına uymak zorunda değilsin. Güzellik görecelidir. Dış görünüş insanlar için çok önemli. Önemli değil diyenlere inanma. Ama sırf insanlar seni beğenmiyor diye kendi yüzüne yaratılışına küsmememlisin. Hayatta daha önemli şeyler var. Ama eğer çok rahatsızsan bu durumdan yapabileceğin şeyler var. Gerçi bakım edebiyatı demişsin ama... Giyim tarzını değiştirebilirsin. Saç şeklini. Dolgu botoks, ipek kirpik , makyaj yapma stilin vb şeyler değiştiriyor insani biraz. Ben mesela normale göre biraz kiloluyum insanlara böyle geliyor. Ama fitness yapmaya başladım zayıf minyon bir şey olmasam bile vücudum o kadar şekillendi kaslandı ki. Kilolu olduğumu düşünenler dahi harika diyor şu an. Bunlar örnek sadece estetik dışında yüzünü değiştiremezsiin ama ufak tefek dokunuşlar yapabilirsin. Ama herkes aynı yaratılmadı çoğunlukla aynı değilsin diye kendine haksızlık etme. maalesef erkekler böyle düşünmüyor ama önce sen kendini sevmelisin yoksa kimse sevmez. Umarım bu düşünceden kurtulursun sırf dış görünüş için hayatı kendine zindan etme. Seven her türlü seviyor dış görünüş için drğil ❤
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılGüzellik görecelidir ve sen sana göre çirkin olabilirsin ama bir başkası seni güzel görebilir 👍 güzel görmek birazda güzel bakmakla ilgilidir.
1212 Yorumla- +1 yıl
Kızlar aynı şeyi düşünmüyor erkekler hakkında
- +1 yıl
@Aydın_Genç Kızlar mantıklı düşünemez.
- +1 yıl
Pek sanmıyorum zeka cinsiyete değil karaktere bağlıdır
- +1 yıl
@gezegeninizdenbirisi ben zekadan değil mantıktan bahsediyorum kadınlar duygusaldır.
- +1 yıl
Kawasaki_Ninja doğru söylüyor
- +1 yıl
Kadınlar da mantıklı düşünebilir her iki cinsiyette de duygusal ve mantıklı olanlar var
- +1 yıl
@gezegeninizdenbirisi Reis sen bazı şeylerin farkında değilsin bence
Soran+1 yılBen kendimi çirkin görüyorum çirkin olduğumu söyleyen insanlar vardı kimse beni güzel bulamaz bulanınds göz muayenesine falan gitmesi gerektiğini düşünüyorum
- +1 yıl
@scorpiongirl429 Bu yorumu o mu yazmanı söyledi yoksa kadın milliyetçiliği yapan erkek düşmanı bir feminist olduğun için mi? Sen haddini bil. Boş yapma bana. Beni engellemiş bir de ezik
Soran+1 yılaydın genç bir şey dediğim falan yok o kişiye ben söylemek istediğimi söylerim zaten hadi benim davranışımdw sıkıntı var diğer kişiye neden kin kusuyorsunuz şu yazdıklarınızı bir psikoloğa veya psikiyatriste göstersek tavrının çok önyargılı ve kırıcı olduğunu söyler insanları tanımadan yorum yapmanız mantık dışı şahsen
- +1 yıl
Sen mi kırıcı değilsin. Yorumumu kaldırmışsın. Aşırı hassaslık var sende. Kin kusmak diyorsun. Fikirimi yazdım diye haddini bil diyor kadın milliyetçisi bana. Konuyu psikoloğa getirmen de manipülatif olduğunu gösteriyor bence. Hiç kendini sorgulamıyorsun ve sürekli bildirim geliyor. Uzun uzun yazmış bir de. Sen sevgili yapamazsın bu kafayla. Bildirimleri kapatıp çıkıyorum. Ne halin varsa gör. Ortalığı kızıştıran sensin. En başta sana düzgün bir yorum yaptım. Dinlemedin ve ortamı kızıştırdın. Uğraşamam senle. Bye
Soran+1 yılAlakası yok beyefendi yazdığınız yoruma tepki vermiş hanımefendi asıl manipüleci olan sizsiniz hem kaba davranıyorsunuz hem kırıcı davranış sergiliyorsunuz
+1 yılYazdiklarinin hepsi çok boştan ve çok saçma. Yazdiklarinin hepsini okumadim çünkü çok sıkıcıydı okumak. Bak, her şey beyinde başlar beyinde de biter. O kadar kendine çirkin demişsin ki, ya da aynaya baktiginda kendine o kadar çirkin demişsin ki ve şimdi beynin çirkin olduğuna inanıyor. Diğer meselelerde de oyle. Beynini neye inandirirsan o olur. Sen ancak kendin hakkında kötü şeyler söylüyorsun bu yüzden de ancak kötü enerjileri çekiyorsun kendine ve bu da seni normal olarak mutsuz yapar.
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten okumadan yorum yapman nasıl bir bakış açın olduğunu gösteriyor tuzu kuru tiplerin anlayacağını düşünmüyorum zaten
- +1 yıl
Okumami gerektirmiyordu. Çünkü bir çok insanda olan sorunlardan birisini yazmişsin. Neden çok şikayet edersen onu kendine çekersin. Zaten bu yazdığımı anlayabilirsen gerisi kolay.
