Çirkin olduğumu kabullendim, güzellik algısına uymuyorum. Düşüncemde haksız mıyım?

Güzellik algısına uymuyorum o yüzden de çirkin damgası yiyorum zaten aynadan bakınca gerçekler yüzüme vuruyor tokat gibi. Ask işlerinde olsun arkadaşlık olsun dış görünüş çok önemli mesela benle sadece işi düşünce konuşuyor insanlar mesela şu resimdeki kişiler gibi insanlar varken kendime güzelim demek kandırmak olur kendimi sadece.
Birde bakım yap edebiyatı yapanlar var da yapıyorum ama burnum göz şeklim değişmiyor sonuçta
Çirkin olduğumu kabullendim, güzellik algısına uymuyorum. Düşüncemde haksız mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Özellikle bazı erkeklerin dediği hiç inandırıcı gelmiyor neymiş karaktere bakıyorlarmiş. Adriana Lima gibi olup kötü olan birini normal olup iyi olan birine tercih edersiniz. Kilolu insanlara bile yapmadığınız zorbalık yok. Bakim yapıyorum ama kendimi yetersiz hissediyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Tek gerçek arkadaşım vardı o da 7 sene önce bırakıp gitti beni bu dünyada tek başıma ama rüyamda gördüm bembeyaz kıyafetle yanına gidiyordum yemyeşil bir yerdi az kaldı ama yeniden buluşmamıza bunu hissediyorum. Psikolojik olarak çektiğim acı bitirdi beni artık genç yaşımda