Yakışıklı olduğum halde kendimi çirkin birisi olarak görüyorum sorunum ne?

Arkadaşlar Yakışıklı birisi olduğum halde kendimi çirkin birisi olarak görüyorum , resim falan koyamam ama güvenin bana. Okuldan bu dönem de 2 kız teklif etti tip olarak da güzellerdi hatta birisi benden bir yaş büyük üst sınıfa giden bir kızdı. ama yinede reddettim istemedim çünkü. Sınıfta en yakışıklı çocuk benim bunu ben demiyorum kızlar söylüyor tip olarak da bazen farkında oluyorum biliyorum yani. Sınıftaki erkekler bazen beni kıskanıyor, soğuk davranıyor. kızlar teklif edince görürken veya duyunca falan nasıl kıskanç oluyorlar. Bunları ego tatmini için yazmıyorum sadece ben kendimi tipsiz çirkin birisi olarak görüyorum. Ergenliğim biraz ağır geçti yağlı bir yüz sivilceli siyah noktali bir yüz...
5-6 kıza teklif ettiysem hepsi reddetti alay etti. kendime hiç bakmıyordum o zamanlar gerçekten dipteydim. ama şimdi çok fazla yol katettim. şimdi beğendiğim kızlar beni kesiyor bazıları teklif ediyor. ama ben o psikolejiyi tam olarak atlatamadım. Özgüven olarak da etkiliyor o şey beni. Yakışıklıyım bunu biliyorum ama hala çirkin birisi olarak görüyorum kendimi. yani çoğu zaman. nasıl çıkıcam bu psikolejidenn? Yakışıklı olduğum halde kendimi çirkin birisi olarak görüyorum sorunum ne?
Güncellemeler
+1 yıl
Ego lego tatmini için değil. yakışıklıyız yani ne var allah böyle yarattı illa egoist mi olucaz tip var diye kurtulun bu kafadan. Zaten çok fazla canım yanı ergenliğin başlarında en ağır dönemleirnde uğraştırmayın kendinizle. soruya odaklanın..
Güncellemeler
+1 yıl
Sadece biraz özgüvenli kendinden emin olmak istiyorum böyle değil...
Yakışıklı olduğum halde kendimi çirkin birisi olarak görüyorum sorunum ne?