Soran+1 yılKolay mı zannediyorsunuz anlamıyorum ki sürekli beynimin içinde dolaşıyor yediğim laflar aynaya her baktığımda psikolojim mahvoluyor
- +1 yıl
Çünkü başkalarının ne dediyini düşünuyorsun ancak. Senin hakkında ne söylerlerse ya onları tersliceksin kafana takmamak için ya da duymazdan geliceksin. Güzel ol ya da çirkin başkaları her zaman konuşucaklar, bişey bulacaklar konuşmak için. İnan bana negativ konuşmanin gercekten bi anlamı yok, her şey beyinde başlar beyinde de biter. Hemde sen kendini nasil görüyorsan digerleride seni öyle görüyorlar. Bi tane kitab var "think and grow rich" bu kitabın türkce versiyonu da var. Bu kitabı Bence mutlaka okumalisin. O zaman ne demek istediyimi daha iyi anlayabilirsjn.
Gizli Üye(18-24)+1 yılGüzellik algısına uyma bence de. Ben doğal güzelliği seviyorum, makyaj sevmiyorum. O da yok deme. Her kadının bir güzelliği, bir çekiciliği vardır. Bazen bir gülüş bile bir erkeğin kalbini ısıtabilir. Dışa ehemmiyet vermemenizi öneririm. Çünkü ben birkaç defa dışarıdan bakınca çok güzel olmayan, hatta çirkin bulduğum kızların karakterinden etkilenmiş ve onlara saygı duymuştum. Ancak yine de benim güzellikle alakası olmayan birkaç kriterime uymadığı için onlara evlilik gözüyle bakmadım, uzak durdum. Kendinize karşı bu kadar acımasız olmayın. Eminim fark etmediğiniz birçok güzelliği içinizde barındırıyorsunuzdur.
210 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Nimet1994 Rica ederim
- +1 yıl
Kanka hep böyle diyorsunuz ama sokakta Megan Fox u görsen ağzının suyu akar gözleri lens burnu kasları yanakları göğüsleri estetik
Cevap sahibi+1 yıl@oztrkilggm Sen söyleyince kim olduğuna baktım. O kadar da güzel değil, birçok erkek bakmaz ona. Hatta şöyle diyeyim vücudunu sergilemediği sürece birçok erkek bakmaz. Çünkü erkeklerin asıl zaafı bu. Benim kriterlerim daha farklı.
Soran+1 yılBöyle doğallık seviyorum diyenler başta dalga geçer doğal kişilerle
Cevap sahibi+1 yılÖnyargılarının doğru çıkacağına dair bir yanılgıya sahipsin. Ben de doğalım. Doğal olanla neden alay edeyim ki?
Soran+1 yılDoğru çünkü senin gibilerde aynısı böyle der sonra yüzüne vurur karşı tarafın
Cevap sahibi+1 yılYanlış insanlarla muhatap olmuşsun.
Soran+1 yılHiç kusura bakma ama tipe bakmıyorum diyen insanda gördüm o da aynısıydi maalesef inandırıcı gelmiyor bana belki öyle değilsiniz ama
Cevap sahibi+1 yılPeki öyle düşünmek istiyorsanız siz bilirsiniz
Öncelikle şunu kavramalısın Güzelliğin çoğu kişi için belli başlı kıstasları var evet sarışınlık olsun kumrallık olsun renkli göz olsun şu bu. Çoğu erkek fotoğraftaki kadınlara uçurumdan düşer gibi düşüyor mu evet. Ama farkındaysan herkes için demiyorum çoğu kişi için diyorum. Yani tenzih edeceğimiz bir sürü insan olabilir. Genel güzellik algılarına ters düşen kadınları güzel bulan tonla insan vardır. Mesela her kadının dibi Kıvanç Tatlıtuğ'a deli gibi düşüyordur. Ama adamın evlendiği kadın Başak dizer, çoğu kişinin beğenmeyebileceği klasik güzellik algılarının çok dışında bir kadın. Demek istediğim genellemeler yapılabilir ama deli gibi yakışıklı koskoca Kıvanç abi bile dahil olmuyorsa o genellemelere kimse bana yok sarışın kadın yok maviş falan filan demesin 😂 Sen de boşu boşuna yok ölmek istiyorum yok yaşamak istemiyorum falan da filan da olaylarına girme böyle saçma bir sebepten gözünü seveyim. Sen sendeki güzellikleri görüp seni sevecek birini bul. GÜZELLİK GÖRECELİDİR.
00 YorumlaAh hayır saçmalamayın ya, hepimiz biliyoruz değil mi ortada dolanan bir algı var. Güzellik kelimesi ise öznel bir yargı, algı ise sadece sabitlenmiş bir kuraldır lakin bu kurala herkes uymuyor. Nasıl ki sen birinden hoşlandığında arkadaşlarının yorumu kötüyse, senin için iyidir. Bu ve nice saçma algılara kapılmayın bırakın, bunun ne denli saçma olduğunu hepimiz biliyoruz. Estetik yapan bir kadının ya da erkeğin değişiminde ben korkunç bir yüz görüyorum çünkü Allah zaten onu bütün parça haliyle tek ve özel yaratmış. Şahsen ben gelip de dudaklarımı şişirmem ya da makyaj hiç yapmam neden yapayım ki? Ben kendimi böyke sevdiğimden de ziyade, bu biraz da saçmalık ve zarar. Hem fiziksel zarar hem düşünsel bir zarar, bir o kadar da bir aletin ayarlarını bozmak. Ciddi anlamda bu gibi şeylere kapılmayın, İslama inanmayan kişiler de biliyor ve illa şahit olmuştur, bütün herkes çift yaratılmıştır. Lütfeeeennn, saçmalamayııınnn sevmeyi öğrenin ve görmeyi bilin🤍
00 YorumlaEğer dış görünüşüne güvenmiyorsan, yeteneklerinle, zekânla dikkat çekmeye, ön plana çıkmaya çalış. Kendinden emin olmadığın konularda dahi cesur ol ve yeni deneyimlere açık ol. Empatiyi ve samimiyeti ihmal etme, çünkü gerçek ilişkiler bunlar üzerine kurulur. Doğal ol ve her zaman kendin olmayı asla unutma.🌸
01 Yorumla- +1 yıl
Karakteri ile alakalı bence. Tipinde sorun yok. Bir de muhtemelen türbanlıdır gibi geldi bana soru sahibi
Güzellik & Bakım konusunda 511 cevap paylaştı. O güzel sandıklarına yapılan makyaj ve hile senin totoya yapılsa daha harika görünürsün. Yerlilerin çoğunu gördüm. Çoğunun fotoğrafı için belirli şartlar var onlar yoksa çekemiyorsun. 30 senem profesyonel fotoğrafçılık reklam ve medyada geçti. O yüzden rahat ol abicim. Ayrıca şekil değil hayata katkı önemli olan. Bunu düşünmeyen ile olmamak bir kayıp değil uzun vadede kazanç.
218 Yorumla- +1 yıl
yerlilerin fotoğrafı derken?
- +1 yıl
nasıl yani? belgesel çekerken vb gibi mi? belirli ne gibi şartlar oluyor onları çekebilmek icin? bu şartları kimler belirliyor?
- +1 yıl
vauv gerçekten mi 😅😅😅 yerliler ne alaka? ünlüler yerine yerliler mi yazıldı yanlışlıkla
- +1 yıl
anladım bilmiyordum şaşırdım
- +1 yıl
ahahsh
Soran+1 yılKomedi gibisiniz cidden
Soran+1 yılErkekler kadınlara oranla daha çok önem veriyor dış görünüşe benim gibi biri ne sevilir ne insan yerine koyulur
Soran+1 yıl%5 lik kısımdasin sen ama geri kalanlar siz gibi düşünmüyor
Soran+1 yılDüşünüyorlar maalesef düşünmem diyen bile yapıyor bunu sizin gibi düşünen insanlar çok çok az özellikle Türkiye de
Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiçbir insan çirkin değildir sadece bakımsız ve bedenine dikkat etmeyen biridir, kilolu musun veya çok mu zayıfsın spor yap, spor yapmak bedenini geliştirdiği gibi yüz güzelliğini de ortaya çıkarır
Özel bölge temizliği, siyah noktalar vs. Bunlar için bir sürü bakım kremi var alıp kullanabilirsin12 Yorumla
Soran+1 yılSpor falan yapıyorum fitim hafif kaslıyim ama insan üzülüyor yetersiz hissediyorum kendimi
burada herkes sana akıl vermeye çalışacaktır hatta kinayanlar olacaktır ancak şunu unutma güzellik bir butundur. Kimi insanlar fiziksel olarak kusursuz gorunseler de daha az guzel görünen bir kadın asaletiyle erkekler için bin adım öne geçer. Huy, davranış, mimikler güzelliğin tamamlayıcı ogeleridir. İnsanların görüşleri beynini o kadar yormus ki hislerin bile kendini yargılar vaziyette. Seni gormesemde eminim ki çok güzelsin. Neden biliyor musun güzel insanların özelliğidir hassas olmak. Eminim senin güzelliğinde olmak isteyecek binlerce kız vardir.
02 Yorumla
Soran+1 yılKan bağım olan kişi bile maymuna benziyorsun dedi benim gibi olmak isteyen kişinin gözü bozuktur şahsen
+1 yılKime göre neye göre çirkin, evet bizim toplumda dış görünüşe çok önem verir insanlar ama seni arkadaş sevgili vs kabul etmeyini sende kabul etme git para kazan estetik yaptır spor salonuna kaydol sadece bakımla tabiki olmaz bir duruşun olur özgüven gelir, kendinde nereni beğenmiyosan yaptır işte o zaman fırtık gibi olursun, seni istemeyenleride sen istemezdin bu sefer.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılŞu güzellik algısından gına geldi. Kaşın, gözün, burnun bu şekilde değil diye çirkin olmuyorsun. Kaldı ki fotoğrafını koyduğun kadınlar estetikli. Doğal güzel olan birini koysan bir nebze anlarım ama doğal olmayan kadınları koyup kendini onlarla kıyaslaman çok saçma
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğunluğun güzel olarak kabul ettiği şeyler bunun gerçekten güzel olduğunu senin de çirkin olduğunu göstermez. İnsanların güzel olup olmadığını belirlemekte en büyük etken özgüven. Özgüveni olan insanı istemsizce güzel buluyoruz ve güzellik algılarımız ona göre değişiyor. Dua lipa bunun en büyük örneği benim gözümde
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnstagramda tanınmış bir kaç influencerdan 3 tanesini gördüm gerçekte , bir tanesi cidden aynı oldugu gibi çok güzeldi, diğer ikisinin asla alakası yoktu. Her gördüğüne inanma. Birde ilişkilerde güzelligin pek etkisi yok ne kızlarla ne erkekler sevgili.
23 Yorumla
Soran+1 yılAşk işlerind3 dış görünüş önemli bunu yaşadım eski sevgilim mesela sende o güzel kızlar gibi bakımlı ol demişti
Cevap sahibi+1 yılsen öyle birine denk gelmişsin. Her erkek bakmaz
Soran+1 yılÇok kaf dağında yaşıyorsunuz
+1 yılSaçlarını güzelce yapan güzel bir makyaj yapan ve güzel giyinen bir kadının çirkin olma ihtimali yok denecek kadar azdır. Bir de güzel kokuyor ve ağzı iyi laf yapıyorsa imkansızdır.
00 Yorumlaiyi de bende de bir kıvanç yakışıklılığı yok malzeme bu napalım 😂 Ayrıca çekicilik diye bir şey var ve bu güzellikle açıklanamayan bir kavram ki güzellik bile kişiye göre acayip değişiyor seni de çekici bulan biri çıkar elbet şuana kadar karşılaştıklarınla şansım yok dememelisin.
00 Yorumla
+1 yılKlasik ay saçmalama güzelsin canım falan demeyeceğim yaşın kaç bilmiyorum ama ben kimsenin dikkatini çekmemesine rağmen aynada burnumdan nefret ediyordum 17 yaşımdan beri aşırı takıntı haline getirmiştim somra gittim yaptırdım çok memnunum ama bu seferde dudaklarım çok ince geliyor gözüme onu da yaptıracağım ve yaptırdıktan sonra gözlerim düşük diyip onu da yaptırmak isteyeceğim o yüzden dokunmuyorum çünkü kendime özgü bir tipim var ve herkesle aynı olmak istemiyorum eğer yüzünde aşırı beğenmediğin bir yer varsa git yaptır ama bir güzellik algısı var ve herkes birbiriyle aynı olmaya başladı yavaş yavaş doğallık moda olacak tiktokta dudaklarını eriten insanlar var mesela doğallık moda diye onun dışında sen özgüven problemi yaşıyorsun bunun için yeteneklerin olsun bir işin olsun paran olsun git istediğini giy makyaj yap eminim kendini güzel hissedeceksin bir erkek seni güzel hissettiremez
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 725 cevap paylaştı.
+1 yılEstetik ameliyatı yaptırmayı denedin mi ilk öncelikle mesela diş görünüşünde nerelerini beğenmiyorsun erkeklerin deli divane oldukları kadınların hepsi estetik güzeli. Mesela Megan Fox gözleri lens burnu kasları dudaklari yanakları hatta fiziğinde yani göğüslerinde bile estetik var
00 Yorumla
+1 yılCanım benim neden bu kadar öz güvensizlik yaşıyorsun herkes aynı kalıplar ve standartlar da olsaydı güzelliğin bir anlamı olmazdı ki eğer seninle güzellik için konuşan insanlar varsa onlardan uzak dur sana şunu söyleyeyim güzellik için konuşan insan ya çocuktur ya da canım
En berbat halimle bile dünyanın en güzel kadını gibi hissettirdiğim zamanlar oldu. Güzellik ancak farklılıkla güzeldir farklı ol esmer ol kaşların kalın olsun sivilceli ol istersen önemli olan nasıl düşündüğün. Dikkat çekmeye çalış mesela, erkeklerin çoğu bakımsız ama herkes bakıyor erkeklere yakisikligiga valla kimse bakmıyor bu zamanda bu güzellik algısı sadece kadınlara dayatilmistir00 YorumlaGüzellik algısına uymuyorsun diye çirkin sayılmazsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlara göre sayılıyor işte
İyi de görseldeki kız güzel mi şimdi? Seni güzel gören gözler, yüreğine bakacak onu sevecek seni mutlu edecek birisi mutlaka vardır, unutmayın ondan önce kendini sevecek, kendini beğenecek sonra da seçici olmaya bakacaksınız
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana kocaman sarılmak isterdim şu an, kim ne derse desin bu hayatta kaldığın için hayatta yaşam mücadelesi verdiğin için, bu hayattaki varlığın için teşekkür ederim iyi ki varsın, iyi ki hala bizimlesin, her şey için mücadelen için teşekkür ederim.
01 Yorumla
Soran+1 yılArtık son raddelerime geldim fazla dayanacagimi düşünmüyorum şahsen ama mutlu olmayı unutmayın ve mental sağlığınıza dikkat edin kesinlikle
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇirkin şansı diye bir şey var. Eğer cilveli isen, yakışıklı bir eş bulabilirsin. Ama maddi durumu ne kadar iyi olur? bilemem... Cilveli kız demek, erkeklerle iletişimi çok iyi olup baştan çıkartan kızlardır. Mısır kraliçesi Klopetrada , aslında güzel değildi. Ama cilvesi sayesinde, dönemin en güçlü erkeklerini kendine bağladı. Türk erkeklerin çoğunluğu ise, tipe önem vermiyor. Bu yüzden, endişelenme.
114 Yorumla- +1 yıl
tipe önem vermiyor mu? Popişimle kahkaha atarım 😆😆
Cevap sahibi+1 yılFlört anında kesin vermiyorlar. Ama evlilikte, durum değişebiliyor. Ama evlilikte de vermeyen yakışıklı erkekler, tanıdım.. Kadınlar da vermiyor aslında, yeter ki ağzın iyi laf yapsın ve özgüvenli erkek ol.
- +1 yıl
allah allah niye öyle? esas evlilikte önem vermemesini beklerim yani.. bence biraz egolar devreye giriyor. benim eşim güzel olacak diye düşünüyor..
- +1 yıl
kesinlikle ya kadınlar için özgüvenli erkek önemli. yakışıklılık ikinci planda. özgüvenli erkek zaten çok yakışıklı oluyor.
- +1 yıl
yakışıklı ama ozguvensiz... at çöpe 😅
Cevap sahibi+1 yılAsıl evlilikte güzellik ararım. Zira bir ton masraf yapıp evleniyoruz. 1 milyon tl olmuş, düğün masrafları. Flört ise, genelde geçici bir şey.. Flörtün sonu, evlilik olacak diye bir şey yok.
- +1 yıl
ahshsh çok iyi ya. o kadar masraf ediyorum bari güzel olsun mu dersin yani.. bence o kadar masraf ediyorsan bosanmayacagin biriyle evlen.. karakter daha önemli. her kadın güzeldir bakmasını bilene
Cevap sahibi+1 yılAynen, ben ince eler sık dokuyup sağlam evlilik yaparım. Ama bunun için ilk önce, gelmem gereken aşamalar var. 35 yaşımdan önce, bu aşamalara gelemem diye planlıyorum. 35 yaş gibi, bakarım duruma
- +1 yıl
ne gibi aşama örneğin
Cevap sahibi+1 yılBir tane yoruma yazmışım.. Muhtemelen, çok süper görüş seçilecek. Buraya atayım da oku. Uzun diye, parça parça olacak
Cevap sahibi+1 yılÖnce Asgari ücretin iki katı kadar gelirim olmalı ki sağlıklı evlilik yapabileyim ve bu gelirde bir kadınla evlenebileyim. Bulunduğum şehirde, memur olmaya çalışıyorum.. Olmasam bile,35 yaşıma kadar özel sektörde bu pozisyona gelirim. Zira çocuğa gelecek vaat etmek, masraflı bir şey. İki asgari ücretle, olmaz bu. Şimdi maddi şartı sağladım. Nasıl eleme yapacağımı yazayım
- +1 yıl
Bilmiyorum kendine böyle aşamalar şartlar koyman ne kadar sağlıklı.. kalbinle karar ver bence. kalp devreye girince her şeyi daha açık ve net görmeye başlarsın. kalp gözü diye bir şey var gerçekten
Cevap sahibi+1 yıl-Benim aynı ; siyasi görüşe ve kariyer/ gelire sahip olmalı
-Hoşlandığım tipe ve kilo almayacak vücuda sahip olmalı
-Yönetebileceğim kadın olmalı. Aksi halde aldatılan erkekler, hep yönetilen erkeklerdir.
- Cinsel deneyimi , benden az olmalı. İlla bakire hayali kurmuyorum ama cinsel deneyimi ne kadar az olursa;karşılaştırma yapması bir o kadar az ve sadık kalma ihtimali de bir o kadar fazla olur. Zira benden deneyimli kadını, tatmin edebilmem mümkün olmaz. Kadınlar da tatmin olamaz ise, erkeklerden gayet kolay seks partneri bulup aldatabiliyor. Ben de kendimi, 10/5 erkek olarak görüyorum. Bu yüzden, kesinlikle benden fazla cinsel deneyimi olan kadınla evlenmem. Peki bunu nasıl anlarsın? Şöyle ki benimle aynı geliri kazanan kadın, doğruyu söyler ki kariyeri olan kadın illa benle evlenmek istemez.
Bu yüzden kariyer, önemli ve ilk eleme nedenimdir !! Zira kadının kariyeri senle ne kadar denkse, bir o kadar dürüst olur ve bir o kadar seni gerçek anlamada seviyor demektir. Vasıfsız kadınlar ise, hep kandırmaya çalışır. Çünkü akılı vasıflı erkekler, vasıfsız kadın istemez. Bu yüzden safını buldu mu işkembeyi sağlam sallar; Bakireyim, kimseyle olmadım vs vs...
-Son olarak libidomuz, denk olmalı. Bunlardan biri tutmazsa, evlilik sağlıklı olmaz zaten...- +1 yıl
vay be 👏
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece dış görünüş için değer veren insanlar sığ insanlardır. İnsan sevgilisinde görsellik isteyebilir ama arkadaşım yakışıklı güzel olsun diyen insanlar genelde ezik oluyor. Bir iki ezik sana değer vermedi diye niye senin değerin düşsün ki? Özsaygını kaybeder her şeyi fiziksele indirgersen kaybedersin asıl. Bir diğer konu günlük makyajla burun değiştirmek zor ama göz değişiyor. Bir iki teknik bilmek lazm. Beni de makyajsız tanıyamıyor arkadaşlarım
19 Yorumla- +1 yıl
bence de sevgiliyi anladım da arkadaşın güzelini yakışıklısıni niye istersin...
