Sizce baldızım sevmiyomu beni?

Merhaba arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim. kürdüm eşim yörük. Muğlada yaşıyoruz. eşimle severek evlendik çok şükür mutlu bir evliliğimiz vr. eşimin tek kız kardeşi var baldızım üniverste öğrncisi. ve 20 yaşında bana karşıda çok soğuk buz gibi kızın anne baba ayrı. babası ilgisiz biz kazanalım diye uğraşıyoz. o hep saygısız özellikle bana karşı. samimiyet yok. böyle normalde aynı otobüsle sabahları gideriz ama daha önce bana demiştiki ben bir önceki dolmuşla gidiyom. halbuki hemen yeni girdiğim iş yerine 1 aydır gidiyom denk geldi bir kaç sefer bni görmemezlkten geldi. mesela biz eşimle hediye tatil kazandık ama baldızımda gelsin dedik ona süpriz yaptım çok sevindi ama yinede saygısız. geçen gün dolmuşta gördüm onu bni görmemizlkten geldi akşam eşime söledim eşimde ona söledi yemin etti eniştemi görmedim diye
Güncellemeler
+1 yıl
Yav arkadaşlar alt trafı düzgünce sormuşum kız bana karşı soğuk ama aynı zamanda bizde iken böyle muhabbet ediyor ama birde diğer yüzü var tınlamıyo bazı şeyleri. lütfen sorumu saptırtbyın sapıklıgın alemi yok
Güncellemeler
+1 yıl
Normalde baldızım çok rahat biridir. yanında denize. de. girer. gelmenişte yürüyüşte yapalım der. ama ben onun 2 yüzlü tavrındam sıkıldım kaç sefer kırdı beni özür falan dinlemez kendi hatasını söledinnmi tınlamaz. ama gezmeye gidelim tatile gidelim sinemaya gidelim dedinmi o enişte sağol falan bir ilgi yani ama 2 sonra aynı yine soğuk bize geldimi ayrı odada durur. yanımıza gelmez gelsede konuşmaz. Yani eşime dicem gelmesin artık bize ne zaman gelmek istese misafirimiz var dicez.
Sizce baldızım sevmiyomu beni?