12 yıldır evliyiz. İki kızımız var. Tartışıyorduk ve tartışma sırasında sana 3 hafta dayanan heykel hak eder dedi. Üzüldüm böyle diyince. Severek evlendik, işte dediğim gibi 12 yıldır evliyiz. Ondan önce de 3,5 yıl çıkmıştık beraber. Evliliğimizde şiddet falan asla yok ama öyle demesi sizce kafaya takılmalı mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba!
Evlilik, bir çok değişkenin dengesinin sağlanarak devam edilmesi gereken bir kurumdur. Şöyle ki; sevgililik dönemiyle beraber 16 yıllık bir ilişkiden bahsediyoruz. Çocukların da olduğu böyle bir evlilikte yıpranma ve aşınmaların olması gayet doğal bir durumdur. Her insanın karakteri, kişiliği farklıdır. Evlilik aslında iki farklı dünyanın bir araya gelmesidir ve bu süreçte elbette anlaşmazlıklar ve tartışmalar yaşanır. Ben şahsen eşinizin sizi sevmediğini düşünmüyorum. Zaman zaman yaşadığınız incir çekirdeğini doldurmayacak konulardan çıkan tartışmalar bazen birikir ve dışa yansır. Bu lafın da böyle bir psikoloji ile söylendiğini sanıyorum. Her evlilikte, çiftler birbirlerine olan saygısını yitirmediği sürece tartışmaların yaşanması normaldir. Ancak bunlar fazla uzatılmamalı, çabucak tatlıya bağlanmalıdır..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba,
Her aile içinde bunun gibi tadsız durumlar olabiliyor tabiki olmasaydı daha iyi olurdu ama olayın içerisinde olmadığım için halkı ya da haksız yere kırmış kalbini diyerek açıklama yapmam doğru olmaz, ama şunu düşünmek gerekir bunun sebebi nedir? çünkü ilişkiler de yaşanan kavgalar hiç bir zaman tek taraflı yaşanmıyor, özellikle erkekler eşleri tarafından aşırı derecede sıkılma durumlarında böyle tepkiler verebilir ve burada önemli olan sinir krizi geçtikten sonra başka zaman sakin bir şekilde karşılıklı olarak yaşanan olaylar hakkında konuşmak çözüme kavuşturmak açısından çok faydalı olduğunu söylemek istiyorum.- Şunları yapabilirsiniz,
- Zamana bırakın,
- Haklı çıkmak yerine sadece kırgınlık durumunuzu anlatın,
- Aynı şekilde Kendi hatalarınızı da düşünerek güzel bir şekilde özür dilerim demelisiniz.
- Birde o gece romantik bir gece ve cinsel ilişkide bulunun,
Emin olun ki o erkek pamuk gibi olacaktır.
Mutluluklar diliyorum Sağlıcakla kalın 🤗00 Yorumla
+1 yılneden bunu dedi peki?
yani bunu demesindeki tek kabahatli o mu?
yani bu ilişkide yaklaşık 12 yıl olan süreçte sizin hiç hatanız yok mu belki de gerçekten çekilmez bir yanınız var ve siz farkında değilsiniz
Tartışmalarınızın özünde ne var bilmiyorum ama biraz düşündüğünüzde tarafsız bir şekilde sorunu keşfedebilir bir çözüm bulabilirsiniz.. diye umut ediyorum00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılKafaya takilicak bir durum söz konusu değil
Bir heykel alıp hediye ederseniz esprili bir yaklaşım olur aradaki soğuk rüzgar da ılık bir havaya dönüşür.
Böyle şeyleri sorun etmeyin burada bazı kendini bilmezler kafanızı karıştırabilir.
Mutluluklar 🌸🌸00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
49Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılAbartma istersen. Baska erkek 3 hafta dayanamazmis ama o 15 senedir beraber. Sevmese 3 haftada birakirdi dimi.
50 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. takma dicem ama takmakta haklısın..
böyle sözler bana çok kırıcı geliyor..10 Yorumla
+1 yılBir heykel alın ufak, ödül gibi bir şey...
Ona uzatın.
"Bu ne?"
"Ee bana dayandığın için heykel işte.."deyin.
3,5 yıl / 12 yıl evlilik... yok giderdi şimdiye kadar demek ki sorun yok, içiniz rahat olsun.
Yani böyle diyorsa yine iyi neler neler diyenler var:) eğer o da zor bir insansa " sen de bana alırsın herhalde" diyerek yanağından öpün.
En kötü tartışmanız bu olsun, evliliğiniz huzurla dolsun...🍃10 YorumlaBence bu gibi durumların üstünde çok fazla durmanıza gerek yok. Okuduğum kadarıyla hayatınızda böyle anlar nadir oluyor. Ben de bazen sevdiğim biriyle tartıştığımda karşımdakini üzen sözler söyleyebiliyorum. Sonradan bu sözlerin sinirlendiğim için söylendiğini fark ediyorum. Sinir anında söylenen sözler mantık dışıdır unutmayınız.
00 YorumlaEvlilikleri bir yıla bağlamayın. Yeri gelir 1 30 yıllık insanlar mutlu olur. Yeri gelir 1 yıllık evliler mutsuz olur. Uyum önemlidir.
10 Yorumla
+1 yılYahu 12 yıl olmuş adam sinirlenince dilinin ucuna ilk geleni söylemiş işte boşver gerçek hisleri olsa 12 yıl evli kalır mıydınız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılBence ona bir sürpriz yap ve heykel al sadece şaka yapmış eşinle yıllardır beraber olduğunuza göre dayanılmayacak bir yönün yok demektir , belki sinirle söylemiştir , kafana bile takma , şakasına şakayla cevap ver
03 Yorumla
Soran+1 yılGüldüm buna 😹
- +1 yıl
Al ve beraber gülün kimse sevmediği bi insanla o kadar yıl beraber uyumaz sinir anında ağızdan çıkan herşeyi dikkate alma
- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂
"Heykel hak eder" derken ne demek istedi? Ne anlama geldiğini çözemediğim için ağır bir laf mı, değil mi bilemedim. Tartışma esnasında insanın ağzından çıkmaması gereken sözler çıkabilir. Buradan seni sevmediği çıkarımını yapma.
02 Yorumla
Soran+1 yılYani helal olsun anlamında düşünebilirsiniz.
anneannem dedeme ölsende kurtulsam derdi dedem öldü şuanda yaşaması için canımı verirdim diyor yani kızınca söylenir içten gelerek söylememiştir dilin kemiği yok ki tutasın keşke denmese ama sözlere önem vermeyip davranışlara odaklanın derim
10 Yorumla
+1 yılUzun süreli evlilikler de aşırı negatif yüklemeleri artar. Zamanla da boşaltmak gerekli. Bana kalırsa yeni bakış açılarına ihtiyacınız var. Çift terapisi alınız, çok rahatlarsınız. Yenilenebilirsiniz, tabi ki bunu gerçekten istiyorsanız...
10 Yorumla
+1 yılBi evlilikte tartışma olmassa o evlilikte boşanma kaçınılmazdır çünkü birbirinizin yaptıklarını içinize atıyorsunuz tartışma da kusuyorsunuz 1 2 gün küs kalıp barışıyorsunuz evlilikte olur kafana takma tartışma mevzusunu
10 Yorumla
+1 yılYanlış olan söyleme şekli olabilir ama başka açıdan bakarsak hepimiz birbirimize katlaniyoruz ve idare ediyoruz. Fazla büyütmeyip normale dönmek lazim bence.
19 Yorumla
Soran+1 yılBu sevip sevmediğini gösterir mi? Olur mu böyle şeyler
- +1 yıl
Sevgidigini gösterir bence o kadar katlandim ben sana demiş seven katlanır zaten :)
Soran+1 yılİnşallah öyledir valla biraz moralimi düzelttiniz
- +1 yıl
Öyledir ya enişte dolmuş biraz boş bulunmuş sıkmayın canınızı sevmese 12 yıl az değil önceden belli ederdi kendini :)
Soran+1 yılDürüst olmak gerekirse ben de bazen çok huysuz olabiliyorum. O daha sessiz biri. Tartışma sırasında bağırmaz, sesini yükseltmez ama işte sert cevap verir. İnşallah öyledir valla 12den de fazla aslında 15 yıllık mazi var 😂😊 seviyorum ben onu valla Allah şahit ama işte inşallah o da öyledir, dediğiniz gibi önceden belli ederdi herhalde 😹
- +1 yıl
O zaman akşama gönlünü alıp seni o sözün kırgını söyleyebilirsin kendisine bir daha yapamaması gerektiğini de tabi bak önümüzdeki 20 gün küs kavgalı geçmez yenge mantıklı düşün iyi akşamlar :)
Soran+1 yılÇok teşekkür hayırlı akşamlar. Çok sağ olun dedikleriniz için
- +1 yıl
Rica ederim iyi akşamlar.
Günümüz insanlarında kim kime tahammül edebiliyor ki eşinizin size karşı söylemiş olduğu söz anlık bir öfke belirtisi olabilir. Herkesin abartı davranışları, anı reaksiyonları olabilir. Ileriye gitmediği müddetçe mesele yapmayın.
00 Yorumla
+1 yılTartışma anında ağzından öyle bir cümle çıkması öyle düşündüğü anlamına gelmiyor.12 yıllık evlisiniz uzun bir birliktelik ara da böyle tartışmalar olabilir , tartışmalar esnasında kırıcı laflar söylenebilir. Kırıldığını hissettir ve bir daha yapmaması gerektiğini anlasın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevmemesiyle alakası yok bence, tartışırken o an ki sinirle çıkan bir sözdür büyük ihtimalle. İnsanız sonuçta sinir anında bazen istemsizce sözler çıkabiliyor ağzımızdan...
10 Yorumla
+1 yılkafaya takmaktan ziyade ben de kız arkadaşıma, bana sabrı öğretiyorsun dedim peki nedeeen?
çıldırtıyor ya, saçma sapan dialoglar, tartışmalar, olur olmaz gereksiz mevzular, mevzu edilmeyecek şeylerin dünyalar kadar değer kazanması, kavgaya dönüşmesi.
yapmayın hanımlar, boğmayın sevdiğinizi.00 Yorumla
+1 yılBazı İnsanlar tartışma sırasında karşı tarafa çok sinirlendiği için ağzına ne gelirse söyler. Çünkü kendi sinirlerini dışarıya yansıtırlar. Eğer normal yaşantınızda sizi aşşağılayacak şeyler söylemiyorsa bir anlık öfke ile söylediğini anlayabilirsiniz. Tabiki barışma aşamasına geldiğinizde bu cümlesine çok kırıldığınızı söylemeniz belki aynı hatayı bir daha yapmamasına katkıda bulunur. Umarım mutlu olursunuz 😊
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ofke ile soylemis iste. 3 hafta dayanilmaz diyen adam 12 yildir evli seninle. Cok takilma. Trip atip surundureceksen yap, ama ciddiye alip da evliligi boka sardirmayin.
00 Yorumla
+1 yılNe münasebet? Bence tepkini belli etmelisin çaçaronlaşmadan. Yoksa ilerleyen zamanlarda daha kötü şeyler söyleme cüretinde bulunabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılKötü söz söylemez onu biliyorum.
- +1 yıl
Öyle olmuyor işte... Saygısızlık yap, demiyorum ama bence üzüldüğünü söyle
Soran+1 yılYa tabi onu belirtirim orası ayrı. Ben de bazen yalan yok, çok huysuz olabiliyorum. Susup boyun eğen biri değilim ama işte bilemiyorum takıldım biraz o lafa nedense.
+1 yıl12 yıllık evlisin ama böyle bir şey olduğu zaman eşinle iletişim kurmak yerine buraya soruyorsun. 12 yıldır evli olduğuna emin miyiz?
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk zaman kavga ettikten sonra hemen konuşamıyorsunuz. Biraz vakit geçince iletişim oluyor. Her iki taraf da biraz sakinleşince.
- +1 yıl
E tamam geçmiş işte
Aşk İlişkileri konusunda 777 cevap paylaştı. Keşke çıkmasa tartışma hiç, sinir anında söylenen şeyler kırıcı olur. Çok ciddiye alma ama özrü de hak ediyorsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılDürüst olmak gerekirse ben de bazen çok huysuz olabiliyorum ama böyle diyince üzüldüm nedense.
Soran+1 yılTeşekkür ederim, inşallah öyledir
- Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılÖylesine söylenmiş bir laftır fazla takılma bacım buna
30 Yorumla
+1 yıl12 yillik evlilik yani tartisma arasinda olir oyle sozler darilmayin gucenmeyin gurur yapacakda birsey yok 👍 Allahim mutlu huzurlu omir nasip. etsin
10 YorumlaTakilmamali. Herkes boyle seyler soyleyebilir ayrica seni sevdigini gosterir iste her halinle yanindayim demek bu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılTakma takma. Olur oyle arada. Heykel diktirecek kadinim diye böbürlen 😃 alttan al. Birak o kivransin. 💙
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılyahu şaka yapıyordur o takma o kadar. sen de gülerek benzer bi cevap ver.
20 Yorumla Nobel Barış Ödülü nü bu sene eşine verdik gitti o zaman 😅
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılSana tahammülü azalmış baya. Çekilmez VE çirkef demek istemiş aslinda
02 Yorumla
Soran+1 yılSiz evli misiniz?
- +1 yıl
Hayır değilim
+1 yılSaclamalamayin. Evlilikte öyle şeyler olabilir. Anne kızıyla kavga ediyor. Birbirine neler söylüyor. Sevmiyorlar mi birbirlerini Yani?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılAdamı çıldırtmışsın
Pandemi herkesi etkiledi
Çalışan adamın üstüne varmayın
2 cocuk gecim derdi birde sen olunca isyan etmiş artık Bence bazı konularda üstüne varmayın Anlayışlı olun derim00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılKızgınlıkla söylenen bir söz özür diler. Peki siz kendinizi zor biri olarak tanımlıyormusunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılBazen dürüst olmak gerekirse huysuz olabiliyorum
- +1 yıl
Hepimiz zaman zaman yalıypruz bu durumu. Önemli olan eşlerimizin kalbini kırdıktan sonra önerebilmek. Bak anneler günü yaklaşıyor bu Bir fırsat olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama arada olur böyle adam sovmemis hakaret etmemiş o da sinirlenmiş strese girmiş demiş öyle sorun yok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sevgiyi aşmış bu efendim.. Soğuma başlamış.. Tıpkı benim hikayem gibi..
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle düşündünüz
- +1 yıl
Neden anlatayım efendim.. Eşimle severek evlendik ilk 1 sene sıkıntı yoktu.. Çocuk olduktan sonra bütün huyları değişti.. Hediye alırım başıma fırlatır.. Aynı eşiniz gibi kırıcı laf sokmalar.. İlgisizlik, mutfakta yardım ederim teşekkür etmez, hatta neden bana böyle ilgisiz davranıyorsun, başka erkekler gibi başka kadınlaramı gideyim dediğimde git bikereden bişey olmaz demesi,, çok afedersiniz yatak odası sırlarını komşulardan duymam.. Sonunda da ben işteyken kaçtı gitti.. Boşandık.. Hatta asla evlilik yapmayacam dedi.. Şimdi başkasıyla evlenmiş.. Yani demem o ki.. Eğer soğukluk varsa ailede.. Ne sevgi kalmıştır nede saygı efendim..
Soran+1 yılYok hayır, çok şükür ileri boyutlu bir şeyimiz yok. Öncelikle geçmiş olsun sizin için. Dürüst olmak gerekirse ben de bazen çok huysuz olabiliyorum tartışma sırasında. Susup boynumu eğmem asla. O daha çok sessiz biridir. Ses yükseltme, bağırmaz etmez ama bunun yerine sert cevap veriyor. Zaten aslında içine kapanık biri duygularını kimseye yansıtmaz içinde yaşıyor hep. Yakınlarına, ailesine bana karşı sıcak ve komik. Ama dediğim gibi ses yükseltmek yerine sert cevap veriyor. Tava fırlatma, bir şey kırma gibi şeyler yok kavgalarda, şiddet de yok sadece dediğim olay gibi.
- +1 yıl
O zaman burada en büyük pay size düşüyor efendim... Anlayışla karşılama ve güler yüzünüzü eksik etmeyin.. Kavgalarda bir taraf ateşken bir taraf su olmalı.. İki taraf da ateş püskürürse evliliğin bi anlamı olmaz.. Mesela girin mutfağa bi kahve yapın sonra güler yüzle gidin yanına bitanem sana kahve yaptım deyin.. Ve alacağınız tepkiyi görün
Ben sinirliyken öyle şeyler söylerim ki karşımdaki "ben ne pislik bir insanmışım" der 😂 takma sinirden demiştir
00 Yorumla
+1 yılbiraz daha ılımlı olmaya çalış bence. çekilmez yanların olduğunu söylemiş sadece.
00 YorumlaTüm erkeklerin öfkelendiğınde söyleyebileceği tarzda bir cümle.
00 YorumlaHer tartismada soylenevilecek kelimeler. Sozlerini degil hareketlerini onemseyin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılBence takmamalısın o ne ki? Biz neler dioz birbirimize eşimle kavga edince 😂😂
00 Yorumla Yok bacım ne kafaya takcan 15 yıldır tanıyosun adamı takılmış sana
00 Yorumla
+1 yılKılasik karı koca tartışmakarı işte nesine takıldın bunun
00 Yorumla
+1 yılBu meseleyi buraya taşıyarak soru sorman ve takılmalı mıyım buna gibi konuşman garip.
00 Yorumla
+1 yılBi kusur'undan ya da bi kaç tanesinden ona göre enişte nin niye öyle dediğini anlarız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı. karşılıklı empati veya darılıp küsmeden birbirinize karşı açık sözlü değil misiniz?
00 Yorumla
+1 yılAdamı nasıl kızdırdıysan sona gelmiş Adam idare ettiği için buraya kadar gelmiş bak kendin diyorsun şiddet yok car car konuşma adama karşı, şahşen tahamülüm yok benim şahşen
İnatlaşma olduğu zaman sus sonra Adam her türlü senin gönlünü alır00 Yorumla
+1 yılSana katlanamıyor demek ki önemli olan sinirliyken bile sevdiği üzmemek zaten sadece gerçekten seven başarır bunu bir de yüz yüze söylendiyse telefobda falan değilse baya durum ciddi
03 Yorumla
Soran+1 yılHiç mi sevenler tartışmıyor ki
- +1 yıl
Tartışırken kırıcı olmuyor?
Soran+1 yılYa dürüst olmak gerekirse ben de bazen çok huysuz olabiliyorum bu yalan değil şimdi. Susup boynumu eğmiyorum
+1 yıl13 yıl devirmişiniz şimdiye kadar takmayıp şimdiden sonra takıp ta buraya taşıman çok anlamsız her evlilikte olur böyle tartışmalar heykel değiliz sonuçta.
00 Yorumla
+1 yılEşine deki diger erkeklerin iyiligini düşünüyorsa seni bırakmasın sana kstlansın biz ona dua ederiz fedeksr enişte yaa kendini feda etmiş😂😂🤣
00 Yorumla
+1 yıladamı fazla zorlamış olmalısın. tartışmada fazla üstüne gitme bence. veya sevismede çok isteklimisin oda olabilir demek istedihi
00 YorumlaSinir haliyle söylenir böyle kelimeler takılı kalma.
10 Yorumla
+1 yılSeverek evlendim henüz 8 ay flan oldu şimdiden kırıcı sözler başladı. İyi atlatmışsınız valla
00 YorumlaEvlilikte olur boyle ufak tartismalar fazla takma kafana
00 YorumlaKızgınlık anında söylenmesi normal. Ben takilmazdim sanırım.
00 YorumlaÜzülmekte cok haklısın biraz bıkmış senden sanki
08 Yorumla
Soran+1 yılDemeyin ya
Soran+1 yılDürüst olmak gerekirse tartışma sırasında ben de çok huysuz olabiliyorum. O ses yükseltmez, bağırmaz etmez ama bunun yerine sert cevap veriyor. Ben susup boynumu eğen bir tip değilim. Bilmiyorum, sevdiğim için biraz aklımı kurcaladı bu laf. O çatışmaları telafi etmeye çalışır, yalan yok ama işte bilemedim.
Soran+1 yılSes yükseltmiyor ama, bağırma çağırma yok
+1 yıl12 sene dayanan kocacım deyip cilve yap 😂😁😁😁😁
10 Yorumla
+1 yıl12 yıl nasıl dayanmış peki 3 haftadan bahsediyor
10 Yorumla
+1 yılHeykel yaptır o zaman
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılYok yaa eşler birbirine takılır o kadarcık
10 Yorumla şaka yapıyordur seni seviyor belli
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 829 cevap paylaştı. Seviyor seni rahat ol sen ☺️
10 Yorumla
+1 yılHer evlilikte olur kafana takma o kadar
10 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşim "Sana 3 hafta dayanan, heykel hak eder." dedi. Beni sevmiyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler