Eğer sana gerçekten aşık olan birisiyle birlikteysen bunu umursama ihtimali yoktur. Senin kendinde kusur olarak gördüğün şeyler o insana güzel gelecektir. Gerçek sevgi kusurlarıyla sevmektir, her haliyle benimsemektir. Eğer bunu sorun edecek, bundna tiksinecek birisiyle birlikteysen hiç düşünmeden uzaklaş. Kimsenin kendini değersiz ve kusurlu hissettirmesine izin verme.
05 Yorumla
Soran+1 yılKimseyle sevgili olmadım sadece evlilikle bir erkeğe tahammül edebilirim sanırım jsjsjsj
Soran+1 yılBen izin vermem de inşaallah oda beni herşeyimle sever
Soran+1 yılHepimiz için 💕
En İyi Cevaplar
+1 yılkadınız? nolmasını bekliyoruz? östrojen salgılıyoruz sarıl sarıl, selulitimiz de olabilir catlagımız da. p*rno harici bir yerde kadın vucudu goren bir erkek catlagı da lekeyi de dert etmez. hicbir erkek yamuk s*kine adriana lima aramasın. sen de boyle dusunme. ben de donem donem kilo alıp verdim, diz kapağı ustumde ve popomda catlaklarım var. selülitlerim de var bacaklarımda. cok begeniyorum kendimi. erkeklere ne
13 Yorumla
Soran+1 yılFavorim 🥰🥰🥰🥰
- +1 yıl
<3 <3 <3
- +1 yıl
Yamuk s*kimizle aşşağılaman hiç hoş değil ckamdmamdmaösms
Gizli Üye(25-29)+1 yılçatlaklar tüm kadınlarda var ben hep çok zayıftım ama bende de var bu son derece doğal erkek arkadaşımın ilk sevgilisiydim ve ilk gördüğünde şaşırdı ama ona söyledim ve hemen sevdi, öptü. Eğer senin partnerin de anlayışlı ise sorun olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılErkek arkadaşı nı tebrik ederim 🙃
Gizli Üye(36-45)+1 yılBadem yağı ile peeling yaparsan gider.
08 Yorumla
Soran+1 yılSadece badem yağıyla hergün mü
Cevap sahibi+1 yılevet her gün. sadece badem yağı
Soran+1 yılSayısı var mı birlez yetermi
Cevap sahibi+1 yıl10 güne belli eder kendini. sonra 2 günde bir yap
Soran+1 yılDeneyeceğim teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılçatlak olan yerlere iyice yedirecen knk
Soran+1 yılTamam teşekkürler inşallah işe yarar
Cevap sahibi+1 yılrica ederim kolay gelsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 48,1b cevap paylaştı.
u +1 yılÇatlaklar, cildin elastikiyetinin azalması sonucu oluşabilen yaygın bir durumdur ve birçok insanın yaşadığı bir durumdur. Çatlaklar genellikle kilo değişiklikleri, hamilelik, büyüme, hormonal değişiklikler gibi faktörlerden kaynaklanabilir. Ancak çatlaklar, bir kişinin sevilmemesi veya çekiciliğini yitirmesi anlamına gelmez. İlişkinizdeki sevgi ve çekicilik, ciltteki fiziksel özelliklerden çok daha derin ve anlamlı faktörlere dayanır. Eşinizin sizi sevip sevmediği veya çatlaklarınızın ilişkinizi etkileyip etkilemediği, onun karakterine, değerlerine ve sizin aranızdaki bağa bağlıdır. Bir kişinin gerçekten sevilmesi, dış görünüşünden çok daha fazlasına dayanır. İyi bir ilişki, anlayış, saygı, destek ve birlikte geçirilen anılar gibi faktörlere dayanır.
20 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılEşim böyle bir durumu kusur olarak görürken ben muhtemelen o detaylarına bile aşık olucam evlilik aşk böyle bir şey bu kadar takılmayın takılan olursa bilin ki aşk yok o ilişkide
412 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlarım kş hiç aşk yaşamadım
- +1 yıl
Yaşadığın şeyi kendine açıklayamayacak kadar güzel bulduğunda kelimeler yetmediğinde bakışlarınla veya bakışlarıyla anlarsın
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😌
- +1 yıl
Hem bende yaşadım diyemem ama çok güzel yaşan şairler yazarlar var onların ağzından bolca dinledim
- +1 yıl
Rica ederim seni güzel yapanın kusurların olduğunu unutma
Soran+1 yılOnlar insanı bu devrin çirkin ilişkilerini silip hayal dünyasına götürüyo🙃
- +1 yıl
Bu devrin insanları ilişki kavramını çirkinleştiriyor diye biz niye onlardan olalım ki çok güzel şekilde yaşanabiliyor ilişkiler daha önce yaşanmış biliyoruz okuyoruz biz niye yaşamayalım
Soran+1 yılÇok güzel seven üzülüyor diye öğrendim ben bu çağı
- +1 yıl
Evet karşında canlı örneği duruyor üzüldüm ama bir şey kaybetmedim karakterimden ödün vermedim umudumu kaybetmedim hayal derecesinde iyi ol hayal edemiceğin mutluluklar çıkar karşına elbet bir gün ben buna inanıyorum üzüldüm diye üzmüyorum
Soran+1 yılYok ya üzülecek birşwy yok hayatının bir döneminde bile gildirdüyse ywter gerisi tecrğbedir güzelliktir gidenin arkasından ağlanmaz
Tamam çatlak sorunum var ama bu aşamayqcağım bir şey değil bizde faekındayız bu çirkin çağın güzel yaşanma imkanı da var kötü yaşanma imkanı da🤣- +1 yıl
Biz en güzelini yaşarız kalbimizde ki iyilikle dert etme sen hiç
Soran+1 yılAmin 🙃
+1 yılGerçekten seven biri, sevdiği insanın hiçbir kusurunu görmez.
111 Yorumla- +1 yıl
Yani eğer seni gerçekten seven biri ile evlenirsen bu gibi şeyleri hiç sorun yapmaz.
Soran+1 yılİnşallah böyle olur
- +1 yıl
İnşallah seni gerçekten seven birine denk gelirsin. İnan ki; nr kadar güzel olursa olsun, bedensel güzellikler geçicidir. Prensesler kadar güzel de olsan günü geldiğinde o güzelliğinden eser kalmaz. Sana ve evleneceğin kişiye kalacak olan tek şey sahip olduğunuz güzel ve gerçek ( yapmacık olmayan ) kişisel özelliklerinizdir.
Soran+1 yılKarajterimin sevgiye layık olduğunu düşünmem beni egolu biri yaparmı
- +1 yıl
Nasıl yani?
Soran+1 yılKusurlar önemsiz karakter iyiönemli dediniz ta
Soran+1 yılYa.
- +1 yıl
Yani normalde egolu, insanlara yukarıdan bakan biri değilsen, iyi niyetli, temiz kalpli biriysen ve bu gibi özelliklerinden dolayı sevgiye layık biri olduğunu düşünüyorsan bence yapmaz.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Bence de öyle biri sevgiye layık, sevilmeyi hak eden biridir.
- +1 yıl
Rica ederim, ne demek?
+1 yılÇatlakların Senin Sorunun Değil Seni Seven Öyle Sevsin Severse Onu Bile Sorun Etmez
15 Yorumla
Soran+1 yılPeki ya sevmezse boşanmakmiçin bunu bahane etmesin istiyorum boşanması n istiyorum
- +1 yıl
Ne Zamana Evlilik
Soran+1 yılYok bekarım daha
- +1 yıl
Daha Evlenmene Var Demekki Hayatım Şimdiden Sorun Etme Kremleri Var Kullanmaya Bak İnternetten Veya Bitkisel Tedavi Yöntemleri İle Geçer Diye Biliyorum
Soran+1 yılİnşallah
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bunu kafaya takma Bunun da bir çözümü var yani bunun için yapılmış özel kremleri var ya da lazerle bunlar çok belirgin olmayacak şekilde düzeltilebiliyor hayatında Bence başka meseleler yoksa buna kafaya takma
10 Yorumla
+1 yılMevzu bile edeceğini sanmıyorum çok normal bir şey bu herkeste var neredeyse
10 YorumlaKendine sorun yapıp dile getirirsen illaki oda rahatsız olur. Yokmuş gibi davran abartılı değilllerse bişi olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılAbartılı mı bilmşyorum biraz fazla
Soran+1 yılKötü mü🤦🏼♀️
Herkesde var bendede var bir şey olmaz 😊 genel olarak dış görünüşünü beğenir misin?
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet vücudum güzel yüzğmde güzel tek kusur bu sanırım
Soran+1 yılBuraya at silerim yorumu sonra
Soran+1 yılYeterse gelirsin 😌
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimse kusursuz değil. Senin kocasından kusurları olur. Ona takacaksa seninle evlenmesin.
10 Yorumla
+1 yıleşin seni bedenin için sevecek ise hiç sevmesin daha iyi
10 YorumlaYa ben takmıyorum çatlağı çünkü gayet doğal bir şey
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yılNeden sevmesin kafana takma her kadında olan şeyler.
00 Yorumla Sorun olmaz ama niye pürüzsüz olmasın bi çaresine bak bence
00 YorumlaHayir tabiki de ama bakim kremleri var catlaklar icin kullanabilirsin
00 Yorumla
+1 yılSeven insanın bu kadar basit şeylere takılacağını sanmıyorum. Bahane ederse de sevmiyordur.
00 Yorumla
+1 yılzamanında her banyodan sonra vücut losyonu sürseydin nokta çatlağın olmazdı
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten seven insanlar bunlara takılmaz, herkesin defoları var.
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
u +1 yılKimine çekici bile geliyor çatlaklar, belli olmaz bu işler
00 Yorumla
+1 yılMevzu etmemesi lazım evlencegin kişi her haliyle sevebilmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapmaz eski sevgiliminde vardı oda ilk sevişmemizde çekiniyordu bana anlattı gösterdi bende oralarından öptüm hep
02 Yorumla
Soran+1 yılAşşağıdaki kızda aynısını anlatyı enteresan
Cevap sahibi+1 yılOlabilir görmedim onu
Yaaa eşin önce kendi vücuduna baksın şu erkeklere kendinizi beğendiricem diye uğraştığın adam da Allah bilir dağ ayısından hallicedir tüy bakımından erkekler önce kendi kıllarına çözüm bulsun sonra kadınların çatlağına laf saysın
05 Yorumla
Soran+1 yılGözlemliyorum erkekler evlenşnce hıy değiştiriyo korkum bu yüzden
Soran+1 yılBu benim korkum işte
Soran+1 yıl🙃 teşekkür ederim
+1 yılBudamı dert vallahi başka işiniz yokmu sevecek dümbük senin catlagını umursamaz
00 YorumlaTum kadinlarda olan bisey. Kriter catlak degil o anlarda
00 YorumlaDostum böyle bir şeyi sana düşündüren kimseyle sevgili olma sakın! Eşinde sıkıntı yapmaz yaparsa eşin olmasın zaten
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. olgun karıya yakısırr çatlak ama gencte sırıtır
00 YorumlaKuru fırcalama yap hem kan akisini hizlandiri hemde selulit falan onlardan kurtulursun tabi sonra memlendir
00 Yorumla
+1 yılÇatlaklar olunca noluyor ki hiç önemi yok
10 Yorumla
+1 yıloperasyonlarla en aza indirebilirsin
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 315 cevap paylaştı. Benim için itici değil
10 Yorumla
+1 yılaşkım çatlak herkeste var takma yahu
10 Yorumla
+1 yılBence gayet hoş duruyolar. Dövme gibi
10 YorumlaSever
10 Yorumla
+1 yılSevgi baika bir şey, zevk almak ta başka bir şey, olay senin dişiliğinde bitiyor
00 YorumlaDışa aşrı önem veren biriyse sorun ede bilir herkes kusurludur bu hayatda
00 Yorumla
+1 yılsorun etme herkes model değil :)
10 Yorumla
+1 yılmidesi bulanabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılEnteresann
Eşinin kim ve neci olduğuna bağlı
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah benci olur jajsjs
- Güzellik & Bakım konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler: ele avuca geliyosa tamamdır
03 Yorumla
Soran+1 yılAhahahhaah💜💜 öylemidir
- +1 yıl
Bence öyledir. Çatlağa filan bakmazlar. Hem onlar önce kendi kıllı popişlerine baksın 🤓
Soran+1 yıl😂😂😂 teşekkür ederim
Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çatlaklari sorun etmem
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendisini ayrı çatlağını ayrı severdim de yok işte
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBedenin için evlenen bir adamla zaten olmaz, sorun ederse zaten bi geleceğiniz yok demektir
00 Yorumla
+1 yılKötü yapmaz seven öyle sevsin
00 Yorumla
+1 yılbaska seylerle acıgı kapatırsın
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 7,8b cevap paylaştı. sever tabiki
10 YorumlaHayır.
00 YorumlaGüzel görünmez ama bence bir kriter değil
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıltakılmayın buna
00 Yorumla Beğenen beğenir
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. sevr
00 Yorumla
+1 yılBig problem 😅
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. boşar başkasını alırsın sevmesse
03 Yorumla
Soran+1 yılBu olmasın işte bunu görmesin bşle istiyorum
Soran+1 yıl🙂 teşekkür ederim
+1 yılbeğenmez tabi
32 Yorumla
Soran+1 yılTrol cevapmı ciddiyetmi
- +1 yıl
ciddiyim ben
Gizli Üye(25-29)+1 yılbazen çatlaklar daha zexsi kılıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılşansına
00 Yorumla