Kişilik & Karakter Arkadaşlar neden hep kendimi çirkin görüyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Surekli birileriyle kıyaslayip kendimi çirkin görüyorum ve ozguvenim dusuyor Arkadaşlar neden hep kendimi çirkin görüyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MühendisMelih Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Şeye benziyorsun squid squad mıydı orada deli bi kız vardı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla
Ozii55 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Guzelsin bence ama fondoteni biraz abartmış sin sanki 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Of surekli kendimi diğer kızlarla kiyasliyorum Yorumla Ozii55 +1 yıl Bu seni mutlu etmez ama sen kendini başkalarıyla kiyaslicagina kendi güzelliklerini öne çıkar ve sevin Yorumla Soran +1 yıl Nasil öne cikaricam Yorumla Ozii55 +1 yıl Mesela gülüşün çok güzel ve dudakların bunlar seni mutlu etmeli Yorumla Soran +1 yıl Benim herseyim güzel olmalı nasil gelistiricem Yorumla Ozii55 +1 yıl Bı insanın herseyi güzel. olamaz ama. guzellik bunu amaclarsan zaten üzülürsün Yorumla Soran +1 yıl Ya ben onda kac guzelim Yorumla Ozii55 +1 yıl 8 bence Yorumla Soran +1 yıl Ne eksik peki Yorumla Ozii55 +1 yıl Ben sana eksik bişey diyemem ama 10 olan insan bence yoktur ya Yorumla
falcaata47 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kendine haksızlik yapıyorsun kendini çirkin görerek 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla falcaata47 +1 yıl Gayet güzelsin ve hoş birisin 😊 Yorumla Soran +1 yıl Fiziğim cok kotu Yorumla falcaata47 +1 yıl Her şey fizik değildir. Zeki, sevecen, cana yakın, karekterli birisi olmak daha önemli Yorumla Soran +1 yıl Benim için güzellik onemli Yorumla falcaata47 +1 yıl Sen bilirsin Yorumla
_Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Güzelsin ama biraz kekoluk var gibi. z 2 8 Yorumla Soran +1 yıl Kekoluk derken Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Erkek gibi diyeyim Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Öyle geldi Yorumla Soran +1 yıl Nerem erkek gibi yüz mü fizik mi Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Güzel bi kadınsın Yorumla Soran +1 yıl Ama erkek gibi dedin Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Duruşun öyle bi izlenim verdi Yorumla
Ertenarif1717 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Kıyaslama çoksesin çünkü 😘 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kendimi hiç öyle gormuyorum Yorumla Ertenarif1717 +1 yıl Kaç yaşındasın gelsene bana bi Yorumla
MinistryofDarkness Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ekranı düşürdüm çevireceğim derken. 0 0 Yorumla
___aşko___ Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Yoo güzelsin saçmalama 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ben diğer kızlara kıyasla çirkin görüyorum Yorumla ___aşko___ +1 yıl Hayır değilsin sana öyle geliyor takıntı yapmışın sanki Yorumla Soran +1 yıl Evet takıntı var Yorumla ___aşko___ +1 yıl Fizik zaten iyi yüz çok belli olmasada güzel takıntı yapma derim Yorumla Soran +1 yıl Fiziğim zayif Yorumla ___aşko___ +1 yıl Zayıf iyi zaten her giydiğin yakışır Yorumla Soran +1 yıl Kalcam goguslerim kucuk Yorumla ___aşko___ +1 yıl Memeyi bilmem ama kalça öyle değil gibi Yorumla
gilya5335 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Özgüvenin yok çünkü 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ozguven nasil olur Yorumla Soran +1 yıl Öven var da ne biliyim Yorumla gilya5335 +1 yıl Sevgilin peki Yorumla Soran +1 yıl Ovuyo Yorumla Ertenarif1717 +1 yıl Yazmıcak abaza Yorumla
Ahmetcann2 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Takıntı hastalığı vardır 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasil yani Yorumla Ahmetcann2 +1 yıl Okb. Yorumla Soran +1 yıl O ne demek Yorumla
motherloving17 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl fazla güzelsin ondan olabilirmi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Dalga gecme birsuru güzel kız var motherloving17 +1 yıl dalga değil Soran +1 yıl Nerem fazla guzel motherloving17 +1 yıl kalbinin güzelliği yüzüne sempatiklik şirinlik güzellik olarak düşmüş gözlerinden okunuyor
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gereksiz triplere girmişsin 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Niye peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani senden güzel olsa ne olacak çirkin olsa ne olacak? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence güzel kadınsın... Yorumla Soran +1 yıl Kiskanirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman dünyada kız kalmaz Yorumla Soran +1 yıl Nasil yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pardon yanlış anlaşıldı güzel kız yazacaktım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet mesela ben senden güzelim ve doğalım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bide gizli olmasan Yorumla Ertenarif1717 +1 yıl Bence degil takma sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ertenarif1717 sen niye her yoruma atlıyosun Yorumla Ertenarif1717 +1 yıl Atlarım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Şeye benziyorsun squid squad mıydı orada deli bi kız vardı
Ne alaka
Guzelsin bence ama fondoteni biraz abartmış sin sanki
Of surekli kendimi diğer kızlarla kiyasliyorum
Bu seni mutlu etmez ama sen kendini başkalarıyla kiyaslicagina kendi güzelliklerini öne çıkar ve sevin
Nasil öne cikaricam
Mesela gülüşün çok güzel ve dudakların bunlar seni mutlu etmeli
Benim herseyim güzel olmalı nasil gelistiricem
Bı insanın herseyi güzel. olamaz ama. guzellik bunu amaclarsan zaten üzülürsün
Ya ben onda kac guzelim
8 bence
Ne eksik peki
Ben sana eksik bişey diyemem ama 10 olan insan bence yoktur ya
Kendine haksızlik yapıyorsun kendini çirkin görerek
Neden
Gayet güzelsin ve hoş birisin 😊
Fiziğim cok kotu
Her şey fizik değildir. Zeki, sevecen, cana yakın, karekterli birisi olmak daha önemli
Benim için güzellik onemli
Sen bilirsin
Güzelsin ama biraz kekoluk var gibi. z
Kekoluk derken
Erkek gibi diyeyim
Ne alaka
Öyle geldi
Nerem erkek gibi yüz mü fizik mi
Güzel bi kadınsın
Ama erkek gibi dedin
Duruşun öyle bi izlenim verdi
Kıyaslama çoksesin çünkü 😘
Kendimi hiç öyle gormuyorum
Kaç yaşındasın gelsene bana bi
iyisin iyi sana erkek mi yok
Ekranı düşürdüm çevireceğim derken.
Yoo güzelsin saçmalama
Ben diğer kızlara kıyasla çirkin görüyorum
Hayır değilsin sana öyle geliyor takıntı yapmışın sanki
Evet takıntı var
Fizik zaten iyi yüz çok belli olmasada güzel takıntı yapma derim
Fiziğim zayif
Zayıf iyi zaten her giydiğin yakışır
Kalcam goguslerim kucuk
Memeyi bilmem ama kalça öyle değil gibi
Özgüvenin yok çünkü
Ozguven nasil olur
Öven var da ne biliyim
Sevgilin peki
Ovuyo
Yazmıcak abaza
Takıntı hastalığı vardır
Nasil yani
Okb.
O ne demek
fazla güzelsin ondan olabilirmi
Dalga gecme birsuru güzel kız var
dalga değil
Nerem fazla guzel
kalbinin güzelliği yüzüne sempatiklik şirinlik güzellik olarak düşmüş gözlerinden okunuyor
Ver bana ilgi verr
Yoo gayet iyi.
Gereksiz triplere girmişsin
Niye peki
Yani senden güzel olsa ne olacak çirkin olsa ne olacak?
Bence güzel kadınsın...
Kiskanirim
O zaman dünyada kız kalmaz
Nasil yani
Pardon yanlış anlaşıldı güzel kız yazacaktım
Evet mesela ben senden güzelim ve doğalım
Bide gizli olmasan
Bence degil takma sen
@Ertenarif1717 sen niye her yoruma atlıyosun
Atlarım
Paça boyun çok uzun