Geçenlerde bir kız arkadaşım bana kara dedi ve kendinin de ay gibi parladığını, beyaz tenli olduğunu söyledi. Üstelik sadece güneş gören yerlerim esmer, bacaklarım vs. beyaz. Bu beni çirkin mi yapar, anlam veremiyorum. Bir hemcinsimden bunu duymak üzücü. Hem öyleyse siyahilerin ne suçu var? Herkes yaratıldığı haliyle güzel değil mi, neden insanların değiştiremediği özellikleriyle bu kadar kolay dalga geçilebiliyor? Üstelik uzun boyluyum ve güzel büyük gözlerim var. Neden güzel olana odaklanmak yerine herkes taş atıyor? Ah ah.. 😕
Niye bu ayrimcilik yani ergence haretler diyecegim ama bunun yaşla da alakası yok kişilikle alakalı bence. Bak kendindeki güzel özellijlerinin farkindasin baskalrindan onay beklememye calis. İnadina kendini sev begen bunu da inadina gozune sok sinir oldum bak
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bence de kişilikle alakalı çünkü bana bunu söyleyen 21 yaşındaki oda arkadaşım. Kesinlikle onay beklemiyorum ve kendimle barışığım da ama bunu birkaç kez üst üste duyunca kendimi kötü hissettim, üstelik elimde olmayan bir sebepten dolayı. Bazı insanlar gerçekten çok aşağılık..
Allaha sükürbeyazim ve cok mutluyum, özgüvenli ol ozaman ki mileti aldiris etme
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Allah'a şükür beyazım derken sen de birnevi aşağıladın zaten.. Siz kızlar neden böylesiniz? Anlam veremiyorum. Aldırış ettiğim yok ama bu lafı defalarca tekrarladı oda arkadaşım. Bir süreden sonra insan kendini sorguluyor.