- +1 yıl
Ya onların ezik olduğunu biliyoruz zaten Çünkü Hani gerçekten sadece tek bir kulvara bakıp ona göre kendine standartlar belirlediğini iddia eden insanların tek cevabı bu olabilir ama bu durum senin üzerinden yapılıyor ya günün sonunda şey diye düşünüyorsun Hani ben bunu hak ediyorum diye düşünüyorsun Çünkü zaten hani bir çoğu senin üstünde yaşıyor bu durumu ya Aslında bir nevi bir etiketlenme durumu var ve sen o etiketin baskısını kendi hayatında daha fazla kaldıramıyorsun ve kabul ediyorsun yani bunun tek çaresi Anladığım kadarıyla cidden ama cidden Kendine bakıp ama aynı zamanda onlara uymadan uzakta yaşamak yani başka çok zor Yani gidip de sadece bunların düşüncelerini endekslenirsek hayatımızdaki bazı bir şeyleri kaybediyoruz Mesela ben bizzat Hani depresyona girip Kendimi saldım ve çevremdeki insanlarda dış güzelliği çok önem veriyordu ve ben bir dönem yani 2-3 yılımı bu şekilde kaybettim ve kendimi özgüvensizliğin içine soktum Hani zaten bir özgüven Kaybım vardı O kendi durumundan dolayı umarım her şey gönlümüzce olur
Cevap sahibi+1 yıl@HarrisDickinson senin samimiyetin ve hissettiklerinde ben gençliğimi gördüm, lisede erkekler tarafından hep erkek olarak görüldüğüm, kız arkadaşları ile ilgili üzülüp dertleştiği bir kankinin önüne geçemedim. Benim ilgi duyduklarım hatta bir tane itiraf ettiğim bile bana kardeş ayağına erkek muamelesi yaptı. Mesela elimizde eşya olurdu, yürücez benim yanımdaki kızların elinden eşyaları alırlardı, montlarını taşırlar onlara jest yaparlardı. Ben bildiğin o ortamın ne olduğu belli olmayan cinsiyeti gibiydim. O zamanlar üzüldüm , reddedildim, makyaj yapmayı öğrenmeye başladım. Deli gibi ders çalıştım , üniversite kazandım. Güzelleştirmiş gören herkes noldu sana filan dedi. O aşık olduğum demiş ki ben eski hallerini unutamıyorum benim için hala o eski haliyle, yani her zaman da illa birilerinin onayını almamız gerekmez. Başka bir sürü kişi aşık da oldu teklif de etti. E o reddedilme acısı olmasa ne kendimi spora, derse, güzelleşmeye verecektim, ne de şu anki konumumda olacaktım
Cevap sahibi+1 yılSana şöyle söyleyim maddi olarak da iyi değildim ben o yüzden o zamanlar hızlıca tarz giyin estetik yaptır baştan yaratıl gibi kısa bir dönemim olmadı
Cevap sahibi+1 yılŞu an devlette öğretmenim, eşim o güzel olan kızların hepsinden zengin, daha yakışıklı , sadık, ne yuva yıktım, ne kimsenin kocasını sevgilisini elinden aldım, ne bir arkadaşıma eşime dostuma kalleşlik yaptım. Beni o küçümseyenleri hayatımdan teker teker çıkardım. Şu an hem saygıdeğer bir ailede gelinim, altımda son model arabam, güzel giyinen, güzel görünen , aaaa ne şanslı kadın ya hep geziyor yiyor geziyor giyiyor dedikleri kadın oldum ben
Cevap sahibi+1 yılVe şu an ki eşim de lisede benim yüzüme bakmazdı, 3-4 sene görüşmedik biz. O süreçte ben kendimi geliştirip güzelleştim. Hayatıma da illa erkek olsun diye otu çöpü almadım: kendimi korudum ve ahlaki değerlerim, güzelleşmem, öğretmen olmamın da sayesinde bence ortalamaya göre iyi bir evlilik yaptım. Sen neden yapamayacaksın ki bu dediklerimi
- +1 yıl
Abla selam ben biraz bu dış görünüş ile ilgili ön yargılarımın bir tık cinsel açıdan s*ldırı olarak düşündüğümü farkettim. Beni değişmekten alıkoyan düşünce aslında daha derin bir noktadaymış.
Bunun haricinde kendinize bakmanıza ve kendiniz olabilmenize çok sevindim. Darısı benim başıma 🌸
Cevap sahibi+1 yıl@HarrisDickinson nasıl yani cinsel açıdan sald”ırı derken? Teşekkürler iyi dileklerin için
- +1 yıl
Aşırı kötü bir şey değil ama düşüncemi etkilemiş.
Rica ederim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖncelikle seni görmesem de çirkin olduğunu düşünmüyorum. Nerde bağıra bağıra güzelim diye geçinen varsa, onlar çirkin oluyo. Tabi istisnalar kaideyi bozmaz. Hem estetikle yüzünü bozmuş çirkinleşmiş olmaktansa doğal kalmak karekteristik yüz yapısına sahip çıkmak en güzeli. Seni tebrik ediyorum bu düşüncenden dolayı.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa anlamadığım şey şu ilk fotodakinin nesi güzel? Anlamsız boş bir bakış artık sıradanlaşmış bir yüz şekli... Bunu nasıl beğeniyorsunuz? İkincisi de artık sıradanlaşmış yüz şekli, koca dudak ve donuk boş bir bakış. Güzellik cidden şu iki tipin görüntüsünden mi ibaret yani? Bu tipleri güzel bulup kendinizi çirkin mi buluyorsunuz? Neden? Ya da şöyle sorayım güzelliğin kriterleri tam olarak nedir?
15 Yorumla- +1 yıl
güzel vücutlar boş bakışlar...
Cevap sahibi+1 yılAşırı zayıf vücut gerçekten güzel mi
- +1 yıl
değil
Cevap sahibi+1 yılHaklısın, aynen öyle sonra aldatılınca da tüm kadınlara nefret kusuyorlar, ambalajı beğenip kötü kadınlarla birlikte olmayı aşk sanıyorlar
- +1 yıl
bence de.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKime göre neye göre güzel, insanlar bi güzellik algısı yarattı kalın dudak kavisli burun hepimizin psikolojisi bozuldu sosyal medya bunun tek sebebi herkes dolgu yaptırıp birbirine benzemeye başladı herkeste aynı dudak? bence sen bu saçma uydurma algılardan haberin olmasa kendini çirkin hissetmeyeceksin.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. Hayata küsmeyip Eksik yanlarımızı diğer özelliklerimizle doldurmalıyız, diğerlerinden farklı olduğumuzu göstermek için... Okan bayülgen, Cem yılmaz, Hasan can kaya.. Hiçbiri yakışıklı değiller.. Ama en güzel kadınlarla birlikteler..
02 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar erkeklere oranla daha az bakıyor dış görünüşe
Sırf görüntün için yanındaysa insanlar zaten gelmesin boş versene sen bu kızların güzel olduğunumu sanıyorsun estetik dudak silikon burun estetik yüzde bi karış makyaj bak çitkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır anlıyormusun
02 Yorumla
Soran+1 yılBakımsız değilim bakım yapınca yüz şeklim komple değişmiyor sonuçta
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok yanlış kafalara girmişsin herkesin güzelliği kendine hastır. Ayrıca kimse kurusa bakmasın ne kadar yakışıklı filinta gibi adam varsa hepsinin yanında çirkin kadın var. Güzel kadınların yanında da tipsiz erkekler var. Yani Allah çirkin şansı versin diye boşuna demiyorlar
00 Yorumla
+1 yılNeden böyle düşünüyorsun ki eğer herkes bahsettigin gibi güzellik algısına uyjuyorum diye kendine çirkin deseydi şimdi olduğu gibi herkes tek tip oluyor estetikle sen kendinj sevmezsen kimse seni sevmez unutma
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 695 cevap paylaştı. Haklısın görünüşün kötüyse büyük kısım seninle ilgilenmez. Herkes güzel/yakışıklı olamaz zaten herkes olsa o zaman fark olmayacağı için anlaşılmaz olurdu.
Ama görünüşe çok önem vermeyenler de azda olsa vardır.
00 Yorumla
+1 yılSen bu fotoğraftakilerin doğal güzel oldugunu mu sanıyorsun usttekinin dudagi silikonlu mesela allahin gücüne gider öyle düşünme lütfen eminim güzel olan yerlerin vardır
03 Yorumla
Soran+1 yılYok işte çöp gibiyim Allah keşke biraz adil olsaydı dış görünüş konusunda bazı kullarına torpil geçmiş bazılarını umursamamis bile
- +1 yıl
Çok günaha giriyorsun küçük kız yapma böyle bende kendimi güzel bulmam ama isyan etmiyorum senin canını bisey sıkmış anlasilan kendinle barışık olmaman allahin suçu değil haşa
Soran+1 yılBen bildim bileli Allah bana imtihan adı altında kaldıramayacağım yükleri verdi hep acı verdi benim yasimdakiler nasıl mutlu. Canimi da almıyor o kadar dua ettim acı çekmemi seviyor büyük ihtimalle
+1 yılGörseldeki kizlar cok itici nesi güzel? Baygin depressif gözler, şişirilmiş dudaklar, aşırı makyaj.
Sen çirkin değilsindir sadece biraz bakıma ihtiyacım var. Bakım derken de makyaj kast etmiyorum asla.06 Yorumla- +1 yıl
Yapmacık sevmiyorum aşağlamak mı oluyor zevkini söylemek.
- +1 yıl
Ben çirkin demedim zaten birdaha oku istersen. Her kız güzeldir sadece bakımsız olabilir. Yapmacık insanlarda itici geliyor bana. Aynı şeyi söylüyoruz aslında.
- +1 yıl
Evet aynen
Güzellik & Bakım konusunda 909 cevap paylaştı. Kabullenmek cok güzel bir şey çünkü neye odaklanırsan o şey çoğalir derler. Güzel olduğunu odaklanırsan o şey büyür bunu unutma.
Dünyanın en güzel kadın olsa da kimse mutlu değildir bundan eminim, mutluluk dış görünüşüyle değil iç özündedir..00 YorumlaBence üzülmeyin, kâinatta hiçbir şey boşuna yaratılmadi. Eminim sizide sevecek insanla karşılaşırsiniz belki ortamınızı değiştirmeniz gerekebilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılOrtamım yok yalnız biriyim beni boşa yaratmış şahsen çöpün biriyim
Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben güzelim mesela kendimi beğeniyorum beni beğenmeyende Allah gönlüne göre versin ama illa Instagram starlarina benzemek zorunda değilim kendiyle barışık olmali ve kabullenmesi insan
10 YorumlaBu günümüzün sorunu hep yetersiz hissetmek. Bende güzellik standartlarına pek fazla uymuyorum bazen canımı sıksa da yapacak bisey yok en azından sağlıklıyım sende böyle düşün 🌼
00 Yorumla
+1 yılGüzellik görecelidir. Dediklerinde haklısın. Ben de uymuyorum. Ama kendini böyle sevmek lazım. İnan herkesin bir beğeneni çıkıyor.
09 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef geçmişte yediğim laflari unutamıyorum zaten sevilecegimi düşünmüyorum hep manken gibi tiplerin sevgilisi var
- +1 yıl
Hayır hep manken gibi tiplerin değil. Ben 78 kilo falanım ama 4 senedir ilişkim var. Mesele dış görünüş değil
Soran+1 yılBen zamanında yüz hatlarim keskin diye vampir damgası yedim başka biri vardı sürekli kilo al diyip duruyordu ben deme dediğim halde siz şanslısınız bence sizi seven kişiyi bulmuşsunuz ama ben bulacağımı zannetmiyorum artık psikolojim kaldırmıyor aşk işlerini
- +1 yıl
Asıl bu halinle seni seven gerçekten seviyordur. Güzel manken gibi olsak mesela, biz hastalanıp kilo aldığımızda bırakır. Bu açıdan bakmalıyız 🥰
Soran+1 yılÖyle biri yok benim için maalesef sadece aynadan bakınca tiksinme yerine normal bir duygu da olsam o da yeter benden geçti aşk meşk işleri Umarım siz mutlu olursunuz ben izlemeye gelmişim her konuda bu dünyadaki insanları
- +1 yıl
Böyle düşünmeyin ayrıca her şeyin bir çözümü vardır. Gözlüklerini mi sevmiyorsun lens takarsın saç rengin mi kötü boyatırsın kilo veremiyor musun diyetisyene gidersşn spora yazılırsın sivilce sorunun mu bar doktora gidip sağlıklı beslenirsin , estetik ve olunur yani inanın dert bile değil bu tarz şeyler. Hangi görüntüde olursanız olun değerlisiniz her insan biriciktir.
Soran+1 yılSpor yapıyorum renkli gözlüyüm ama ama ağlamaktan gözlerimin altları mosmor oldu 5 senedir her gün ağlıyorum anormal şekilde psikolojim bitti kaldıramıyorum bazı şeyleri bazen düşünüyorum keşke öls*m gitsem diye hep bir umut denedim ama yapamıyorum artık error veriyor beynim
- +1 yıl
Bakın ben stajyer psikoloğum. Belli ki bir şeyleri bastırıyorsunuz duygularınızı düşüncelerinizi. İnanın duyguları görmezden gelmektense , o duyguyu yaşamak yas tutmak ağlamak iyileştirir. Size tavsiyem terapi almanız çünkü depresyon belirtilerine sahipsiniz.
Soran+1 yılAcıdan başka bir şey bilmiyorum ki psikolojik olarakta normal geliyor artık. Ne olursa olsun hiç bir şeyden korkmuyorum veya kaybedecek bir şeyim yok zaten umarım siz mutlu olursunuz sevdiğiniz insanlarla Eski sevgilim zamanında güzel kızları takip ediyorsun dedim diye sende onlar gibi ol demişti, sevgililer gününde bir belediye çiçeğini bile çok görmüştü demek ki haketmiyorum ki çiçek bile vermedi. Eski sevgilisine kendi eliyle hediye yaptığını söylemişti bana maalesef hayat asla adil değil bazı insanlar sadece acı çekmeye gelmiş
Abi güzellik algisi da ne demek her insan farkli güzellik sever hangi birine uycan Her kesi Allah yarattı her kes farkli güzellikte
04 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef Allah'ın bu konuda bazı kullarına torpil geçtiğini düşünüyorum şahsen
Soran+1 yılBen varım işte bakım yapıyorum ama 0
20 kilo aldım diye yemediğim linç kalmadı haklısın ki boyum uzun olmasına rağmen 175 75 kilo oldum diye çok çirkin olmuşsun diyorlar yüzüme karşı 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılÇok şekersin. Bence mesele güzellikten neler alıp hayatımıza nasıl uyarladığımız, güzellik sadece dış görünüş değil aynı zamanda bir yaşam biçimidir, sanattır, iyiliktir.
00 Yorumla
+1 yılHayır öyle düşünme sakın olduğun gibi güzelsin 🥰🥰😍❤
00 Yorumla
+1 yılşu an ki zamanda ünlülerin çoğu hep estetik doğal kalan ünlü yok be parayla güzel oluyorlar olanıda beğenmiyorlar para varya sonuçta iyice abartıyorlar
00 YorumlaIkinci fotodaki kizin eski halini arastir.. estetikle bu hale geldi!! Kendini baskalariyla kiyaslama heleki sosyal medyada gördügün kizlarla hic!! Cogunlukla hepsi estetik güzeli ve makyajli filtreli fotograflar paylasiyorlar. Herkesin kendine göre bir güzelligi vardir ve eminim sende cok güzelsindir❤️
00 Yorumla
+1 yılSenin resmini görseydik de biz yorum yapsaydık keşke. Belki de kendine haksızlık ediyorsundur. Estetik anlayışım yüksektir sanatla uğraşan biri olarak.
00 Yorumla
+1 yılÇirkin kız yoktur, makyaj yapmasını bilmeyen kız vardır. Makyajla herkes güzel olabiliyor çünkü. 🧚🏼♀️
03 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok makyaj yakışmıyor bana denedim aynı çirkin ördek yavrusuna benziyorum
- +1 yıl
Kız biraz pozitif ol
Soran+1 yılPozitif olsam ne olacak aynaya bakınca görüyorum o suratı
+1 yılFarkında değilsin ama kafan o kadar rahat ki çıkar ilişkisi kuran kimse yok senin ile
12 Yorumla
Soran+1 yılVar arkadaş olarak özellikle yapıyorlar yani
- +1 yıl
Bilmem ama kafaya takma
+1 yılFoto paylassan fikrimi söylerdim. Herkesin kendini görme şekliyle, başkalarının seni görme şekli farklıdır
10 Yorumla
+1 yılBu güzellik denen şeyin bir standardı yok. Mesela Barbie dediğimiz kızlar güzel olarak kabul görse bile, aynı etkiyi yapmaz.
00 Yorumlamaalesef bende senle aynı düşüncedeyim erkekler hep öyle bakıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBazıları da gelmiş edebiyat yapıyor inandırıcı gelmiyor dedikleri
yalnız değilsin. her insan güzeldir. her insan özeldir. ❤️🔥✨
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar öyle hissettirmiyor ama sadece lafta kalıyor bu laf hep maalesef
+1 yılBu güzel kızlara bakınca tamm güzel diyorsun o kadar onları çeken bir şey yok bende. Emin ol güzellik çok farklı bir şey
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 758 cevap paylaştı. Genel güzellik algısına uyarsak hepimizin Megan foks olması lazım bu da mümkün. degilse olduğu gibi sev kendini
00 Yorumla
+1 yılHangi bedende gôrüntüde olmak istiyorsan gerçek güzellik ve mutluluk senin için o olmalı iyi yapıyorsun insanları bu konuda dinlememekte👍🏻👌🏻
00 Yorumla- Devamını Gör (101)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat