Yaşım 24 şu anda buraya ağlayarak yazıyorum... Bugüne kadar hep kendimi güzel zannettim ulan en azından bir giderim vardır dedim. Sevgilim olmuyordu hiç şimdide olmuyor. Belki güzelimdir cesaret edemiyorlardır dedim içimden. Bir kaç ayda bir sadece yolda çevirip abazalar yatmak istiyordu bende reddediyorum evlenmeden yapacak insan değilim çünkü. Neyse asıl beni çirkinligimle yüzleştiren olay şu saçlarım bir kaç senedir kısaydı ve seyrekti bende 2 gün önce kaynak yaptırdım kuaföre belki tipim düzelir diye yavaş yavaş saç yaptırmadan öncede çirkin olduğumu anlamıştım zaten neyse belki saç kamufule eder dedim yaptırdım. Kuaför bir gün sonra gel dedi geldim bende iki gün sonra geldim. Bende sanıyorum ki diğer kızları çekip insatgrama atıyor ya benide atacak zannettim öncesi sonrası yapacak zannettim. Çunkü kuaför gel derken bu kıyafet sana yakışıyor bunu giy dedi bende çekecek zannettim herhalde. Saçıma bugün fön çekti bıraktı. Okadar büyük hayal kırıklığı yaşadım ki ulan çirkinliği geçtim insana bile benzer halin yok herhalde sevgilin bile olmuyor bu abaza ülkede yuh dedim kendime içimden.
Fiziksel özelliklerime gelecek olursak kumral, kilosu olmayan bir kızım.
Yüz güzelliğinin daha önemli olduğunu anladım kuaförde bir kız vardı aşırı kilolu ama beyaz tenli Akça pakca bir kız.
Zamanında kiloluydum yıllar önce halam evde kalırsın kilo ver derdi rahmetli.
Kilo verdim oda kurtarmıyor bu arada giyinisim felan gayet bakımlıyım.
Hergun cilt bakımı yaparım cildimde kusurda yok ama gel gör ki kurtarmıyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer